Ivo-Chernomoretz написа:Интересно ще ми е да гледам ЦСКА в европа . Време е за нещо добро !
Щом си написал Европа с малки букви ще я гледаш през крив макарон

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Ivo-Chernomoretz написа:Интересно ще ми е да гледам ЦСКА в европа . Време е за нещо добро !
dido0o0o написа:ОК де, а къде отиват отбори като 4-я в Англия и Италия например, те не играят ли също плейофи за влизане в групите на ШЛ?
ЕМИЛ написа:Ivo-Chernomoretz написа:Интересно ще ми е да гледам ЦСКА в европа . Време е за нещо добро !
Щом си написал Европа с малки букви ще я гледаш през крив макарон
Levskar_90 написа:Ivo-Chernomoretz написа:Интересно ще ми е да гледам ЦСКА в европа . Време е за нещо добро !
Не те ли е срам, да се пишеш фен на Черноморец, а всъщност да си фен на ЦСКА. Сега Черноморец като затъне из Б, В група ще трябва да правиш нов акаунт. Жалко, то затова стадиона в Бургас е празен
CHE написа:Всички които кълнете Български отбори ви пожелавам[прокълнавам*]това да се върне при вашите деца боклуци скапани.Ясно е че тази година Ще имаме 2 отбора в групите Лудогорец в ШЛ и още 1 в ЛЕ.
Teo написа:Ivo-Chernomoretz написа:Интересно ще ми е да гледам ЦСКА в европа . Време е за нещо добро !
Стига да не ни правят ''удари под кръста'' в първенството, тая година правим пробив в ЛЕ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта