38-и кръг: Лудогорец - Локо (ПД) 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: 38-и кръг: Лудогорец - Локо (ПД)
Неофициално сме виждали 5о-1оо човека проекта..
СТРАШНА РАБОТА! Ейся пускат държавните поръчки и почват.. Тези квалификации няма да можем да играем там сигурно.. но за следващите ще може и плейоф да приемем и групи да играем
Сигурно на 18-и като дигнем титлата ще обявят всичко
Във темата за стадиона съм сложил някоя друга снимка.. можеш да видиш за кво става въпрос.. аз имам още 1о-12 снимки.. ама чакам.. да не зема да урочасам нещата ;д
На мача, узаконяващ титлата, Лудогорец не може да събере публика!!!! Каква Европа, какви 5 лева!
- milen.hristov
- Контакти:
Честито Шампиони! И дълбок, дълбок поклон за показаното през този сезон в България и най-вече в Европа. Заслужено сте първи, с пожелания за още много успехи.
Заслужена титла.
Честито.
Честито.
Като гледам наплива от хора,които искат да честитят 3-та титла на Лудогорец,става ми ясно,че повечето хора силно се интересуват(кой ще е новият/стар шампион), и се радват заедно с отбора от Разград.
Честита титла и от мен,докато някой не ме е изпреварил!
Честита титла и от мен,докато някой не ме е изпреварил!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
исках да напиша поне 20 реда .ама сърце не ми дава като гледам как се оплакват останалите клубни отбори!Лудогорец съм,това няма как да се промени ,обаче ми се иска и другите да бъдат някак съпричастни!Ама няма братче,те щи бръкнат в гърлото,ще ти извадят душата,ще си покажат архивитите,КАК , Те, Великите "фенове "са били там на мача преди 50 години и как са печелели титли!Абе ей бастуни!Аз живея сега ,знаете ли колко ми дреме за спомените Ви и големите Ви постижения!?Днеска гледах мача,гледах го и преди 3 години .ААА Няма разлика!Честито на отбора от Разград,спечелил 3 пъти купата ,купата на България и Суперкупата на България!Лудогорец!На това му се казва да работиш правилно ..а не както ти казват да работиш!!
ШАМПИОНИ СМЕ ! ! !
ЛУДОГОРЕЦ!!!
ЛУДОГОРЕЦ!!!
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
CSKA 78 написа:Като гледам наплива от хора,които искат да честитят 3-та титла на Лудогорец,става ми ясно,че повечето хора силно се интересуват(кой ще е новият/стар шампион)
Е, нормално е да поздравиш победителя, пък всеки се надява догодина него да го поздравяват :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]