Колеги,преди да пиша ,изчаках да видя статистиката и естествено предаването Пред банята.Еми гледам....къде ли Ботев ни е надиграл?
Ами точно никъде.Важното е да има гръмки заглавия в медиите....Ботев оцеля,въпреки съдията,А.Костадинов бе най-силният им играч...ит.н.
Колкото дузпата е дузпа,толкова и нарушението е нарушение,даже за да се стигне до него,този престъпник съдията даже подаде с ръка.....,при положение,че топката отиваше в наш играч,но важното е да има рев!Останалото като удари ,положения,владеене на топката,корнери,нарушения,засади-естествено не се брои.
Истината е,че много сме меки и пускаме аванти,играем лежерно,а трябва ни твърда ръка,не да спираме изпитали жал.Черта характерна за нас от как сме в елита.Стига пестене.Бий ,да те уважаватТова е.
п.п.В сектор Б,единственият псуван беше Мъри,при опита му да нахлуе на терена,никой играч,не беше псуван,дори аплодивахме на няколко пъти В.Минев.Но нали правилният ви е слабост,дръжте си го здраво,че да има мачове,където да полягате.
XХХ кръг, Лудогорец - "Ботев" Пд - 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XХХ кръг, Лудогорец - "Ботев" Пд
Приказката "проговори че ще се пръсна" говори ли ти нещо? Колкото повече не им обръщаш внимание, толково повече ще ги дразниш! Но както си решил!
Аз съм от Микре Юнайтед
mozart написа:Приказката "проговори че ще се пръсна" говори ли ти нещо? Колкото повече не им обръщаш внимание, толково повече ще ги дразниш! Но както си решил!
Ами точно това,че ние проблеми нямаме,няма мании,писах и преди,че за нас беше чест да играееме в Б група, по този начин те дразнят сами себе си,колко са жалки.
IvailoRz написа:Гледахте ли пред банята ? И кво се оказа..? Че и др съдия би отсъдил дузпа ! Край по темата . Друг е въпроса че Никито е е..и журналиста . Може ли да си толкова пристрастен и необективен и да дрънкаш и нападаш някой отбор в ефир ..!?!
Е, то пък Антон Генов големия корифей на футболното съдийство-хайде няма нужда. Симпатизирах на Лудогорец в ЕКТ, обаче си останаха селяци и това е, за съжаление. Сега като им домакинстваме вместо аплодисменти ще има ад под небето за тях.
BRF написа:fen-fen написа:Разочарован. Това е! Абсолютно нагласена работа. Нито имаше дуспа за Лудогорец нито причина за пряк свободен удар за Ботев. Спомнете си и мача в Коматево. Целта е резултатите да завършат равен. За пред хората се правят циркове - репликите между двата щаба. Относно публиката на Лудогорец, моля ви от 50 тина чобани не си вадете изводите, каквито има при вас такива и при нас. По принцип нашата публика е гостоприемна и отговаря единствено на провокации. За мен вчера футболистите на Лудогорец нищо, ама нищо не играха. Един точен пас нямаха. Това не е типично за тях и затова смятам, че този мач беше игран. Ако пък греша в преценката си, то жална ни майка с такива слаби съдии. Тъпа работа.
Не,не,няма да стане тая!Въобще не сте гостоприемни,а точно обратното!Човек като ви отиде на стадиона и тогава тотално разбира за какво става въпрос!
Във всяка агитка има по-буини хора,но това не ви пречи на всички тук да пишете за наркоманите и хулиганите от ЦСКА и изродите от Левски!Това сте хората в Разград-дребни селски душички!Клетки,мутри,побойща,забрани,арогантно поведение на публика и полиция!Това го прави зализания олигарх,НО вие му пригласяте!
Най-малко феновете и отбора на Ботев заслужават подобно отношение от ваша страна,след начина по който ви посрещнаха на предния мач!Недоумявах защо го правят,защото ви знам що за стока сте!Нека им е за урок!
За дузпата!Такова нещо не се компенсира с пресилен фал!
Много епитети, много нападки, много обвинения! Ще каже човек, че вие сте светци, че между вас няма провокатори, че всичко ви е наред, че агитките ви не са трошили автобуси, коли и прозорци на мирни хора, че не сте участвали в побоища, че не сте хвърляли димки, бомбички и факли в сектора на домакините или гостите. Хайде стига с тая фенщина! Колко пъти трябва да повторя, че това което направиха 50 тина човека от публиката на Лудогорец не го одобрявам! Както аз, така и по голяма част от хората на стадиона. Дори го коментирахме! Наш, колега от агитката лично отиде и им направи забележка! В страницата ни във фейсбук също обсъждахме тази тема и повярвай ми, много хора от нашите са възмутени! И с какво право наричаш цялата публика на Лудогорец " Това сте хората в Разград-дребни селски душички!Клетки,мутри,побойща,забрани,арогантно поведение на публика " Защо? Кой от нас ви е поставил под общ знаменател с "хулиганите и наркоманите"? Просто така ви е удобно!
За дузпата: Публиката ли е виновна? Когато един съдия допусне гаф, търси компромис! Слаб съдия! Гледа ли Пред банята? Аз не претендирам, че съм експерт затова приемам мнението на експертите. Въпреки всичко за мен дузпа нямаше, а фала е пресилен. Ако не беше свирил дузпа, нямаше да свири и фала! Както казах слаб съдия!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
fen-fen написа:BRF написа:fen-fen написа:Разочарован. Това е! Абсолютно нагласена работа. Нито имаше дуспа за Лудогорец нито причина за пряк свободен удар за Ботев. Спомнете си и мача в Коматево. Целта е резултатите да завършат равен. За пред хората се правят циркове - репликите между двата щаба. Относно публиката на Лудогорец, моля ви от 50 тина чобани не си вадете изводите, каквито има при вас такива и при нас. По принцип нашата публика е гостоприемна и отговаря единствено на провокации. За мен вчера футболистите на Лудогорец нищо, ама нищо не играха. Един точен пас нямаха. Това не е типично за тях и затова смятам, че този мач беше игран. Ако пък греша в преценката си, то жална ни майка с такива слаби съдии. Тъпа работа.
Не,не,няма да стане тая!Въобще не сте гостоприемни,а точно обратното!Човек като ви отиде на стадиона и тогава тотално разбира за какво става въпрос!
Във всяка агитка има по-буини хора,но това не ви пречи на всички тук да пишете за наркоманите и хулиганите от ЦСКА и изродите от Левски!Това сте хората в Разград-дребни селски душички!Клетки,мутри,побойща,забрани,арогантно поведение на публика и полиция!Това го прави зализания олигарх,НО вие му пригласяте!
Най-малко феновете и отбора на Ботев заслужават подобно отношение от ваша страна,след начина по който ви посрещнаха на предния мач!Недоумявах защо го правят,защото ви знам що за стока сте!Нека им е за урок!
За дузпата!Такова нещо не се компенсира с пресилен фал!
Много епитети, много нападки, много обвинения! Ще каже човек, че вие сте светци, че между вас няма провокатори, че всичко ви е наред, че агитките ви не са трошили автобуси, коли и прозорци на мирни хора, че не сте участвали в побоища, че не сте хвърляли димки, бомбички и факли в сектора на домакините или гостите. Хайде стига с тая фенщина! Колко пъти трябва да повторя, че това което направиха 50 тина човека от публиката на Лудогорец не го одобрявам! Както аз, така и по голяма част от хората на стадиона. Дори го коментирахме! Наш, колега от агитката лично отиде и им направи забележка! В страницата ни във фейсбук също обсъждахме тази тема и повярвай ми, много хора от нашите са възмутени! И с какво право наричаш цялата публика на Лудогорец " Това сте хората в Разград-дребни селски душички!Клетки,мутри,побойща,забрани,арогантно поведение на публика " Защо? Кой от нас ви е поставил под общ знаменател с "хулиганите и наркоманите"? Просто така ви е удобно!
За дузпата: Публиката ли е виновна? Когато един съдия допусне гаф, търси компромис! Слаб съдия! Гледа ли Пред банята? Аз не претендирам, че съм експерт затова приемам мнението на експертите. Въпреки всичко за мен дузпа нямаше, а фала е пресилен. Ако не беше свирил дузпа, нямаше да свири и фала! Както казах слаб съдия!
Първо,да сравняваш фал с дузпа е смешно!За мен дузпа няма и толкова,но да не забравяме как се нарича дузпата-най-тежкото наказание във футбола.
За другите неща няма какво да ти отговарям.Изразявам ЛИЧНИ впечетления и това ми е мнението.Дребните душички са хората в този форум,които подкрепиха всички глупости на олигарха,включително и ПРЕБИВАНЕТО НА МОМЧЕТО ПРЕД ВАШИЯ СЕКТОР ОТ МУТРИ ПРЕД ПОГЛЕДА НА ПОЛИЦИЯТА!
И кое ви е гостоприемното?Първите негативни мнения за гостуване при вас пред мен изразиха момчетата от Черноморец!Мислих,че преувеличават,бяха намалили даже!Ма кво да ти обяснявам?Пак да попитам,чували ли сте някой фен да каже:Страхотно гостуване си направихме в Разград?
-
- Контакти:
BRF написа:Пак да попитам,чували ли сте някой фен да каже:Страхотно гостуване си направихме в Разград?
Няма и да чуеш,спокойно

Ludogorets_Sofia написа:BRF написа:Пак да попитам,чували ли сте някой фен да каже:Страхотно гостуване си направихме в Разград?
Няма и да чуеш,спокойноЛудогорец мрази и презира надути шопи,майни,селяни и айтоски бекове
Така че никоя чужда агитка няма да е добре приета на нашия стадион докато не се научи да уважава клубът Лудогорец
Дотогава съвсем заслужено след всичката помия и гадости хвърлени по клубът,мотото на феновете ще е - HATE ALL
![]()
Аз не искам и да чуя!Имаш късмет,че никой още не ви взима на сериозно!Един вид ни е под достойнството да се занимаваме с вас.Но отворковци като тебе,могат да направят доста проблеми на публиката ви.Уважението се заслужава,то не е даденост.Пък това за мотото

Re: XХХ кръг, Лудогорец - "Ботев" Пд - 1:1
Нищо не казваш за факлите и камъните по децата-инвалиди !?!?! Да търся ли снимки ? От там тръгна намесата на охраната .
Re: XХХ кръг, Лудогорец - "Ботев" Пд - 1:1
Защо още въртиш старата плоча с пребитият фен на ЦСКА? Още дни преди него мач беше обявено, че червени фенове няма да се допускат в домакинските сектори. Това момче с разбития нос обаче е документирано как реве и блъска оградата , е никой няма да ви остави да си разигравате цирковете в Разград. Полицията са си мижитурки навсякъде, затова и се налага да ви усмиряват стюарди, щото като нищо можеше да се стигне до нахлуване като Мездра/особено при онзи ужасно болезнен резултат за вас, който и до днес не можете да преглътнете/. Хвърляхте си факлите в другите сектори, е, ще си изкарвате приятно в "гостоприемния" ни гостуващ сектор. И въобще не ни пука за това, че няма да е страхотно.