Цесекари нападнали автобус с деца от Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

IvanSratzimir
Контакти:

Re: Цесекари нападнали автобус с деца от Разград

Мнениеот IvanSratzimir » 25 апр 2014 19:35

Цигания ама идвате на екскурзия до Старопрестолен Видин щото има какво да се види и се правите на интересни. Стойте си там където сте и си гледайте Разград ако има какво да се гледа. Идват хора от цял свят и си разглеждат 5-те църкви като едната от тях е 2-рата по големина след Ал. Невски, синагогата, джамията на Пазвантоглу, 1-та сграда построена за театър в България, многото порти на града към Дунава и към сушата и други. Крепостните стени на Бдин са отблъсквали всякакви нашественици като Василий 2-ри наречен българоубиец, сърби и то без армия която е била изпратена на южната граница да спасява съединението, маджари и други. Бдинци са по друг сой хора така, че моля ви се както сърби и румънци които най често идват могат да се държат културно и другите българи могат. Кой крив кой прав не знам но крушката си има опашка. Едно време и едни от Враца бяха дошли да се правят на бабаити в едно заведение и после стана тясно за тях във Видин. Гледайте си за каквото сте дошли и така. И що пък да са от ЦСКА може да са от БДИН ВИДИН все пак Разград повече пъти са играли с БДИН в една група.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 апр 2014 19:37

kev1n написа:Случея си беше ясен.. проблема беше в това че хора с 1о години отгоре са тръгнали да бият 4о килограмови.. :) Комплекси ли се избиват.. вие в цска само без топки и с малки пишки ли сте ?! Кво?! Не мога да ви разбера. Миналия път пък хвърляхте бомбички и фойерверки 1-во в сектора с гости, след това в сектора с инвалиди.. ;д Аре моля ви.. по-леко с доказванията.. ;д

А иначе за "е.ати циганията" то във видин, и като цяло в северозапада си е верно е.ати шока.. не знаеш каде се намираш.. в европа ли, каде.. ;х

Може да провериш,ако искаш :mrgreen: !

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 25 апр 2014 20:31

IvanSratzimir написа:Цигания ама идвате на екскурзия до Старопрестолен Видин щото има какво да се види и се правите на интересни. Стойте си там където сте и си гледайте Разград ако има какво да се гледа. Идват хора от цял свят и си разглеждат 5-те църкви като едната от тях е 2-рата по големина след Ал. Невски, синагогата, джамията на Пазвантоглу, 1-та сграда построена за театър в България, многото порти на града към Дунава и към сушата и други. Крепостните стени на Бдин са отблъсквали всякакви нашественици като Василий 2-ри наречен българоубиец, сърби и то без армия която е била изпратена на южната граница да спасява съединението, маджари и други. Бдинци са по друг сой хора така, че моля ви се както сърби и румънци които най често идват могат да се държат културно и другите българи могат. Кой крив кой прав не знам но крушката си има опашка. Едно време и едни от Враца бяха дошли да се правят на бабаити в едно заведение и после стана тясно за тях във Видин. Гледайте си за каквото сте дошли и така. И що пък да са от ЦСКА може да са от БДИН ВИДИН все пак Разград повече пъти са играли с БДИН в една група.

Я пак."СТАРОПРЕСТОЛЕН" какво!!!Много сте скарани с историята там покрай баба Вида.Има и още един професор по история(със змеиския файл)дето ни нямало на картата когато имало Вида.Прочети малко за АБРИТУС.То се вижда до какво води простотията и невежеството.За футболния отбор мога да кажа само хубави неща(дал е все пак нещо за Б-я-Боримиров),играехте приличен футбол.Но да ми излизаш с тия простотия за децата.Все още ли изнасилвате деца и старци.Децата идват да научат историята ни,а там ги посрещат.....Ех що не е жив Горуня

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 25 апр 2014 21:03

Абритус.. какво толкова.. ше кажеш, че при опит да превземе крепостта е загинал единствеия римски император, който е умрял при сражения в източна европа.. :) какво толкова.. сеш се :)

Иначе за сбиването - да кажа отново - 25 годишни бият 11-о класници, от елитна разградска гимназия (ПМГ), ся да не съм чул, че ващо(Видинското) МГ е по-елитно, защото лично аз съм ставал 2-ри на състезанието Баба Вида, па се знам колко знам.. :) Но.. това е друг въпрос :) Та.. 25 годишни да бият 17 годишни не го разбирам.. ;д Все 1 (повтарям се) аз да скоча на кличко.. или Кобрата.. ;д няма да е интересно някак си :) не мислите ли ?

Иначе ЦСКА-рчета.. не знайте много, че ще постна клипчето "А ве гасподин палицай, той ме бие" :) Тогава голям рев ревахте, като бяхте по-малко.. и по-слабички.. ;д ама сега когато десетина 45 килограмови пубери са им слочили 15-20 апапи - "Малко им било" :) Дръжте си на мнението, иначе изглеждате като п*тчици.. :) Малки, недо*бани, въшливи п*тчици!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 апр 2014 21:22

kev1n написа:Абритус.. какво толкова.. ше кажеш, че при опит да превземе крепостта е загинал единствеия римски император, който е умрял при сражения в източна европа.. :) какво толкова.. сеш се :)

Иначе за сбиването - да кажа отново - 25 годишни бият 11-о класници, от елитна разградска гимназия (ПМГ), ся да не съм чул, че ващо(Видинското) МГ е по-елитно, защото лично аз съм ставал 2-ри на състезанието Баба Вида, па се знам колко знам.. :) Но.. това е друг въпрос :) Та.. 25 годишни да бият 17 годишни не го разбирам.. ;д Все 1 (повтарям се) аз да скоча на кличко.. или Кобрата.. ;д няма да е интересно някак си :) не мислите ли ?

Иначе ЦСКА-рчета.. не знайте много, че ще постна клипчето "А ве гасподин палицай, той ме бие" :) Тогава голям рев ревахте, като бяхте по-малко.. и по-слабички.. ;д ама сега когато десетина 45 килограмови пубери са им слочили 15-20 апапи - "Малко им било" :) Дръжте си на мнението, иначе изглеждате като п*тчици.. :) Малки, недо*бани, въшливи п*тчици!

Давай,давай!Правете се на хулигани :lol: !Обиждай си,все пак си в интернет!

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 25 апр 2014 21:28

Виж.. аз не съм в интернет.. компютърЪт ми е свързън към нетЯ :) Ти ако си свързан.. не искам да си представям каде си навираш кабела..или по-лошо.. атенката на уайфай-я :) ХАХХХ ;д

И аре придържай се към темата.. ако ше говориш празни приказки говори във темата за И.Стоянов.. той и без това само на думи го докарва :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 апр 2014 21:50

kev1n написа:Виж.. аз не съм в интернет.. компютърЪт ми е свързън към нетЯ :) Ти ако си свързан.. не искам да си представям каде си навираш кабела..или по-лошо.. атенката на уайфай-я :) ХАХХХ ;д

И аре придържай се към темата.. ако ше говориш празни приказки говори във темата за И.Стоянов.. той и без това само на думи го докарва :)

Няма как селска пръчка като тебе да ме засегне!Придържайки се към темата,по твоя начин на изразяване би трябвало да кажа:да ти е.а п.тката майчина!Сигурно си бил във въпросния автобус и още те сърби дупето!Ако не си бил,ще бъдеш в следващия :lol: !

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 25 апр 2014 22:01

BRF написа:
kev1n написа:Виж.. аз не съм в интернет.. компютърЪт ми е свързън към нетЯ :) Ти ако си свързан.. не искам да си представям каде си навираш кабела..или по-лошо.. атенката на уайфай-я :) ХАХХХ ;д

Няма как селска пръчка като тебе да ме засегне!Придържайки се към темата,по твоя начин на изразяване би трябвало да кажа:да ти е.а п.тката майчина!Сигурно си бил във въпросния автобус и още те сърби дупето!Ако не си бил,ще бъдеш в следващия :lol: !

Пич.. срещу мен да бягаш, не можеш да ме стигнеш :) Викай си за СеСеКа-то, радвай се на "номер 3", и недей да скачаш при батковците.. :)
Здраве, щастие и късмет! И интересно първенство за всички.. :)

ПС:6:0 голова разлика в 3 мача как ти стои ? :д да не стане 9-ка гледай :) Въпреки, че съм сигрен че ще ви пуснем аванта, че да сте втори, и да не ви закрият тая година още :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 апр 2014 22:09

kev1n написа:
BRF написа:

Пич.. срещу мен да бягаш, не можеш да ме стигнеш :) Викай си за СеСеКа-то, радвай се на "номер 3", и недей да скачаш при батковците.. :)
Здраве, щастие и късмет! И интересно първенство за всички.. :)

ПС:6:0 голова разлика в 3 мача как ти стои ? :д да не стане 9-ка гледай :) Въпреки, че съм сигрен че ще ви пуснем аванта, че да сте втори, и да не ви закрият тая година още :)

Хахаха!Имам всичко на света!Пък за другите ти комплексарски бълвочи,ще ги подмина с великодушна усмивка!
п.п.Боли ме фара за победите ви и головите ви разлики!

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 25 апр 2014 22:13

Мхм.. аз пък ще ти отговоря така: Когато изиграете 16 мача в ект за 1 сезон, тогава можеш да разговаряш с мен!

ПС: Все пак, благодаря на всики ЦСКА-ри подкрепили Лудогорец на мачовете срещу Лацио и Валенсия и застъпили се забългарското, против родоотстъпниците от уефски :)

Върни се в “Лудогорец”