Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал.
Само да вметна, че Терзиев най-вероятно ще е на линия за мача. Травмата му не беше нищо повече от разтежение и то преди повече от седмица. Плюс това взе участие в доста контроли, което му дава предимство пред Барт, който не можа да проведе ползотворна подготовка. На питането по-горе - Дяков е наказан за един мач. Това, че е получил още един жълт картон, не му позволи да довърши мача, но не удължава наказанието. Само при директен червен е два мача.

- Синьо сърце
- Контакти:
Желая успех на Лудогорец, ще гледам мачовете с интерес! Лично аз смятам, че ще отпаднат, но знае ли човек... Валенсия са ми чужд и безразличен отбор, обаче са се надървили за тази Купа и ще се бият докрай.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Валенсия идва с най-доброто в България. Виждам, че имат имена преминали през Арсенал, Милан, Челси. Въпреки всичко това Лудогорец има своите шансове и съм убеден, че нашите ще се възползват и от най-малката възможност, за да успеят. Валенсия май не направи някакво разузнаване на играта на Лудогорец/е сигурно са гледали запис на мачовете ни/, което пък може да ни позволи да ги изненадаме с нещо. Имаме проблем в центъра на защитата ни, дано Терзиев да е здрав и да играе, за момента има повече игрова подготовка от Барт. Ясно е, че Ешпиньо ще замени наказания Златински. Надявам се Светльо Дяков да има ден в четвъртък, защото неговата роля ще е решаваща. Иска ми се Дани Абало също да има шанс за изява, мисля, че ще е изключително амбициран срещу Валенсия. Нека покажем какво можем, пък каквото стане! Успех на Лудогорец!
С картони висят Фабио Ешпиньо, Светослав Дяков и Роман Безяк.При получаване на жълт картон на всеки един от тях те ще пропуснат реванша в Испания.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Състав срещу Валенсия!!!
Колкото и странно да прозвучи на пръв поглед състава,който би ми се искало да видя,ако се замислите,ще намерите логично обяснение!!!
Стоянов,Кайсара,Мантула,ДАНИ АБАЛО(ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК),Минев,Марселиньо,Ешпиньо,Ернандес,Мисиджан,Луму,Безяк(Платини)
Относно избора на Дани Абало за централен защитник: Имайки предвид,че Барт не е в състояние да играе,абсолютен риск е да се пуска тромавия и на моменти неориентиран Георги Терзиев.Направило ми е впечатление,че Абало много умело се справя с дефанзивни функии и изключително добре се позиционира,когато се налага да помага в защитен план,притежава добра скорост и прибавяйки факта,че е продукт на испанската школа,би противодействал доста добре срещу комбинацията от скорост и техника в атака на Валенсия.
Избор на Марселиньо ,Ешпиньо и Ернандес : Категорично Марселиньо трябва да играе като опорен полузащитник в този мач,а изнесен по-напред Ернандес,а не бих изключил и да си разменят позициите и веднага казвам,защо тези тримата трябва да играят: Дяков е бавен ,лесно прави грешки и е изключително рисков футболист,а срещу бързи,повратливи и технични играчи,трябва да се противодейства с техника и повратливост,а в лицето на Марселиьо и Ернандес ,подпомагани от Ешпиньо,това би било възможно! Ернандес е много подценяван,но е изключителна класа!!!
Имайки предвид техниката,която притежава,умението му да задържа и освобождава пространства за фланговите футболисти,в този мач може да се окаже,че Платини би бил по-полезен,но само ако е напълно кондиционно готов! Естествено,кои сме ние да казваме кои да играят,но АЗ никога не бих пуснал срещу подобен тип отбор футболисти ТИП - ТЕРЗИЕВ И ДЯКОВ..,не защото са слаби футболисти,но са далеч от европейска класа...,по езика на тялото се различават подобен тип футболисти(двигателна система и т.н.)......... С риск да прозвуча смело,ще кажа,че пускайки състава,който написах,Стойчо Стоев ще докаже,че е модерен футболен специалист!!!
Стоянов,Кайсара,Мантула,ДАНИ АБАЛО(ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК),Минев,Марселиньо,Ешпиньо,Ернандес,Мисиджан,Луму,Безяк(Платини)
Относно избора на Дани Абало за централен защитник: Имайки предвид,че Барт не е в състояние да играе,абсолютен риск е да се пуска тромавия и на моменти неориентиран Георги Терзиев.Направило ми е впечатление,че Абало много умело се справя с дефанзивни функии и изключително добре се позиционира,когато се налага да помага в защитен план,притежава добра скорост и прибавяйки факта,че е продукт на испанската школа,би противодействал доста добре срещу комбинацията от скорост и техника в атака на Валенсия.
Избор на Марселиньо ,Ешпиньо и Ернандес : Категорично Марселиньо трябва да играе като опорен полузащитник в този мач,а изнесен по-напред Ернандес,а не бих изключил и да си разменят позициите и веднага казвам,защо тези тримата трябва да играят: Дяков е бавен ,лесно прави грешки и е изключително рисков футболист,а срещу бързи,повратливи и технични играчи,трябва да се противодейства с техника и повратливост,а в лицето на Марселиьо и Ернандес ,подпомагани от Ешпиньо,това би било възможно! Ернандес е много подценяван,но е изключителна класа!!!
Имайки предвид техниката,която притежава,умението му да задържа и освобождава пространства за фланговите футболисти,в този мач може да се окаже,че Платини би бил по-полезен,но само ако е напълно кондиционно готов! Естествено,кои сме ние да казваме кои да играят,но АЗ никога не бих пуснал срещу подобен тип отбор футболисти ТИП - ТЕРЗИЕВ И ДЯКОВ..,не защото са слаби футболисти,но са далеч от европейска класа...,по езика на тялото се различават подобен тип футболисти(двигателна система и т.н.)......... С риск да прозвуча смело,ще кажа,че пускайки състава,който написах,Стойчо Стоев ще докаже,че е модерен футболен специалист!!!
Re: Състав срещу Валенсия!!!
Мда, желая ти да станеш треньор на Лудогорец един ден(по възможност по-скоро)! Имаш много нестандартни виждания за играта, които определено биха внесли свежест в отбора. Само един испанец може да спре друг испанец! Стоев определено трябва да се вслуша в съвета ти да си пусне резервното крило като титулярен централен защитник, без да е играл и един мач някога през живота си на този пост. Все пак трябва да е в крак с модата. Давай в същия дух и дано някой ден поведеш Лудогорец към успеха!
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Re: Състав срещу Валенсия!!!
McLovin написа:Мда, желая ти да станеш треньор на Лудогорец един ден(по възможност по-скоро)! Имаш много нестандартни виждания за играта, които определено биха внесли свежест в отбора. Само един испанец може да спре друг испанец! Стоев определено трябва да се вслуша в съвета ти да си пусне резервното крило като титулярен централен защитник, без да е играл и един мач някога през живота си на този пост. Все пак трябва да е в крак с модата. Давай в същия дух и дано някой ден поведеш Лудогорец към успеха!
Ивайло Йорданов беше централен нападател и дясно крило цял живот до момента, в който Пената не го направи централен защитник, което се оказа удар в десятката.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Как ми се иска да мине Лудогорец и Валенсия. Ще бъде много сложно и трудно обаче. Не виждам много поводи за оптимизъм.
Хубавато е, че утре ще е препълнен националният стадион до краен предел. Напълно достатъчна награда за тези 41 000 ще е МЪЖЕТЕ в зелено да покажат играта си и да зарадват всички с приятен футбол ! Ако това се случи пак всички ще излезнем усмихнати след последният съдийски сигнал, ако ще и резултата да е 0:3. При гол за българите стадиона ще се срути !
Хубавато е, че утре ще е препълнен националният стадион до краен предел. Напълно достатъчна награда за тези 41 000 ще е МЪЖЕТЕ в зелено да покажат играта си и да зарадват всички с приятен футбол ! Ако това се случи пак всички ще излезнем усмихнати след последният съдийски сигнал, ако ще и резултата да е 0:3. При гол за българите стадиона ще се срути !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Понеже разбрах, че детското чудо от Разград Крисия ще пее преди мача,както и някакъв рапър който ще изпълни химна на Лудогорец ,плюс орела, е така се прави шоу и добър маркетинг,браво, че са се сетили освен футболни да има и други интригуващи зрителя моменти.Желая успех на Лудогорец,знам, че ще е трудно ,но и не ми се вижда невъзможно да ударят Валенсия в предвид добрата игра която демонстрират орлите.На мен спомена ми от сблъсък на български отбор с Валенсия е някъде в детството ,мисля че ЦСКА игра с тях за КУПАТА на УЕФА,като домакини червените май биха минимално ,а после Валенсия би с 3-4 гола в реванша ,трябва да се информирам от чичко Гугъл,паметта вече почна да изневерява.
grasiani написа:Понеже разбрах, че детското чудо от Разград Крисия ще пее преди мача,както и някакъв рапър който ще изпълни химна на Лудогорец ,плюс орела, е така се прави шоу и добър маркетинг,браво, че са се сетили освен футболни да има и други интригуващи зрителя моменти.Желая успех на Лудогорец,знам, че ще е трудно ,но и не ми се вижда невъзможно да ударят Валенсия в предвид добрата игра която демонстрират орлите.На мен спомена ми от сблъсък на български отбор с Валенсия е някъде в детството ,мисля че ЦСКА игра с тях за КУПАТА на УЕФА,като домакини червените май биха минимално ,а после Валенсия би с 3-4 гола в реванша ,трябва да се информирам от чичко Гугъл,паметта вече почна да изневерява.
Крисия ще изпълни химна на България(преди да полети орела),както и "Моя страна моя България".
Живи и здрави.