Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
keithwall
Контакти:

Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал.

Мнениеот keithwall » 11 мар 2014 14:22

Изображение

Така, стана ясен и съдията за мача в четвъртък и ако трябва да съм честен - въобще ама въобще не съм доволен... Въпросният господин, на който бе поверено да свири този важен мач се казва Клемент Тюрпен от Франция (Clement Turpin). По-интересните факти за него са, че е най-младият международен френски съдия, известен в страната си с честите гафове, които допуска, както и че е много строг. През този сезон в Лига Европа е свирил 5 мача - Ботев - Жрински от квалификационните кръгове, а след това Кубан-Фейенорд, Тюн-Динамо Киев, Лацио-Трабзонспор, Аякс-Ред Бул Залцбург. Като шега може да се приеме, че Съни Дяков няма да бъде изгонен - Тюрпен е показал 22 жълти картона, нито един червен картон и е отсъдил една единствена дузпа. :)

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 11 мар 2014 14:58

Ивайло Лудогорец написа:Всеки отбор на този етап от турнира би бил подкрепян от пълен стадион . Не ,че е Лудогорец :)

Абсолютно съм съгласен. Нацията е зажадняла за футбол от такова естество!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 мар 2014 15:00

Валенсия са в серия от 7 мача без загуба в Лига Европа,а Лудогорец от 8 мача.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 мар 2014 15:30

тарши треньорът на Валенсия Хуан Антонио Пици обяви група от 20 играчи за гостуването на Лудогорец в София, съобщи сайтът на клуба.

В групата е полузащитникът Ориол Ромеу, който е възстановен от контузия. Основният халф на тима Дани Парехо обаче няма да пристигне, тъй като трябва да изтърпи един мач наказание заради картони. Валенсия пристига в София утре следобед.

Французинът Клеман Тюрпен ще ръководи първия мач от осминафиналите на турнира Лига Европа. Помощници на 31-годишния Тюрпен са неговите сънародници Сирил Грингор и Никола Дано, а допълнителни арбитри са Тони Шапрон и Никола Ренвил, също от Франция. Четвърти съдия е французинът Сирил Ломпре, а съдийски наблюдател - Ханс Райгварт от Холандия.

Делегат на УЕФА - Велид Имамович от Босна и Херцеговина. Клеман Тюрпен ще свири втори мач на български отбор в Лига Европа този сезон, след като бе главен рефер и на двубоя на Ботев Пловдив срещу Жрински Мостар в квалификациите на турнира, спечелен от пловдивчани с 2:0.

Групата на Валенсия:

Вратари: Висенте Гуаита, Диего Алвеш

Защитници: Жоао Перейра, Антонио Бараган, Виктор Руис, Жереми Матио, Филипи Сендерос, Хуан Бернат, Хосе Гая

Полузащитници: Кристиан Порту, Ориол Ромеу, Хави Фуего, Сейду Кейта, Мичел, Феде Картабия, Пабло Пиати, Софиан Фегули

Нападатели: Жонас Оливейра, Едуардо Варгас, Пако Алкасер

Едуардо Варгас е много кофти нападател за пазене.Играе много добре с глава така и вкара на Динамо Киев.Другото което трябва да отбележа е,че Мантула заспива при остри и високи извеждащи пасове,а отбора на Валенсия играе постоянно така на ръба на засадата.Голът на Рубин Казан,гола на Лацио и последния мач с Литекс и излизането на Джордан сам срещу вратаря са еднотипни грешки на финландеца,а Валенсия не прощава в такива ситуации.
Две разсейвания на Динамо Киев струваха два гола на украинците и отпадане.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 11 мар 2014 15:57

Злобарите да си злобеят. Не съм фен на Лудогорец, но като единствен представител в тази фаза ще го подкрепям докрай. Ще дойда на втори ваш мач, след тоя с Лацио и дано отново имаме поводи за радост 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 мар 2014 17:34

Деветгодишната Крисия Тодорова от Разград ще изпълни Химна на Република България преди осминафиналната среща от Лига Европа Лудогорец – Валенсия.

Малкото момиче е победител в конкурса за нова сценична партньорка на г-н Андреев от „Шоуто на Слави”, през последните месеци се превърна в любимка на България, само в една от страниците ѝ във Фейсбук спечели симпатиите на над 130 000 човека. На 3 март бе първият й концерт в Разград, заедно с „Ку-ку бенд” и останалите участнички във финалния етап на конкурса. За пръв път обаче по покана на ръководството на Лудогорец ще пее пред 40-хилядна публика.

Освен Химна Крисия ще изпълни и „Моя страна, моя България” на Емил Димитров – съобщи нейната преподавателка в Центъра за работа с деца Свилена Дечева.
Преди полета на орела феновете на стадиона ще чуят и най-новата посветена на „разградските орли” песен – рап-парчето „Зелено-бели орли” на разградчанина Фахредин Чилингир, известен като Game Over.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
avg

Мнениеот avg » 11 мар 2014 17:36

Имаме шансове момчета! Валенсия е с класа над Лацио, но това не трябва да ни стряска! Мисля, че формулата за успех е концентрация в защита и отпуснати в нападение. Пък каквото излезе - в краен случай мисля, че ще се съгласите с мен, че нашите направиха повече от достатъчно и стигнаха наистина далеч, едно отпадане от отбор като Валенсия би било дори престижно :)
:)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 мар 2014 17:45

avg написа:Имаме шансове момчета! Валенсия е с класа над Лацио, но това не трябва да ни стряска! Мисля, че формулата за успех е концентрация в защита и отпуснати в нападение. Пък каквото излезе - в краен случай мисля, че ще се съгласите с мен, че нашите направиха повече от достатъчно и стигнаха наистина далеч, едно отпадане от отбор като Валенсия би било дори престижно :)

Много е грешно това,което си казал.Отбори като Валенсия ако играя цял мач пред друга врата неизменно печелят и то с разлика.Лудогорец трябва да излезе за победа както всеки мач пък каквото стане.Дори и да загубят поне ще са показали своя стил,който е взаимстват от тики-така на Барселона,колкото и смешно да звучи на някои.Лудогорец има доста пеоблеми в защита и това ще се отрази на мача.Също Златински ще липсва в средата на терена.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 11 мар 2014 18:26

Защита - Моци е наказан, Барт и Терзиев - контузени, Ал.Александров няма картотека за турнира, според мен централен защитинк ще излезе Данчо Минев, а вместо него на фланга ще видим Витиня или Шоко.
Центъра - Ешпиньо ще смени наказания Златински
Имам едно питане, дано някой добре запознат с правилниците отговори - Дяков получи в Рим жълт картон, който го вадеше от реванша в София. При положение, че до края на мача получи и втори жълт(респективно червен), това не означава ли, че наказанието му е за 2 мача?

Потребителски аватар
avg

Мнениеот avg » 11 мар 2014 18:39

Parmalat написа:
avg написа:Имаме шансове момчета! Валенсия е с класа над Лацио, но това не трябва да ни стряска! Мисля, че формулата за успех е концентрация в защита и отпуснати в нападение. Пък каквото излезе - в краен случай мисля, че ще се съгласите с мен, че нашите направиха повече от достатъчно и стигнаха наистина далеч, едно отпадане от отбор като Валенсия би било дори престижно :)

Много е грешно това,което си казал.Отбори като Валенсия ако играя цял мач пред друга врата неизменно печелят и то с разлика.Лудогорец трябва да излезе за победа както всеки мач пък каквото стане.Дори и да загубят поне ще са показали своя стил,който е взаимстват от тики-така на Барселона,колкото и смешно да звучи на някои.Лудогорец има доста пеоблеми в защита и това ще се отрази на мача.Също Златински ще липсва в средата на терена.

Не виждам мнението ми как противоречи на твоето, но както и да е :) само да вметна, че да играеш за задължителна победа на всяка цена не е никак хубаво, просто трябва да си играем както си винаги и това е :)
:)

Върни се в “Лудогорец”