Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал.

Мнениеот stpehenhunt11 » 09 мар 2014 12:33

Левскарите ще събират ли тоя път агитка за Валенсия в Сектор Б ?
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 09 мар 2014 12:58

stpehenhunt11 написа:Левскарите ще събират ли тоя път агитка за Валенсия в Сектор Б ?

Не се изразяваш правилно, колега. Нарича се подкрепа за отбора от детството :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

haxa23
Контакти:

Мнениеот haxa23 » 09 мар 2014 13:03

здравейте на билета ми срещу валенсия има логото на лацио вместо това на валенсия... защо се получи така някой има ли представа ?

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 мар 2014 13:40

D.Georgiev написа:
stpehenhunt11 написа:Левскарите ще събират ли тоя път агитка за Валенсия в Сектор Б ?

Не се изразяваш правилно, колега. Нарича се подкрепа за отбора от детството :lol:

Някои,за разлика от вас,имат любим отбор от детството. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 мар 2014 13:41

haxa23 написа:здравейте на билета ми срещу валенсия има логото на лацио вместо това на валенсия... защо се получи така някой има ли представа ?

Някой да не те цакал....с "топла бира"?? :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
keithwall
Контакти:

Мнениеот keithwall » 09 мар 2014 13:41

Така така... каква се оказва тя - Лудогорец има уникален шанс да направи хубав турнирен резултат в четвъртък. Направих си една справка и какво се оказа - за Валенсия ще отсъстват ШЕСТИМА основни футболисти. Това са Ориол Ромеу, Софиан Фегхули, Хавиер Фуего, Дани Парехо (полузащитници), Пабло Пиати и Джонас (нападатели) !!! Рикардо Коща (защитник) почти сигурно също отпада от двубоя ! ;)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 мар 2014 14:13

Ти стига си се изразявал, че вече няколко месеца чакаме да ти се сбъднат прогнозите. Гледам вече си започнал да се застраховаш "ако това, ако онова, може би..." :lol: Иначе да си признаем тук вече на 1/8 финал си близо и ти да изпиташ малко радост и да пишеш после "аз казах ли ви!" :lol:

Това,което си "прочел" като застраховане от моя страна,аз ще ти го "преведа"(без да ти взимам такса при това :lol: ),като твърда 2-ка. :) ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

haxa23
Контакти:

Мнениеот haxa23 » 09 мар 2014 14:14

subzero написа:
haxa23 написа:здравейте на билета ми срещу валенсия има логото на лацио вместо това на валенсия... защо се получи така някой има ли представа ?

Някой да не те цакал....с "топла бира"?? :roll:

хмм силно се надявам да не са ме цакали :) купих билетите от касите на НДК и от там ми обясниха, че отбора бил пуснал билетите по този начин, но малко по късно видях че доста хора всъщност нямат подобна грешка в свойте.

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 09 мар 2014 14:48

Преди мача с Лацио:

CSKA 78 написа:Вие наистина май си повярвахте,а?!Няма лошо да се надъхвате,но реалността е такава,че ако завършите наравно(в първия мач) трябва много да почерпите! 8-) ;)

CSKA 78 написа:Под да завършите наравно,разбирай-0:0.А "много да почерпите" да се разбира,като да додрапате до равенството!
За да стане това трябва доста "събития" да се съберат-много да ви подценят;Клозе да "няма ден"; на всички останали,също да не им тръгне играта; съдията да подпира леко вас,вместо домакините; футболистите на Лудогорец да се раздадат на максимум;вратарят ви да има ден!
Това е,при тези условия може да стане чудото(равенството),иначе ще трябва да се задоволите на героично(от ваша страна) 1:0(за Лацио)! ;) 8-)

Преди мача с Валенсия:

CSKA 78 написа:Ще се изразя по този начин-Валенсия,ако излязат да ви "дерат",ще ви одерат!Ако решат да минават тънко(като излязат с резервите),може и да имате някакви минимални шансове(за равен).Хубаво е ,че се надъхвате,но с испанците, дори големият късмет няма да ви стигне!Неслучайно Валенсия е единият от фаворитите за спечелване на ЛЕ тази година.
Успех!

CSKA 78 написа:Оптимистично 0:3!

Ах, колко жалко е да си чорбар...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 мар 2014 15:33

Тази тема не е за Лацио,но кое не беше вярно от това ,което съм написал??!
Първият мач-голямо подценяване от тяхна страна,и голям късмет от ваша страна.
Вторият мач-нечовешки късмет от ваша страна и детински грешки на вратаря на Лацио.
С други думи-не надиграхте Лацио,успяхте да ги излъжете(като и това не е съвсем вярно,все пак завършихте наравно),най-вече заради вратаря им.Като тогава надхвърлихте възможностите си.
Сега за мача с Валенсия(който отбор е две класи над Лацио в момента),просто нямате друга алтернатива,освен да отпаднете след добро представяне. 8-)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Лудогорец”