Лудогорец - Литекс
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Re: Лудогорец - Литекс
3:0
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
- 1Neutralen
- Контакти:
Браво на Златински!
1Neutralen написа:Литекс играят адски грубо...
Играят футбол, а не балет като вашите балерини!
Много ми е интересно Домуса какви претенции ще има след мача. Или този път няма да коментира съдията?
[center]
[/center]

Не знам кой е ощетен, при положение, че вече две атаки спират със засада, без да има! Едва минавахте центъра, вижте първо че играете ганкиното...
Аз съм от Микре Юнайтед
Един от-най-силните мачове на Лудогорец досега. Всички бяха на ниво с изключение на Мисиджан , на който просто не му вървеше и Абало , който явно по рождение си е некадърен . Жалко за Витиня , това момче няма късмет.Трябва да се купува задължително ляв бек лятото. Поздравления за хубавия мач.
Без малко да позная:)
- venko 1984
- Контакти:
Лудогорец напълно заслужено победиха. Просто в момента са най-силния отбор в България. И да е имало спорни моменти в някои мачове през сезона, са мачкали във всеки един момент. Доказаха го и със страхотната игра в Европа, за което трябва да бъдат поздравени. Затова и заслужено ще станат шампиони. А феновете им, може и да не са най-многобройната публика в БГ, заслужават адмирации, защото винаги са следвали отбора си навсякъде. Заслужават момчетата успеха на техния отбор, нека се радват, не заслужават да бъдат нападани постоянно, просто за мен отбора им наистина е най-добрия на този етап. Няма смисъл от толкова омраза, нека гледаме реално на нещата.
Последна промяна от venko 1984 на 23 мар 2014 21:46, променено общо 1 път.
Фактите са два - 2 грешни засади към Лудогорец; - 2 опасни удара за Литекс за цял мач. Не ми се мисли ако не ги бяха отсъдили засадите какво щеше да е..
5:0 ? Срещу 2-рия в класирането ? Както Ви казах по-рано.. мислите ли какво ще стане след като отпаднат от ЛЕ 
Относно играчите - всички перфектни! С малки изключения
Но има още каде да се развиваме ;р айде.. Българи Юнаци (в смисал 6+2 национала) 
За СИНЯ–ИМПЕРИЯ: Едва ли Лудогорец има основен спонсор туркса фирма
хахаахаха.. ФАКТ!

Относно играчите - всички перфектни! С малки изключения

За СИНЯ–ИМПЕРИЯ: Едва ли Лудогорец има основен спонсор туркса фирма