Дербито на XXVI кръг: Литекс - Лудогорец 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: Дербито на XXVI кръг: Литекс - Лудогорец 0:0

Мнениеот Parmalat » 11 мар 2014 04:04

entwickler написа:За пореден път съм впечатлен от този играч http://www.transfermarkt.co.uk/en/jorda ... 91631.html Супер атлетичен. Според мен може да замени Безяк без проблеми.

Литекс не продава в България.На мен повече ми хареса Асприля в мача.За пръв път видях Минев надигран толкова категорично в А група.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 11 мар 2014 04:44

Нека се вземе под внимание, че на Асприля силата му е в дрибъла и скоростта, а тежките терени във Варна и сега в Ловеч не му позволиха да си покаже качествата, въпреки че в Ловеч напомни на себе си по простата причина, че терена беше много по-добър от този във Варна. Видя се, че когато терена е добър какво може и то срещу Берое, а тогава не беше валяло цяла седмица в Ловеч както сега преди мача с Лудогорец.

Никой не отбеляза факта, че Безяк беше напълно обезверен в мача и не му се позволи много, много да създава опасности.
По-едно време аз дори бях забравил, че е на терена до неговата смяна, а това говори че защитата отзад си е свършила работата.

Относно Джордан няма как да напусне Литекс особено в посока български клуб, освен ако някой не извади страхотна цена за него, която Ганчев нарочно ще сложи, за да не го продаде у нас. Помните с Миланов как бързо се попариха надеждите на Левски и ЦСКА преди 1-2 години, когато отправяха някакви запитвания за него и като му сложи цена от 3 млн. всички си глътнаха езика :mrgreen:

Все пак го продаде Литекс за такава сума, че и малко отгоре, ама на ЦСКА Москва.

Единствено Барт беше продаден на Лудогорец, ама там си имаше причини и то пиянски, а при Пенев такива неща няма как да минат :lol:

мили

Мнениеот мили » 11 мар 2014 08:54

Parmalat написа:
entwickler написа:За пореден път съм впечатлен от този играч http://www.transfermarkt.co.uk/en/jorda ... 91631.html Супер атлетичен. Според мен може да замени Безяк без проблеми.

Литекс не продава в България.На мен повече ми хареса Асприля в мача.За пръв път видях Минев надигран толкова категорично в А група.

Светът пълен с такива, като Асприля и Джордан ;) . И пари "бол" при Домусчиев :lol: .

Върни се в “Лудогорец”