plamenst7 написа:Имам едно въпросче към всички "родолюбци" които не са фенове на Левски. Колко от вас подкрепяха Левски в евромачовете му? Май забравихте каква помия се лее преди и след всеки мач на Левски в Европа! Колко са "родолюбците" които си умират от кеф когато БЪЛГАРСКИЯТ ОТБОР ЛЕВСКИ загуби и се кичат с аватари на противниковия отбор? Подкрепата на червени фенове на мача на Левски срещу Ливърпул на връх 3 март не се брои сигурно-те на са родоотстъпници, тогава всичко си е в реда на нещата. Зарята при головете на Барселона също си е съвсем в реда на нещата. Сега обаче, когато ЧАСТ от феновете на Левски се канят да подкрепят един отбор с който от дълги години имат някакви взаимоотношения, те излезнаха най-черните в България. Някой да е подкрепял ПСВ, Черноморец Одеса или някой друг от съперниците на Лудогорец до сега? И да е имало такива, то те са еденици и не са го изразявали така явно.
Очаквам да видя вашата подкрепа за Левски при следващото евроучастие на отбора. Да ни покажете как се прави и как се подкрепя български отбор, защото досега такава подкрепа аз не съм видял, пък било и просто с написано едно "Успех" тук във форума.
Лично аз не подкрепям никой в този мач. Преди подкрепях българските отбори, но след помията която се лее срещу Левски при всяко негово участие вече не е така. Изключение е може би само Локо Пд.
Въпреки всичко "евроидиота" Левски е отборът донесъл най-много точки на България за последния 1/4 век. Смятайте останалите какви сте!
П.С. Това за провокациите си е чиста журналистическа провокация.
Аз подкрепям всеки един български отбор , когато в евротурнирите или на стадиона или пред телевизора, защото те представят България и носят точки на България!Никога не съм викал за чужд отбор срещи български, защото това лично за мен е родоотстъпничество!