Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Мнениеот kartago » 14 мар 2014 01:41

bastuna2003 написа:
Parmalat написа:В крайна сметка замисляте ли се,че никой преди началото на сезона не е очаквал Лудогорец да пробие на директни елиминации?
Българският отбор с бюджет от 5 милиона евро колкото Левски.Отстрани Слован с 3 милиона евро бюджет.След това Партизан с бюджет от 7 милиона.След това Базел и 50 милиона евро бюджет се оказаха непреодолими.
Попаднаха в група с ПСВ 50 милиона евро бюджет,Динамо Загреб 20 милиона евро бюджет и Черноморец Одеса 25 милиона евро бюджет.Класираха се първи с 5 победи и 1 равенство.Като подобриха куп български рекорди.След това дойде Лацио със 125 милиона евро бюджет или 25 пъти повече от Лудогорец и ги отстраниха станали едва третия български отбор след Левски и ЦСКА отстранявал италиански.Сега дойде и Валенсия със 120 милиона евро бюджет.

Слован Братислава 3 000 000 евро
Лудогорец 5 000 000 евро
Партизан 7 000 000 евро
Динамо Загреб 20 000 000 евро
Черноморец Одеса 25 000 000 евро
ПСВ Айндховен 50 000 000 евро
Базел 50 000 000 евро
Валенсия 120 000 000 евро
Лацио 125 000 000 евро

Е и какво? Трябва да изпаднем в захлас и да лижем гъза на един крадец и една еднодневка? Гледахме Лацио и Валенсия, играят приятен футбол Лудогорец и за момента са най-добри в България. И очаквате истинските привърженици да си предадем отбора и да се захласнем по налагащия се псевдопатриотизъм, налаган от малоумни журналисти, повтарящи до захлас - българи, коефициент, евробоец? Не сме толкова елементарни! Поне не всички :mrgreen:

Начетох се тука на "епитети" и откраднати и измислени истини, на някой нещо му пробляснало или му се иска да е така, и се започва "крадци, еднодневки", утре закриване........колко години, кои били истински, кои не....спрете се малко, кои сте вие, че да давате определения? Твърдите, че не сте елементарни, а показвате друго! Темата е за мача с Валенсия, тука ще се задавите от сълзи на радост, че са паднали, и от сополи от злоба, че нещо са постигнали! Оставете ги да се порадват на момента, защото малко ги имат такива моменти!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 14 мар 2014 01:43

Няма как, сега трябва да търпим троловете, които толкова дълго чакаха този момент. Все пак и те изстрадаха много своя миг.

Лично аз съм пределно доволен и честно казано най-накрая ми олекна - отборът надскочи себе си (многократно) и тепърва ще се надгражда. Няма ги вече нереалистичните очаквания, няма го вече очакването за отпадане, за сега отпадат и така неприятните статии за някои, оценяващи успеха на отбора. Нека всички мирясат и след седмица да са на стадионите, защото се връщаме в "А" група след дълго отсъствие ;) От момчетата очаквам само същата игра и в реванша, пък ако ще пак да загубим с 3 гола. Благодаря ви, за сърцатата игра!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 14 мар 2014 01:47

onegavon написа:
soccerav написа:Какво се занимавате с разни форумни герои тука?! Айде в дивия, после що им се подиграваме като отпадат от Иртиш и подобни. Лудогорец играе за България, а тук някакви капацитети седнали да четат лекции пред компютрите. Смешници. Когато направите това което направи Лудогорец тогава ще имате правото да обиждате. Айде майната ви, че ми тровите нервите! За мача няма много какво да се каже, Валенсия от 4-5 точни удара вкараха 3 гола, нашите сигурно поне 5 изкараха извън стадиона. Бахти как не могат да я уцелят тая врата не знам.. Сигурно Йовов ги е учил :mrgreen: Успех на реванша, макар че според мен е мисия невъзможна, но..футбол е, ще видим какво ще се случи. Дължа да отбележа, че малкото момиче което пееше беше невероятно! Много ме изкефи. Браво!

Лудогорец не е играе за България, а за пари.Лудогорец не е направил нищо кой знае какво даже една Славия има полуфинал в евротурнирите.

Къде сравняваш турнирите преди 50 г. със сегашните. :lol: Нищо не били направили. Защо твоят отбор над 20 г. не го направи това нищо?

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 14 мар 2014 01:57

D.Georgiev написа:Няма как, сега трябва да търпим троловете, които толкова дълго чакаха този момент. Все пак и те изстрадаха много своя миг.

Лично аз съм пределно доволен и честно казано най-накрая ми олекна - отборът надскочи себе си (многократно) и тепърва ще се надгражда. Няма ги вече нереалистичните очаквания, няма го вече очакването за отпадане, за сега отпадат и така неприятните статии за някои, оценяващи успеха на отбора. Нека всички мирясат и след седмица да са на стадионите, защото се връщаме в "А" група след дълго отсъствие ;) От момчетата очаквам само същата игра и в реванша, пък ако ще пак да загубим с 3 гола. Благодаря ви, за сърцатата игра!

Поне си смени името на профила. Тъпо е. Мен би ме било срам. Утре когато Черно море играят в А група а Лудогорец отново е в А Окръжна, пак ще станеш моряк но вече няма да е същото. Нагледал съм се на хора като теб и ги съжалявам. Аз може сега да плача на всеки мач но знам че си обичам отбора и от повече от 35 години ходя на всеки един мач. Тъжно е. Много е тъжно.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 14 мар 2014 01:57

Учудвам се, че имаме такива фенове. Говоря за феновете на моят отбор - Левски. Завършени комплексари се подвизават в този форум. Не стъпват на нашия стадион, но иначе не спират да с***т във форумите. Ако се видите отстрани колко сте жалки и смешни...ще се гръмнете. ;)
Последна промяна от molteni на 14 мар 2014 01:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 14 мар 2014 02:01

Каква е истината? Постигнаха невероятен успех. Ще остане завинаги в историята на БГ футбола. Това е истината. Навремето говореха, че Киево са с резервите, Олимпик-М с третия отбор, Артмедия с юношите. ;) Паднахте до нивото на всички тези, които се подиграваха на нашият четвъртфинал.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 14 мар 2014 02:04

molteni написа:Каква е истината? Постигнаха невероятен успех. Ще остане завинаги в историята на БГ футбола. Това е истината. Навремето говореха, че Киево са с резервите, Олимпик-М с третия отбор, Артмедия с юношите. ;) Паднахте до нивото на всички тези, които се подиграваха на нашият четвъртфинал.

Аз съм ходил на мач Левски-Шалке. После бях и на Шалке-Левски. И двата мача бяха 1/4 финал за ЛЕ. Нека ми се подиграват на това. Аз не се подигравам на Лудогорец, че стигнаха до 1/8 финал в ЛЕ и биха 5,6 силни отбора тази година. Къде си видял да се подигравам на това? Пак казвам, бъркаш номера на автобуса. Или не виждаш защото си сляп или не го правиш защото не искаш да го видиш а си си навил на пръста, конче и си го разплиташ методично.

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 14 мар 2014 02:11

Gretna написа:
D.Georgiev написа:Няма как, сега трябва да търпим троловете, които толкова дълго чакаха този момент. Все пак и те изстрадаха много своя миг.

Поне си смени името на профила. Тъпо е. Мен би ме било срам. Утре когато Черно море играят в А група а Лудогорец отново е в А Окръжна, пак ще станеш моряк но вече няма да е същото. Нагледал съм се на хора като теб и ги съжалявам. Аз може сега да плача на всеки мач но знам че си обичам отбора и от повече от 35 години ходя на всеки един мач. Тъжно е. Много е тъжно.

Ти идиот ли си? Какъв Черно море? Човека като се казва Д.Георгиев, що да не си кръсти профила така :lol:

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 14 мар 2014 02:21

Самочуствието изигра лоша шега на Лудогорец. Всеки, който има на запис мача с ПСВ в Холандия може да види разликата в тактиката на отбора, когато не бяха толкова самоуверени и сега. Ако си бяха направили правилни изводи за класата на Валенсия от записите, които са гледали, трябваше да играят по начина, който ги изкачи до този етап на турнира, но те се опитаха да се надиграват с отбор от най-силното първенство в света и естествено нямаха никакъв шанс за успех. Дано да си направят правилните изводи от тази среща за да не стане падението пълно след 4 месеца, когато отново ще играят в ЕКТ. :!:

Потребителски аватар
mihalq
Контакти:

Мнениеот mihalq » 14 мар 2014 02:40

Каква е истината? Постигнаха невероятен успех. Ще остане завинаги в историята на БГ футбола. Това е истината. Навремето говореха, че Киево са с резервите, Олимпик-М с третия отбор, Артмедия с юношите. ;) Паднахте до нивото на всички тези, които се подиграваха на нашият четвъртфинал.

Не се подиграваме! И Левски ги драха Барселона, ама тогава такива циркове нямаше! Хфърчащи орли, дечица пеят химна на България, каво общо има, лъв да беха пуснали! :) Миланов още си не е мил ръката, дето пипна Роналдиньо ама игра. Гони го цял мач и накрая успя :lol: Горд съм, че докарахме такъв отбор в България, нищо, че ни сцепиха от бой, та и лудогорска България трябва да се гордее, има и реванш, там какво ще става - незнам ;)

САМО ЛЕВСКИ!*

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* може да сме мизерни сега, но Левски е бил и ще бъде!УИЛ БИ БАК!!!
ИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”