XХХ кръг, Лудогорец - "Ботев" Пд - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: XХХ кръг, Лудогорец - "Ботев" Пд

Мнениеот Черният козел » 28 мар 2014 14:59

1-1
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 28 мар 2014 15:26

El Grande Capitan написа:Искам да предупредя феновете на Лудогорец да не се надъхват много много за тоя мач,квото и да правите,гъза в тавана да си ударите,пак няма да ни биете с 6-0,категоричен съм!
Но пасаран! :) :)

Гранде, какви 6 гола? Това няма как да се случи!

Минимална победа или х с оглед на контузените ни играчи. Вариант "двойка" също може да се случи, все пак Ботев не е случаен отбор :!:
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

try.stan
Контакти:

Мнениеот try.stan » 28 мар 2014 15:35

Viv.Brooke написа:
El Grande Capitan написа:Искам да предупредя феновете на Лудогорец да не се надъхват много много за тоя мач,квото и да правите,гъза в тавана да си ударите,пак няма да ни биете с 6-0,категоричен съм!

Минимална победа или х с оглед на контузените ни играчи. Вариант "двойка" също може да се случи, все пак Ботев не е случаен отбор :!:

Противно на общото мнение, за мен на Ботев категорично му липсва класа. Вече няколко мача пролетта им гледам, и не разбирам за какви многомилионни селекции и високи цели се говори. Происто няма на какво отгоре. Мачът е твърда 1 и то с РАЗЛИКА. Ако с 0-2 се отърват, Мърю да черпи.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 28 мар 2014 15:57

Viv.Brooke написа:

Така е, ама треньорът ни е доста близко до това понятие. Скоро никъде няма да може да си намери работа......

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 28 мар 2014 15:58

drughi написа:Ако не ги подцените ще ги победите, но ако има някаква нотка на подценяване, БотевЪ може да ви изненадат, защото имат добри играчи способни на това. Другото възможно да се случи, е това което се случи на мача ви с Левски...

Единственият много съмнителен мач на Лудогорец който съм гледал досега беше този с Левски на вашия стадион, когато за мен явно полегнахте на сините. С това не искам да ви обвинявам отбора, защото явно поръчките са от високо ниво, от където бяха и последните 2 победи на Левски в шампионата.

В грешка си. Няма начин да дават точки на който и да било. Същото развитие беше и на мача с Литекс (2:4).

Ludogorets_Sofia
Контакти:

Мнениеот Ludogorets_Sofia » 28 мар 2014 16:02

Логиката и моментната форма сочат победа за ЕвроЛудогорец.Ботев обаче въпреки кризата при тях имат добри играчи,а и е възможно пак да се затворят и да играят за равен както през есента (0:0) така че трябва да се подходи внимателно към мача.Дяков и Минев със сигурност го пропускат,Барт засега също още е невъзстановен,да стискаме палци един измежду Кайсара и Витиня да се възстанови че иначе положението става лошо,оставаме без ляв бек.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 28 мар 2014 16:25

:) :) :) Кви 6:0 ве братле, това и в най смелите ми мечти не е било! Имате лека криза в отбора, но си имате добри играчи. При нас пък има доста кадрови проблеми с контузени и наказани играчи. Така, че както обичам да казвам топка е не се знае на къде ще полети и в коя врата ще влезе!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 28 мар 2014 16:51

fen-fen написа:

:) :) :) Кви 6:0 ве братле, това и в най смелите ми мечти не е било!

Точно за това ви казвам изобщо да не се надявате,няма да стане тая работа,това е единственото сигурно за мача.... :) :)
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 28 мар 2014 17:50

Троен мач с леко предимство за "БОТЕВЪ" , предвид кадровите проблеми в разградския дефанс.

Върни се в “Лудогорец”