XХХ кръг, Лудогорец - "Ботев" Пд - 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Черният козел
- Контакти:
Re: XХХ кръг, Лудогорец - "Ботев" Пд
1-1
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
-
- Контакти:
El Grande Capitan написа:Искам да предупредя феновете на Лудогорец да не се надъхват много много за тоя мач,квото и да правите,гъза в тавана да си ударите,пак няма да ни биете с 6-0,категоричен съм!
Но пасаран!![]()
Гранде, какви 6 гола? Това няма как да се случи!
Минимална победа или х с оглед на контузените ни играчи. Вариант "двойка" също може да се случи, все пак Ботев не е случаен отбор

[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Viv.Brooke написа:El Grande Capitan написа:Искам да предупредя феновете на Лудогорец да не се надъхват много много за тоя мач,квото и да правите,гъза в тавана да си ударите,пак няма да ни биете с 6-0,категоричен съм!
Но пасаран!![]()
Минимална победа или х с оглед на контузените ни играчи. Вариант "двойка" също може да се случи, все пак Ботев не е случаен отбор
Противно на общото мнение, за мен на Ботев категорично му липсва класа. Вече няколко мача пролетта им гледам, и не разбирам за какви многомилионни селекции и високи цели се говори. Происто няма на какво отгоре. Мачът е твърда 1 и то с РАЗЛИКА. Ако с 0-2 се отърват, Мърю да черпи.
Viv.Brooke написа:El Grande Capitan написа:Искам да предупредя феновете на Лудогорец да не се надъхват много много за тоя мач,квото и да правите,гъза в тавана да си ударите,пак няма да ни биете с 6-0,категоричен съм!
Но пасаран!![]()
Така е, ама треньорът ни е доста близко до това понятие. Скоро никъде няма да може да си намери работа......
drughi написа:Ако не ги подцените ще ги победите, но ако има някаква нотка на подценяване, БотевЪ може да ви изненадат, защото имат добри играчи способни на това. Другото възможно да се случи, е това което се случи на мача ви с Левски...
Единственият много съмнителен мач на Лудогорец който съм гледал досега беше този с Левски на вашия стадион, когато за мен явно полегнахте на сините. С това не искам да ви обвинявам отбора, защото явно поръчките са от високо ниво, от където бяха и последните 2 победи на Левски в шампионата.
В грешка си. Няма начин да дават точки на който и да било. Същото развитие беше и на мача с Литекс (2:4).
-
- Контакти:
Логиката и моментната форма сочат победа за ЕвроЛудогорец.Ботев обаче въпреки кризата при тях имат добри играчи,а и е възможно пак да се затворят и да играят за равен както през есента (0:0) така че трябва да се подходи внимателно към мача.Дяков и Минев със сигурност го пропускат,Барт засега също още е невъзстановен,да стискаме палци един измежду Кайсара и Витиня да се възстанови че иначе положението става лошо,оставаме без ляв бек.
El Grande Capitan написа:Искам да предупредя феновете на Лудогорец да не се надъхват много много за тоя мач,квото и да правите,гъза в тавана да си ударите,пак няма да ни биете с 6-0,категоричен съм!
Но пасаран!![]()

Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
- El Grande Capitan
fen-fen написа:El Grande Capitan написа:Искам да предупредя феновете на Лудогорец да не се надъхват много много за тоя мач,квото и да правите,гъза в тавана да си ударите,пак няма да ни биете с 6-0,категоричен съм!
Но пасаран!![]()
![]()
![]()
Кви 6:0 ве братле, това и в най смелите ми мечти не е било!
Точно за това ви казвам изобщо да не се надявате,няма да стане тая работа,това е единственото сигурно за мача....

На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
Троен мач с леко предимство за "БОТЕВЪ" , предвид кадровите проблеми в разградския дефанс.