XХIХ кръг, ЦСКА - Лудогорец - 0:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XХIХ кръг, ЦСКА - Лудогорец
Мачът ще е доста оспорван. За Лудогорец контузен е Дяков , а Златински е наказан. Така ЦП остава само Ешпиньо като ще му партнира Бургцорг , Моци , или Марсело. По този начин много отслабва халфовата линия , така че ще е най-резонно, ако мачът е Х. Отделно , че и Жуниор няма да играе , а Шоко дефанзивно е много зле , съставът е много осакатен.Успех!!!
Последна промяна от juststan на 25 мар 2014 21:02, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Ludogorets_Sofia написа:Не му обръщайте внимание на изперкалото чорбе.Определено мачът ще е труден и то при наличието на толкова много контузени в Лудогорец.Имах надежда че поне Дяков и Кайсара ще се оправят за утре,но явно контузиите причинени им от ловешко селските касапи са по-тежки,все пак им пожелавам бързо възстановяване.Иначе при пределна концентрация и мобилизация ЕвроЛудогорец не би трябвало да има проблем със трупата на симитлийчо муров - прогноза знак 2
Надявам се, че ще ги дигнат. Ешпиньо и Бургзорг не могат да удържат центъра. Платини освен да играе опорен халф

- D.Georgiev
- Контакти:
entwickler написа:Ludogorets_Sofia написа:Не му обръщайте внимание на изперкалото чорбе.Определено мачът ще е труден и то при наличието на толкова много контузени в Лудогорец.Имах надежда че поне Дяков и Кайсара ще се оправят за утре,но явно контузиите причинени им от ловешко селските касапи са по-тежки,все пак им пожелавам бързо възстановяване.Иначе при пределна концентрация и мобилизация ЕвроЛудогорец не би трябвало да има проблем със трупата на симитлийчо муров - прогноза знак 2
Надявам се, че ще ги дигнат. Ешпиньо и Бургзорг не могат да удържат центъра. Платини освен да играе опорен халф.
Според мен по-добре до Ешпиньо да застане подвижен централен защитник - Терзиев или Барт (не знам какво е положението с него). Вярно ще загубим много от скоростта си, но поне в дефанзивен план ще сме по-стабилни. Никак не е цветущо положението... Как ме е яд за картона на Златински не е истина просто...

Явно трябва да коригирам прогнозата си. Само 0-2 

Аз съм от Микре Юнайтед
Притеснително е, че важни играчи са ни контузени и наказани и няма да могат да играят срещу ЦСКА. Наистина разполагаме с добри резерви, но когато и двата ти опорни халфа не могат да участват е доста трудно да прекрояваш. Мисля, че ще видим състав, който ще е доста различен и изненадващ. Надявам се който и да излезе да даде всичко от себе си, за да победим. Никак няма да ни е лек мача и затова прогнози с голям резултат са по-скоро пожелателни, отколкото реални. Много е важно как ще влезем в мача, началото ще е определящо и за крайния завършек. Надявам се на победа с убедителна и силна игра! Успех на Лудогорец!
Отнасяме ги с 3 гола и това е.Няма какво да ги мислиме.Всичко, освен победа за Лудогорец, ще е изненада.
Абсурд да играе Бургзорг. Марселиньо ще е до Ешпиньо, а Ернандес ще е в ролята на бразилеца. Лятото трябва да разкарате холандеца, и да вземете равностоен заместник на дефанзивните халфове.
-
- Контакти:
Дано се получи хубав двубой и отборът, който иска повече победата, да я вземе
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- amstel_beer
- Контакти:
Нашето първенство не се решава токова рано, така че очаквайте всякакъв резултат, но не и победа за Лудогорец.
Аз очаквам равен с голове
Аз очаквам равен с голове

- ralka_levskarka
- Контакти:
Защо в съставът ви присъстват играчи, които не са играли от не знам си колко време. Контузии? 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]