Лудогорец с грешна стъпка в Пловдив

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Лудогорец с грешна стъпка в Пловдив

Мнениеот CSKA 78 » 05 апр 2014 18:19

LSFC 1914 написа:
CSKA 78 написа:В следващият кръг-една победа на "Левски" над Лц и ще стане интересно!!! ;) :shock:

Искаш да кажеш, че ще бъдеш за Левски ли ? :twisted: :lol:

Когато не играят за нищо друго,освен за ЦСКА! :o ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Локо Пд-Лудогорец 16:15 TV7

Мнениеот veni__85 » 05 апр 2014 18:19

arni написа:Защо Локото не игра по този начин и с отбора от кв. Подуене ? Много желание за игра днес :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Правилният въпрос е "Защо Лудогорец не игра по начина по който игра срещу Литекс ?"

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 05 апр 2014 18:20

CSKA 78 написа:В следващият кръг-една победа на "Левски" над Лц и ще стане интересно!!! ;) :shock:

Никакъв шанс. Вие....ще се задоволите с 3-то място. ;)

Еден Азар

Мнениеот Еден Азар » 05 апр 2014 18:21

LSFC 1914 написа:
Еден Азар написа:Колеги, не знам за вас, но Аз имам някакво смътно предчувствие, че Левски ще стане шампион ТОЗИ СЕЗОН. Знам че това звучи налудничаво къум този момент, знам че много хора включително и левскари ще ми се изсмеят....но само след три кръга според мен тонът ви вече няма да е шеговит :mrgreen: ..И така както миналата година Левски загуби една спечелена титла, може би тази година, Съдбата ще ни се реваншира, и ще ни поднесе най-невъзможната за печелене титла...ще видим...Поздравявам Локото за мъжката игра ;)

До този момент не бях виждал подобно мнение. Или се ебаваш или си болен! Няма какво повече да кажа.

Нито се ебавам, нито съм болен....шесто чувство просто... :twisted:

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 05 апр 2014 18:21

LSFC 1914 написа:

Искаш да кажеш, че ще бъдеш за Левски ли ? :twisted: :lol:

Еми много ясно,че ще е за Левски,така им се отваря шанс за титла!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 05 апр 2014 18:25

На лавандула ми мирише :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 05 апр 2014 18:26

Еден Азар написа:
LSFC 1914 написа:
Еден Азар написа:Колеги, не знам за вас, но Аз имам някакво смътно предчувствие, че Левски ще стане шампион ТОЗИ СЕЗОН. Знам че това звучи налудничаво къум този момент, знам че много хора включително и левскари ще ми се изсмеят....но само след три кръга според мен тонът ви вече няма да е шеговит :mrgreen: ..И така както миналата година Левски загуби една спечелена титла, може би тази година, Съдбата ще ни се реваншира, и ще ни поднесе най-невъзможната за печелене титла...ще видим...Поздравявам Локото за мъжката игра ;)

До този момент не бях виждал подобно мнение. Или се ебаваш или си болен! Няма какво повече да кажа.

Нито се ебавам, нито съм болен....шесто чувство просто... :twisted:

Твоето чувство граничи с фантастиката. Изобщо разбираш ли какви ги говориш ?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 05 апр 2014 18:27

Да,а Берое пак са 7-ми в класирането на гонг :lol: :lol: :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 05 апр 2014 18:28

Локото определено играха с желание и мотивация, фенският протест също е приключил , личи си че Бачо Кико е развързал кисията ;)
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 05 апр 2014 18:29

Кинг Коко се бетонира, а потниците-топхулигани са наведени и обезчестени :mrgreen: Преди мача щяха да нахлуват, а след това даже махнаха и тапета "Коко вън" :lol: Явно не само футболистите са взели заплата :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”