kev1n написа:Извинявам се, още не са го качили, видях че го има п2п и по рефлекс предположих, че вече е качен!
http://p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=3e14edbae0c3f25cb99b4be413effe0af436b0b3
Ето линк към торента, ако не ти се чака до вечерта!
Прочетох ти коментара и то доста внимателно, но все не успявам да се сетя за кои случеи ми говориш по изброените точки.
Въпроса беше, че всеки говори за нещо, което не е истина, и накрая както винаги - 1 лъжа изречена от 2о човека по 3о пъти става истина. Самонавиване и т.н. Аз пък мога да ти кажа, че в този 2-ри дял от първенството, имаше 5-6 мача в които бяхме ущетени, било то с 2-3 засадки, при което се спира най-голямото ни оръжие - скоростта и извеждането в дълбочина, било то непоказване на картони и т.н. Не може на мача с Левски, 1 от юношите им за 2о секунди да направи 3 последователни влизания за жълт картон и да не ги покажат.. а да му покажат накрая само 1, задето налетя на бой на мишо(или кайсара).. случеи много! И аз все още мисля, че по-скоро съдиите свирят против Лудогорец, и то тенденциозно!
Така и така говорим за картони,нещо дадоха ли на Моци,дузпа срещу вас за онзи опит за изкормване на играч на Локото