Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Мнениеот tsonpen » 14 мар 2014 12:35

MASTER_COOL написа:Имаше много фенове на ЦСКА, които ви подкрепяхме от Сърце. Вчера дори Сектор Г - скандираше Лудогорец ОЛЕ ! Нещо, което нито един друг сектор не направи, освен малката част с зелени фенове във В сектор.
Не обръщайте внимание на лумпените в синьо и червено. Те живят в адска злоба и комплекси и не понасят някои да изплува от общото блато и веднага стремежа е да го бутнат обратно вътре !

Чух го това и имаше едно време, когато доста хора скандираха "Лудогорец оле!". Определено повече, отколкото може да сме били феновете на Лудогорец. И ви поздравявам за това, защото сте широкоскроени Хора.
Въобще не става дума за футболно номадство или подкрепа на силния. Всички там бяхме наясно, че Валенсия може да ни смаже, още преди да започне мача. Повечето от тези хора искаха на живо да изживеят емоцията и да подкрепят този, който е достигнал до тази фаза с труд и е изградил самочувствие заради плодовете на труда си. Отборът си има име и когато публиката се обръща към него, го скандира. Това е напълно нормално.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 14 мар 2014 12:53

А относно безплатния транспорт и (може би) билети на служители от фирмите на Домусчиев..Имаше един филм със Стефан Данаилов с биволицата Венетка, там той казваше "Абе гостенина мой, биволицата моя, те ще ми дават акъл" че и сега така. Домусчиев е СОБСТВЕНИК на Лудогорец и това ви дава отговор, чак се учудвам че се дискутира !
Мен лично много пъти ми е дразнил факта че най-хубавите места са заети от служители на фирмите му, така е с дербитата, така беше и за мача за купата в Бургас (особено) когато имаше много хора-екскурзианти от въпросните фирми ! Дразнило ме е защото съм фен от преди Домусчиев, а не мога дори и като си платя да имам хубаво място , но политика на клуба, който плаща - поръчва музиката !
безплатния транспорт какво значи, значи че някой го е поел, някой спонсор ! Искал -предоставил транспорт ! Всеки е наясно че като влиятелни хора Домусчиев(петричев) или кмета на Разград са уредили нещата !
Доколкото знам самия клуб Лудогорец незнам, някога, някъде да е предоставял транспорт платен от тях, както и да е предоставял суми в ПАРИ на феновете. Мисля че им направиха подарък с няколко тъпана, някой фолио за хорео, някое знаме...
А някои агитки директно получават финансова помощ от клуба, знаем кои...
При Домусчиев безплатни неща (осен за неговите служители) няма , билета е 8 лева дори и срещу най-слабите в А група , международните контроли са платени също
Последна промяна от snakebite на 14 мар 2014 13:01, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Ivailo_rz
Контакти:

Мнениеот Ivailo_rz » 14 мар 2014 12:56

Само аз ли не чувствам никакво разочарование :) ? Може би снощи имаше , но съвсем леко . За разлика от мача с Лацио , когато ни поведоха 0-2 и 2:3 .

Потребителски аватар
Ivailo_rz
Контакти:

Мнениеот Ivailo_rz » 14 мар 2014 13:01

snakebite написа:А относно безплатния транспорт и (може би) билети на служители от фирмите на Домусчиев..Имаше един филм със Стефан Данаилов с биволицата Венетка, там той казваше "Абе гостенина мой, биволицата моя, те ще ми дават акъл" че и сега така. Домусчиев е СОБСТВЕНИК на Лудогорец и това ви дава отговор, чак се учудвам че се дискутира !
безплатния транспорт какво значи, значи че някой го е поел, някой спонсор ! Искал -предоставил транспорт ! Всеки е наясно че като влиятелни хора Домусчиев(петричев) или кмета на Разград са уредили нещата !
Доколкото знам самия клуб Лудогорец незнам, някога, някъде да е предоставял транспорт платен от тях, както и да е предоставял суми в ПАРИ на феновете. Мисля че им направиха подарък с няколко тъпана, някой фолио за хорео, някое знаме...
А някои агитки директно получават финансова помощ от клуба, знаем кои...
При Домусчиев безплатни неща (осен за неговите служители) няма , билета е 8 лева дори и срещу най-слабите в А група , международните контроли са платени също

Дори понякога фирми и хора от Разград , нямащи нищо общо със спонсорство на Лудогорец организират по някой автобус :) . Това за плащането са най-големите глупости и който не е ходил на мач в Разград , той може да ги дрънка . Има предоставени билети , за хора в завода . Записваш се една седмица преди мача , и в деня преди него ти дават билета . Никой не те кара да ходиш , ако искаш ... Това си е комплимент към и без това ниските заплати в завода , а и в града като цяло . ;)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 14 мар 2014 13:16

Най-важното от цялото шоу този сезон!
Лудогорец много ги боли ,че не могат да изтрият историята на българския клубен футбол и след това с големи букви да запишат името си,като единствен най-успял клуб от България.
Дали следващият сезон ще надградят над този,като успехи??Според мен,твърде е съмнително,че ще успеят да влязат в групите на ШЛ(ако станат шампиони),защото там всеки отбор се бори със "зъби и нокти" да попадне в най-комерсиалния турнир,а и класата на Лудогорец не е толкова голяма,колкото си мислят!

На такива като Master Cool-ще задам няколко въпроса:
Ще ходиш ли утре да подкрепиш "любимия" си отбор или вече си го подкрепил вчера?И ,ако ходиш- със същата уста ли ще викаш за ЦСКА ,с която си викал "Лудогорец ОЛЕ"!?
Мисля,че е крайно време да се насочиш към един друг новосформиран зелен фенски клуб!(от София,ако си софиянец) :evil:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 14 мар 2014 13:26

CSKA 78 написа:Най-важното от цялото шоу този сезон!
Лудогорец много ги боли ,че не могат да изтрият историята на българския клубен футбол и след това с големи букви да запишат името си,като единствен най-успял клуб от България.

Това са глупости, пич...как въобще ти хрумна. Нищо не ни боли, напротив радваме се...
Това беше максимума с този потенциал на Лудогорец.....виждаме какви отбори ще спрат на този етап - Тотнъм, Севиля, Порту или Наполи,Фиорентина...
Историята си е история, настоящето е друго......не може заради името ви в Бълагрия да ви правим евала и да си смъкваме гащите. Трябва да има силен провинциален футбол че да се усетите накъде вървите... Преди беше Литекс, сега сме ние, утре може би Ботев Пловдив...
Последна промяна от snakebite на 14 мар 2014 13:30, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 14 мар 2014 13:27

Забравил съм да добавя, че това дето го копирах тук е статия на Петьо Костадинов. Иначе мастъре...Да разбирам ли, че всички които не подкрепяме този отбор сме лумпени?

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 14 мар 2014 13:28

CSKA 78 написа:Най-важното от цялото шоу този сезон!
Дали следващият сезон ще надградят над този,като успехи??Според мен,твърде е съмнително,че ще успеят да влязат в групите на ШЛ(ако станат шампиони),защото там всеки отбор се бори със "зъби и нокти" да попадне в най-комерсиалния турнир,а и класата на Лудогорец не е толкова голяма,колкото си мислят!

На такива като Master Cool-ще задам няколко въпроса:
Ще ходиш ли утре да подкрепиш "любимия" си отбор или вече си го подкрепил вчера?И ,ако ходиш- със същата уста ли ще викаш за ЦСКА ,с която си викал "Лудогорец ОЛЕ"!?
Мисля,че е крайно време да се насочиш към един друг новосформиран зелен фенски клуб!(от София,ако си софиянец) :evil:

Стига си се обяснявал. Няма смисъл. Тези, които в сърцето си обичаме истински един клуб, никога няма да подкрепяме друг. Навсякъде ни затрупаха с псевдопатриотщина, национални каузи и коефициенти. Колкото повече им пишем тук, толкова повече те ще се обясняват и ще определят хората според техните си разбирания.
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 14 мар 2014 13:37

Master Cool що направо не се запишеш в фен клубчето на Лудоцорец ???
От такива "цесекари" като теб направо ми се повръща...
Хайде да спра до тук, че ще ме получа някой бан, пък за такива като теб не си заслужава.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 14 мар 2014 13:44

Когато ми стъпите на общия брой мачове на ЦСКА в София и навсякъде и годините фенство, тогава може пак да се обаждате и да правите коментари !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Лудогорец”