Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал.

Мнениеот D.Georgiev » 09 мар 2014 15:41

CSKA 78 написа:Тази тема не е за Лацио,но кое не беше вярно от това ,което съм написал??!
Първият мач-голямо подценяване от тяхна страна,и голям късмет от ваша страна.
Вторият мач-нечовешки късмет от ваша страна и детински грешки на вратаря на Лацио.
С други думи-не надиграхте Лацио,успяхте да ги излъжете(като и това не е съвсем вярно,все пак завършихте наравно),най-вече заради вратаря им.Като тогава надхвърлихте възможностите си.
Сега за мача с Валенсия(който отбор е две класи над Лацио в момента),просто нямате друга алтернатива,освен да отпаднете след добро представяне. 8-)

Сега последно "дране" или "добро представяне"? Хайде спри се на някое от твърдения ти най-накрая и стига си се сукал като млада невеста. Женски номера... като си сбъркал идваш и казваш "момчета сгреших" и толкова...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 09 мар 2014 15:55

На мен ми е интересно защо повечето хора смятат, че Валенсия превъзхожда с пъти отбора на Лацио...Валенсия са 10-ти в своето първенство, а Лацио са 8-ми. Не са в някаква нечовешка форма, миналия кръг паднаха от предпоследния Райо Валекано, а в състава им няма някоя открояваща се звезда. Да, испански отбор са и общото ниво на испанските отбори е по-високо от това на италианските, но не трябва и да се надценяват прекалено. Каквито са били шансовете да отстраним Лацио, такива са и срещу Валенсия, с малката разлика, че този път първо сме домакини, което е голям минус.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 09 мар 2014 16:01

hijack1 написа:На мен ми е интересно защо повечето хора смятат, че Валенсия превъзхожда с пъти отбора на Лацио...Валенсия са 10-ти в своето първенство, а Лацио са 8-ми. Не са в някаква нечовешка форма, миналия кръг паднаха от предпоследния Райо Валекано, а в състава им няма някоя открояваща се звезда. Да, испански отбор са и общото ниво на испанските отбори е по-високо от това на италианските, но не трябва и да се надценяват прекалено. Каквито са били шансовете да отстраним Лацио, такива са и срещу Валенсия, с малката разлика, че този път първо сме домакини, което е голям минус.

Много голям, но момчетата показаха в мачовете с Партизан, че като си вярват нещата се получават.

Jawbreaker92
Контакти:

Мнениеот Jawbreaker92 » 09 мар 2014 16:14

Истерясаха ли вече феновете на Лудогорец за билети?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 мар 2014 16:57

Сега последно "дране" или "добро представяне"? Хайде спри се на някое от твърдения ти най-накрая и стига си се сукал като млада невеста. Женски номера... като си сбъркал идваш и казваш "момчета сгреших" и толкова...

Георгиев,ти успя да ме разсмееш!Сукал съм се бил като млада невеста?! :lol: :lol: :lol:
Може би е моя грешката,трябваше по този начин да напиша-"добро представяне"!Но,ако трябва да съм честен,гледам че Валенсия ще дойдат без 6-ма от основните си футболисти,но и вие няма да може да използвате 2-ма(които ще са от огромно значение за разбиването на атаките на испанците).Та,имате някакъв шанс за равен,ама по-скоро ще загубите с 1 гол разлика.
Само че в Испания,дори тук да завършите на равно,там със сигурност ще загубите!
В крайна сметка-важното е,че Валенсия ще продължат напред.И ,ако тук завършите наравно,вие ще имате "добро представяне"(като цяло). ;) 8-)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 09 мар 2014 17:05

Досега представянето е повече от добро и такова ще си остане. Ти се чуди как да ни го обясниш.

Иначе евала, поздрави ни всеки един път след успех в дадена фаза. Може и да е от лицемерие, но поне го стори :)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 09 мар 2014 18:33

CSKA 78 написа:

Георгиев,ти успя да ме разсмееш!Сукал съм се бил като млада невеста?! :lol: :lol: :lol:
Може би е моя грешката,трябваше по този начин да напиша-"добро представяне"!Но,ако трябва да съм честен,гледам че Валенсия ще дойдат без 6-ма от основните си футболисти,но и вие няма да може да използвате 2-ма(които ще са от огромно значение за разбиването на атаките на испанците).Та,имате някакъв шанс за равен,ама по-скоро ще загубите с 1 гол разлика.
Само че в Испания,дори тук да завършите на равно,там със сигурност ще загубите!
В крайна сметка-важното е,че Валенсия ще продължат напред.И ,ако тук завършите наравно,вие ще имате "добро представяне"(като цяло). ;) 8-)

Ей човече голем си оракул !! Ма дай и аз да се мръдна - мойе и да те изместя от "трона" , казвам 3:0

milka

България полудя по Лудогорец

Мнениеот milka » 09 мар 2014 20:14

Стадион "Васил Левски" със сигурност ще бъде пълен по време на първия мач от 1/8-финалите на Лига Европа между отборите на Лудогорец и Валенсия. Срещата е в четвъртък, от 20:00 часа. До вчера "орлите" продадоха 24 хиляди билета. Днес ценните хартийки бяха пуснати на касите на стадион "Васил Левски", където се изви огромна опашка. Подобно нещо не се е случвало от мачовете на Левски в груповата фаза на ШЛ срещу Барселона, Челси и Вердер. Очаква се на срещата да има 41 000 зрители, а билетите почти сигурно ще свършат най-късно във вторник.

sandi74

Re: България полудя по Лудогорец

Мнениеот sandi74 » 09 мар 2014 20:15

Факт.Лудогорец-това е България.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Re: България полудя по Лудогорец

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 09 мар 2014 20:18

sandi74 написа:Факт.Лудогорец-това е България.

Глупости , стига сте провокирали останалите фенове :lol: :lol:

Върни се в “Лудогорец”