Новият автобус на Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Новият автобус на Лудогорец

Мнениеот bobonikolov » 13 апр 2014 02:00

D.Georgiev написа:За автобуса - надписът "Лудогорец пътува със Скания", не значи че автобусът е безплатен. Не съм запознат със сделката, но е възможно да е договорен отбив от цената за сметка на реклама - да кажем отстъпка от 40%, срещу рекмала на Скания на автобуса, на стадиона и т.н.

За орела - нищо общо с този с на "Eagles"

Има логика. Няма как да е абсолютно безплатен при положение, че дилърите на нови автомобили, камиони и автобуси прибират процент от цената на сделката като комисион. Не вярвам дилъра на Скания за България да се лиши от някакви 30 - 40 хиляди лева ей така с лека ръка примерно. И според мен този надпис на автобуса е излишен. Трябва да си кьорав за да не видиш, че автобуса е Скания.

мили

Мнениеот мили » 13 апр 2014 08:46

bobonikolov написа:
D.Georgiev написа:За автобуса - надписът "Лудогорец пътува със Скания", не значи че автобусът е безплатен. Не съм запознат със сделката, но е възможно да е договорен отбив от цената за сметка на реклама - да кажем отстъпка от 40%, срещу рекмала на Скания на автобуса, на стадиона и т.н.

За орела - нищо общо с този с на "Eagles"

Има логика. Няма как да е абсолютно безплатен при положение, че дилърите на нови автомобили, камиони и автобуси прибират процент от цената на сделката като комисион. Не вярвам дилъра на Скания за България да се лиши от някакви 30 - 40 хиляди лева ей така с лека ръка примерно. И според мен този надпис на автобуса е излишен. Трябва да си кьорав за да не видиш, че автобуса е Скания.

Да, има и кьорави. На някои трябва с чук да им се набива, за да признаят, че има СКАНИЯ и ЛУДОГОРЕЦ

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 13 апр 2014 10:34

Важна е рекламата.. ;д това че точно скания вози "шампионите" е достатъчна такава :Р

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 13 апр 2014 14:23

Хайде досетете се каква е емблемата на Сканиа :o

Върни се в “Лудогорец”