Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал.

Мнениеот etgecata1 » 13 мар 2014 23:21

Cooler написа:
etgecata1 написа:
CSKA 78 написа:Както написах преди седмица:Оптимистично 0:3! ;)

Колега и аз бях написал: тънко 0:3

Класа сте и двамата, отдава ви се тая материя футбола. Кажете само, колко писахте мачовете от 1/8 финалите на ЛЕ на Левски и ЦСКА да видим дали са излезли :roll:

Че кво ме грее мене Левски???
Нещо тотално си се объркал...

Те ЦСКА когато са играли полуфинали Вие 4-мата фенове на Лудогорец сте пасли овцете на бъдещевия Ви проект стадион.
Последна промяна от etgecata1 на 13 мар 2014 23:24, променено общо 1 път.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Мнениеот CS -KA -KA » 13 мар 2014 23:21

runnersa написа:
CS -KA -KA написа:всичко се връща ,като отпаднехме от Мура ,лудогорец какви ли не простотий измисляха е сега да питам аз, къде баха Безжак и Вура май те ядоха вафла Мура

Братле ти искаш да влезеш в изцепките на века чи те Мура същия сезон изпаднаха във втора Словенска дивизия кво общо имат с Валенсия по дяволите :o :shock:

ами общото е ,че нали сме българи и трябва да се подкрепяме ,или лудогорец не може да подкрепя други отбори ,а тях всеки трябва да ги подкрепя.ей за това се радвам ,че ги разгромиха ,всичко се връща !
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 мар 2014 23:22

Това не ви е Лацио с експерименталния си състав, хората ви размазаха без да се напънат дори.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 13 мар 2014 23:22

bobonikolov написа:Това твоето е малко като в оня виц за компютрите, които се оказали компоти. Я си спомни малко по - добре мача с ЦСКА в Разград. Не Лудогорец остана с човек по - малко, а ЦСКА след глупава постъпка на Грънчов. До картона му Лудогорец водеше в резултата, а след картона от добрата игра на Лудогорец и помен не остана и ЦСКА с 10 души на терена не им даде възможност да си излязат от полето и на 3 - 4 пъти късмета ги отърва от изравняване.

Ти си тоя, който не се сеща май. Човекът не говори за мача за титлата, а за този няколко месеца след това. Деко беше изгонен за симулация през второто полувреме, а минути след това Марселиньо вкара за 1:0 и така и свърши мача. А дори и в мача за титлата Дяков беше изгонен, така че не се игра кой знае колко 11 на 10.
Последна промяна от hijack1 на 13 мар 2014 23:24, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 13 мар 2014 23:22

tsonpen написа:
Мисля също, че пълният стадион "Васил Левски" не влияе по най-добрия начин на Лудогорец. Толкова много хора, изпълнени с очаквания - за втори мач виждам как отборът започва сковано и прави фатални грешки в началото.
Като фен на Лудогорец благодаря на всички онези хора, които напълниха стадиона и някои дори скандираха "Лудогорец оле". Зрелището си струваше, можеше и да е още по-добре, но няма как да вземаш максимума от всичко.
На задниците какво да кажа :) Дочакаха и те малко радост ;)

Така е ..не е нормално да ни вкарват още в първата и в петата минута., такава скованост нямахме никъде !!
Напротив, първите минути играехме по добре !
Един път да стане, нашия стадион, мисля че ще е друго !
Домусчиев и Петричев, направиха лоша услуга с тази национална кауза, пренавиха момчетата, трябва да я караме по спокойно !
И мисля че другия сезон ще се получи...но и трябват играчи..няма как да сравняваш играчи за по 500 000 евра и за по 10 милиона !! Днес само на скамейката на Валенсия, имаше играчи за 30-40 милиона !

Между другото Тотнъм - Бенфика 0:2....това резил ли е ??? ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

iliyan

Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Мнениеот iliyan » 13 мар 2014 23:26

Тези като са 10 млн да не би да са с 10 крака а ?!
Първият който ви взе насериозно ви напълни кошницата ! Видяхте ли колко струва Стоев ;)
Ще видим колко ще има на следващият ви мач в София ;) Тогава ще разберем колко фена има клуба ви в София :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 13 мар 2014 23:26

CS -KA -KA написа:
runnersa написа:
CS -KA -KA написа:всичко се връща ,като отпаднехме от Мура ,лудогорец какви ли не простотий измисляха е сега да питам аз, къде баха Безжак и Вура май те ядоха вафла Мура

Братле ти искаш да влезеш в изцепките на века чи те Мура същия сезон изпаднаха във втора Словенска дивизия кво общо имат с Валенсия по дяволите :o :shock:

ами общото е ,че нали сме българи и трябва да се подкрепяме ,или лудогорец не може да подкрепя други отбори ,а тях всеки трябва да ги подкрепя.ей за това се радвам ,че ги разгромиха ,всичко се връща !

Нищо не се връща не може да сравняваш отпадане от Валенсия с отпадане от Мура точно там е въпроса да спрем да отпадаме от анонимници като Мура и да почнем да отпадаме само от такива като Валенсия ;)

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Мнениеот batmanlevski » 13 мар 2014 23:28

абе в интерес на истината дори и съдята не можа да помогне на лудогорец ,и дузпа нямаше и измислен червен картона в полза на лудогорец и не дадена 100% дузпа за Валенсия ,трябва добре да го почерпят този рефер
Последна промяна от batmanlevski на 13 мар 2014 23:29, променено общо 1 път.
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 13 мар 2014 23:28

1982 написа:Това не ви е Лацио с експерименталния си състав, хората ви размазаха без да се напънат дори.

В София излязоха с най-доброто, а в Рим отсъстваха трима - двама защиитника и Ледесма !Караш ме да се смея ЛАцио има бюджет 120 милиона и 8-10 национали, дори и резервите са им национали !!. Така че за какъв екпериментален състав ми говориш не разбрах .
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
blue_wind
Контакти:

Мнениеот blue_wind » 13 мар 2014 23:28

Когато някой е против Лудогорец бил комплексиран, а единствените комплексари бяха в зелено.Извинявам се за острия тон,но не можеш да разиграваш спектакли все едно сте на финал ,то не бяха песни, орли и т.н. и същевремено да обвинявате други в комплекси. Покажете ми един отбор в тази фаза на турнира който да започва така мача.
Пожелавам Ви наистина да се превърнете във фактор в Европа,но засега си оставате един малък отбор,който изживя своята приказка!

Върни се в “Лудогорец”