Лудогорец на крачка от 3та титла

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Re: Лудогорец на крачка от 3та титла

Мнениеот kiko3 » 28 апр 2014 09:51

Трябва да се радвате ако загубите с 1 или 2 гола разлика.

Едно друго отборче се радва при загуби с 1-2 гола разлика.Надявам се че се сещаш за кое ти говоря.
Божинов след четвъртата поредна загуба на Левски: Поздравихме се в съблекалнята
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=484704

Лудогорец няма как да изпусне титлата този сезон.Единствения конкурент им беше Литекс но до вчера.
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

oldcapital
Контакти:

Мнениеот oldcapital » 28 апр 2014 09:52

Много ми е интересно и тази година Лудогорец като не успеят да влязат в ШЛ,дали ще искат да стават шампиони догодина....
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 апр 2014 10:07

molteni написа:
GOLEADOR написа:
botev1921 написа:Вие тъпи ли сте, прости ли сте, малоумни ли сте тук? Какви коментари за кошници, за червени титли, за метър кожа...трябва да не си добре с главата, за да си мислиш, че някой друг освен Лудогорец ще е шампион. Да не говорим, че трябва да не си завършил гимназия, за да си го мислиш, защото 4 точки аванс с един мач по-малко си е 7 точки разлика. Това да не са ви Левски и ЦСКА да изпускат по 7 точки за 3-4 мача? Имали гостуване в Пловдив...ми те и ЦСКА имат, бре! Много омраза и яд има в шопското блато, но истината е ясна като бял ден.

Ако има феърплей Лудите могат и да гризнат дръвцето.Всичките тези коментари са заради слабата им игра.Явно треньорът им не го бива и формата на отбора върви надолу.С тази игра не могат да спечелят мача срещу нито един от първите 8 отбора.За това са тези надежди в червено за титла и така нататък.Разбира се,Гела може да приложи тактиката от 2012г. и да видим как срещу тях излиза отбор от юноши.За това аз не съм голям оптимист,че ние ще станем шампиони.

Може да играят слабо, но не губят мачовете в първенството. Последната им загуба е от 7-ми декември 2013 г. Рутината си казва думата. Накрая ще завършат с 8-10 т. пред втория.

Напълно е възможно да стане така както казваш.Но Лудогорец има слаб треньор и аз се надявам той пак да оплеска нещата и да повтори грешките си от мачовете им срещу Локо Пловдив.А направи ли го Младенов няма да му прости и ще вкара Лудите под още по-голямо напрежение. И тогава всичко може да се случи.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 28 апр 2014 10:38

oldcapital написа:Много ми е интересно и тази година Лудогорец като не успеят да влязат в ШЛ,дали ще искат да стават шампиони догодина....

ако не влезем в ШЛ част от играчите ще бъдат продадени, има интерес към Безяк, Мисиджан, Владо Стоянов и Кайсара.
Ще се купят нови млади играчи и тимът ще се обиграва и след 2 години пак ще се атакува титлата.

следващия хегемон според мен ще е Ботев, имат парите, организацията и играчите,
сега защо не спорят за титлата не знам, имаха всички условия

ЦСКА и Левски с финансовите проблеми не знам какво ще станат,но винаги са кандидати за титлата

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 28 апр 2014 10:39

"Лудогорец" си е на 99% шампион. Дори да загубят и двата си мача тази седмица, което ми изглежда малко вероятно, след това завършват сезона с домакинство на "Локо", гостуване на "Левски" и домакинство на "Черно море". В тези 3 мача срещу отбори, които няма да играят за нищо, едва ли разградчани ще изпуснат някакви точки, а простата математика показва, че 9 точки и на теория им стигат за титлата. Дори да сбъркат в някоя от тези срещи, следващите 2 отбора също имат къде да бъркат. "Лудогорец" уж били в криза, а така и още не са допуснали загуба в А група през пролетта. Адски несериозно е да си мислим, че ЦСКА има някакви реални шансове - аз лично вече съм много доволен от отбора след това, което направихме до момента, и не смятам, че имаме основания да искаме повече. Максимумът ни този сезон е 2-ро място.
Последна промяна от Udoji90 на 28 апр 2014 10:49, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 28 апр 2014 10:44

Домусчиев е дал доста пари за отбора, отделно събраха сериозен клафициент и не вярвам да се издънят във А група. Това ще бъде глупоста на годината. В клуба работят сериозни хора, които знаят, какво искат и ако има и малък шанс за издънка ще стегнат футболистите. Пък и някой мач могат да вземат под масата, зада им е спокойно. Всичко ще стане ясно на домакинството с ЦСКА. При победа на Лудогорец интригата изчезва. Битката ще се води за второто място и Купата на България. Не мисля, че Лудогорец ще допусне издънки, защото може да е погубно за отбора.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 28 апр 2014 10:48

oldcapital написа:Много ми е интересно и тази година Лудогорец като не успеят да влязат в ШЛ,дали ще искат да стават шампиони догодина....

Аз да си призная нямаме място в ШЛ . По- скоро групите на ЛЕ са добра "дестинация"

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 28 апр 2014 10:52

Но всичко се случва ,може и до ЛЕ да не стигнем . Идва някой надъхан отбор , отстранява ни и ... толкова .

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 апр 2014 10:53

bez-nick написа:Лудогорец заслужено ще стане шампион, може да последва 4-та и 5-та, както и 1/8 финал в ШЛ, най-класният отбор последните 20 години играл в България, колкото и на някои да не им се иска...

Я сподели с какво заслужават тая титла . С неистовото съдийско бутане ли ? Тоя отбор до един момент ми бе симпатичен . До мача с Локо от Пловдив , когато видях не санкционирания опит за убийство в стил карате в наказателното поле на капанците . Като прибавиш това и към фрапантния съдийски комфорт (2 дузпи срещу тях за три години ) , изказването ти е неадекватно . С голямо нетърпение очаквам пак мачовете в ЕКТ на Националния стадион и поредния рев на гелосания към софиянци да подкрепят отбора му . Жалко , че няма иконка за среден пръст . Бих му я показал !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 28 апр 2014 11:04

Лудогорец, ако загубят от ЦСКА - край на шансовете им според мен
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Лудогорец”