Тука до момента 160.

Тийба държавата !!!!
Ивайло,да не се окаже накрая,че само една е от В група ???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Ивайло Лудогорец написа:А ти си най - активния във темите на Лудогорец . Просто не излизаш ..голям си инат. Гледай си там отбора , недей коментира нашия и нашата публика . Имате супер град и супер стадион а ходите 100 човека . Няма кво да коментираш нашата посещаемост и т.н .
we are the champions написа:Аз няма да пиша нещо ако не съм сигурен в него мой приятел (левскар) ми каза , че ходил редовно на мачовете на Лудогорец билетите+превоза и яденето ги плаща Домусчиев склонен съм да вярвам на него отколкото на вас
JimBeam написа:tsonpen написа:ralka_levskarka написа:CSKA 78 написа:Вижте сега,на гребена на вълната сте!Мислите се за непобедими и за повече от другите клубове(което дразни),като имате само едим мимолетен успех(ще разберете след някой и друг месец, защо е мимолетен).Твърде бързото развитие е в противовес с природата(независимо дали иде реч за същество,фирма или клуб).Просто трябва да има технологично време при развитието на Лудогорец!А с тези темпове- се съмнявам,че ще направите нещо голямо в бъдеще,по-скоро ще припламнете ярко и после ще угаснете,като колегите ви по съдба от "Анжи" Махачкала(избрал съм за пример точно тях,защото си приличат по много неща с Лудогорец).
Освен това сте забравили откъде сте тръгнали!Всеки човек, фен,фирма,клуб, които забравят мястото от където са започнали- не ги чака нищо добро!
С други думи искате да бъдете гранд,пускате теми, подир теми в търсене на задоволяване на егото си,което заедно със комплекса за малоценност от истинските грандове на България-ви прави да изглеждате смешни!
А за да стане един клуб гранд-трябва история;трябват фенове;трябва този клуб да има основа,като ДЮШ(да има няколко момчета титуляри в първия
отбор),база и стадион(за повече от 6 хил. души)!А вие сте на етап "строеж" на тези неща,така че намалете надменното отношение,защото има
доста клубове,които се връщат оттам за където вие сте тръгнали!![]()
+11111111111111111111111111111111
Щях да му кажа на единия, че самочувствието му е прекалено голямо, но някой друг го каза доста по- добре
А такааа, синьо-червена дружба. Лудогорец сплотява не само позитивните фенове на други отбори, които идват на стадиона, но и другата категория
Ти сега няма ли да ревнеш, че темата е провокация или когато е във ваш интерес и не ви пречи темата не е такава? Гледам, че си редовен да се оплакваш и да даваш съвети на модераторите какво трябва да правят, ама сега си тихичък като овчица, що така?Защото темата ти чеше егото в момента нали и не е провокация, а не се замисляш всъщност че автора е с рег от днес и темата определено е такава - провокация.
iliyan написа:Я ми кажи , а кой ще подкрепи тези българи които са останали без заплати или са съкратени от Кирето за да го има твоя Лудогорец а ?!
Я ме светни как може да има пари за Лудогорец ,а да няма за БМФ ?! Или той за едни е майка , а за други мащеха ?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта