37-и кръг: Ботев (ПД) - Лудогорец 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Re: 37-и кръг: Ботев (ПД) - Лудогорец 0:0

Мнениеот ivan40 » 04 май 2014 23:44

kev1n написа:Извинявам се, още не са го качили, видях че го има п2п и по рефлекс предположих, че вече е качен!
http://p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=3e14edbae0c3f25cb99b4be413effe0af436b0b3
Ето линк към торента, ако не ти се чака до вечерта!

Прочетох ти коментара и то доста внимателно, но все не успявам да се сетя за кои случеи ми говориш по изброените точки.

Въпроса беше, че всеки говори за нещо, което не е истина, и накрая както винаги - 1 лъжа изречена от 2о човека по 3о пъти става истина. Самонавиване и т.н. Аз пък мога да ти кажа, че в този 2-ри дял от първенството, имаше 5-6 мача в които бяхме ущетени, било то с 2-3 засадки, при което се спира най-голямото ни оръжие - скоростта и извеждането в дълбочина, било то непоказване на картони и т.н. Не може на мача с Левски, 1 от юношите им за 2о секунди да направи 3 последователни влизания за жълт картон и да не ги покажат.. а да му покажат накрая само 1, задето налетя на бой на мишо(или кайсара).. случеи много! И аз все още мисля, че по-скоро съдиите свирят против Лудогорец, и то тенденциозно!

Така и така говорим за картони,нещо дадоха ли на Моци,дузпа срещу вас за онзи опит за изкормване на играч на Локото :?: Картона на Иршак е даден :!: а дали е трябвало да е червен това е 50на50 провери в световния футбол.Докато вашия Кишада-нещо да му даде :?: А беше ли на стадиона да чуеш охканията при съприкосновение па ако може да се изпроси още някой картон,а флирта на Златински със съдията само да се даде картон на Филипов. Всячески се бавеше играта и накъсваше от съдията,спираха се голови атаки,не свирени фалове ,тъчове и корнери.Вашия треньор никога не съм го виждал толкова изнервен,подскачаше и подвикваше като пъдарин.Бях зад вашата скамейка :idea: Всичко това не може да се види по телевизията,трябва да си там да го видиш и чуеш.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 05 май 2014 12:59

ivan40 написа:
molteni написа:Нормално съдийство. Все пак Н.Йорданов се е доказал. :lol: Спести феноменален ЧК на Иршак. Няма такива безумни влизания като в нашето първенство.

Чак червен :lol: за неадекватното съдийство в ущърб на Ботев няма ли да кажеш :idea: или е важно да се подчертае многократно нарушението на ИРШАК :!:

Ами питай Том от Литекс какъв картон получи за нещо, което ми напомня нарушението на Иршак?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 05 май 2014 13:03

botevbeerboys написа:
Бай Иван написа:
botevbeerboys написа:Абе момчета като чета постовете на феновете на Лудогорец в този форум стигам до заключението,че Домусчиев не си купува само съдиите ами и феновете!Не ви ли прави впечетление,че мненията на феновете на Лудогорец са крайно интелигентни и в същото време футболно некомпетентни!Много ми приличат на мненията на адвокати или чиновници!Дано не съм прав,но според мен домуса си плаща и нафорумните фенове! ;)

Говори и пиши каквото си искаш, но е факт, че "Лудогорец" е на крачка за пореден път да спечели! Който си го може - може с качествена и стойностна игра!

Аз никога не съм бил платен, в момента не съм платен и в бъдеще също няма да съм платен, защото мога да си отстоявам позицията правилно и обективно. Не ми трябва да бъда адвокат или чиновник, за да напиша грамотно и интелигентно 10 реда. Трябва ми желание и мотивация!

А защо мненията да са футболно некомпетентни? Защото феновете на останалите отбори приемате само определени мнения и коментари, които най-добре пасват на вижданията за собствения ви отбор, на който сте привърженици!

Завистта към "Лудогорец" ще я има и много занапред! Но това няма да е от значение, защото момчетата сами показват какво могат и го правят, за разлика от "старшите" отбори в "А" група, които предимно са глезльовци, хленчещи мамини синчета, когато губят независимо от кой отбор и симуланти.

Ето го примера!Типичено изказване на адвокатче!Абе момче имаш дар слово иди си вади хляба в съда!Колко ти плаща домуса?Трябва да е доста! :)

Че защо хора, имащи дар слово да не са фенове? Все си мисля, че не е задължително фена да бъде малоумен и да връзва трудно 2 изречения.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 05 май 2014 13:08

dream team написа:Добре де, как никой не се оплака от Лудогорец в европейските мачове? Все пак 16 мача изиграха. Който падна от тях, прие поражението и продължи нататък. А в БГ - ред сълзи, ред сополи :mrgreen:

Там Домуса е платил не само на съдията но и на треньорите, играчите и собствениците на противниците на Лудогорец да си траят. Платил е и на феновете им да не се оплакват от реферите по форумите (примерно). Абе на всички е платил.

Айде стига глупости.Успех на Лудогорец в ЕКТ и им пожелавам детрониране в България догодина.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 05 май 2014 14:25

@ иван4о
Ти сериозно ли мислиш, че влизане с бутоните напред в опорния крак е за жълт картон ? Ако си беше свил кракъ и само беше закачил противниковия играч.. окей.. но той дори не се и мръдна.. :) Това си беше чиста доза опит за прекратяване на кариера. Локо ? За 2-те засади от него мач нищо не казваш :) ПРАВИЛНО! :) Мълчи си.. :) На Кишада кво да му даде ? Оранжев ли ? :д Стига е.. дръж се малко на ниво.. не се излагай толкова! А "флирта" - културно съдията си привика филипов.. показа му какво е причинил - спуканата глава на Мишо, и си му показа! В големите първенства дори и съдията да е пропуснал да отсъди нарушение, при вследствие, че медицинския екип си каже мнението, следва наказание. Помня 1 случей в португалия мисля беше, съдията не свири фал, при което играча лежи на терена. При прекъсването на играта показва жълт картон, и след като вижда по-обстойно случилото се - червен. Такива удари нямащи за цел топката, са направо за забрани! Не може да си му спукал главата, и да твърдиш че си играл чисто.. ММА може би.. ;д но това е футбол! Другите ситуации кво да ги коментирам.. имаше грешки и в двете посоки.. гледай днеска Пред Банята и ще ги чуеш :) Съдийските мнения на безпристрастен съдия.. :) И понеже от сега знам какви са.. ще те помоля да влезеш, да се извиниш за некадърността ти, и ако може да спреш да пишеш за футбол повече.. :) Просто това не е твоя спорт!

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 05 май 2014 20:15

kev1n написа:@ иван4о
Ти сериозно ли мислиш, че влизане с бутоните напред в опорния крак е за жълт картон ? Ако си беше свил кракъ и само беше закачил противниковия играч.. окей.. но той дори не се и мръдна.. :) Това си беше чиста доза опит за прекратяване на кариера. Локо ? За 2-те засади от него мач нищо не казваш :) ПРАВИЛНО! :) Мълчи си.. :) На Кишада кво да му даде ? Оранжев ли ? :д Стига е.. дръж се малко на ниво.. не се излагай толкова! А "флирта" - културно съдията си привика филипов.. показа му какво е причинил - спуканата глава на Мишо, и си му показа! В големите първенства дори и съдията да е пропуснал да отсъди нарушение, при вследствие, че медицинския екип си каже мнението, следва наказание. Помня 1 случей в португалия мисля беше, съдията не свири фал, при което играча лежи на терена. При прекъсването на играта показва жълт картон, и след като вижда по-обстойно случилото се - червен. Такива удари нямащи за цел топката, са направо за забрани! Не може да си му спукал главата, и да твърдиш че си играл чисто.. ММА може би.. ;д но това е футбол! Другите ситуации кво да ги коментирам.. имаше грешки и в двете посоки.. гледай днеска Пред Банята и ще ги чуеш :) Съдийските мнения на безпристрастен съдия.. :) И понеже от сега знам какви са.. ще те помоля да влезеш, да се извиниш за некадърността ти, и ако може да спреш да пишеш за футбол повече.. :) Просто това не е твоя спорт!

Щях да се извиня ако бях го гледал като теб по телевизията,но щом съм видял пред историята-не мога да го направя,както ти казах много от нещата не са заснети от камерата,но как да е,минали неща ...Едва ли повече ще ви подкрепям ,даже ще се радвам като ви ощетяват-както се радвам на несгодите на софийските :idea: :!:

Върни се в “Лудогорец”