Ще кажа само едно-Браво на Лудогорец, браво и на Валенсия! Ето това е футбол, който си заслужава да бъде гледан! Аз съм доволен от една страна, че познах мача, дори в развитие, но съм длъжен да поздравя и загубилия отбор, както трябва да постъпва всеки един от нас!
Браво, евала, повече не можеше според мен да се постигне срещу такъв отбор- на осминафиналите класата си казва думата, а във Валенсия дори нямаме звезди като Клозе например в Лацио! Това говори много.Но ние сме отборът с най-голям дух и себераздаване в света и се радвам, че това се видя, ако не друго, поне това стана ясно на всички. Сега и много хора, които не знаят какво представлява отбора на Валенсия в действителност и не оценяват по достойнства този отбор е време просто да замълчат.

Жалко за Лудогорец, но жребият ви отреди злочестата съдба да играете с Валенсия! И трябва да ви призная, че доста се попритесних за изхода на двубоя. Според мен съдията даде измислена дузпа, ясно се видя, че е откровена симулация, затова и после беше пропусната от същия футболист. Тук нямаше дузпа, а за червен картон пък бих се посмял доста. Съдията обаче беше учудващо млад и освен грешките с дузпата, друго не сгреши, но то и футболистите го улесниха с качествения футбол.
Пожелавам ви достойно представяне и на реванша и една хубава победа за престиж!

П.П. Обмислях да дам на колегата с емблемите едно прилепче, но не ми е в стила да се гавря със загубилия, защото знам колко боли. Но в бъдеще и към него един съвет, да не се подиграва с отборите, които са зачертани или отстранени. Грозно е!