LSFC 1914 написа:CSKA 78 написа:В следващият кръг-една победа на "Левски" над Лц и ще стане интересно!!!![]()
Искаш да кажеш, че ще бъдеш за Левски ли ?![]()
Когато не играят за нищо друго,освен за ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
LSFC 1914 написа:CSKA 78 написа:В следващият кръг-една победа на "Левски" над Лц и ще стане интересно!!!![]()
arni написа:Защо Локото не игра по този начин и с отбора от кв. Подуене ? Много желание за игра днес![]()
![]()
CSKA 78 написа:В следващият кръг-една победа на "Левски" над Лц и ще стане интересно!!!![]()
LSFC 1914 написа:Еден Азар написа:Колеги, не знам за вас, но Аз имам някакво смътно предчувствие, че Левски ще стане шампион ТОЗИ СЕЗОН. Знам че това звучи налудничаво къум този момент, знам че много хора включително и левскари ще ми се изсмеят....но само след три кръга според мен тонът ви вече няма да е шеговит..И така както миналата година Левски загуби една спечелена титла, може би тази година, Съдбата ще ни се реваншира, и ще ни поднесе най-невъзможната за печелене титла...ще видим...Поздравявам Локото за мъжката игра
До този момент не бях виждал подобно мнение. Или се ебаваш или си болен! Няма какво повече да кажа.
Еден Азар написа:LSFC 1914 написа:Еден Азар написа:Колеги, не знам за вас, но Аз имам някакво смътно предчувствие, че Левски ще стане шампион ТОЗИ СЕЗОН. Знам че това звучи налудничаво къум този момент, знам че много хора включително и левскари ще ми се изсмеят....но само след три кръга според мен тонът ви вече няма да е шеговит..И така както миналата година Левски загуби една спечелена титла, може би тази година, Съдбата ще ни се реваншира, и ще ни поднесе най-невъзможната за печелене титла...ще видим...Поздравявам Локото за мъжката игра
До този момент не бях виждал подобно мнение. Или се ебаваш или си болен! Няма какво повече да кажа.
Нито се ебавам, нито съм болен....шесто чувство просто...
Еден Азар написа:Колеги, не знам за вас, но Аз имам някакво смътно предчувствие, че Левски ще стане шампион ТОЗИ СЕЗОН. Знам че това звучи налудничаво къум този момент, знам че много хора включително и левскари ще ми се изсмеят....но само след три кръга според мен тонът ви вече няма да е шеговит..И така както миналата година Левски загуби една спечелена титла, може би тази година, Съдбата ще ни се реваншира, и ще ни поднесе най-невъзможната за печелене титла...ще видим...Поздравявам Локото за мъжката игра
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта