Вече си имам билет за мача! Дано нашият отбор бие жабарите за втори път , този път още по-гадно!Да си отмъстим за това , че жабарка препречи пътя на Сани Жекова за бронз в Сочи,за това , че жабари изгориха БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ , и заради това , че по-нечестен и незаслужен начин Световното през 1994 се класираха за наша сметка на финала с Бразилия , след като френския съдия Киню подмина очевадна игра с ръка на Костакурта в наказателното поле!Иначе финалът почти сигурно щеше да се казва не Италия-Бразилия, а България-Бразилия, но заради нечестни и незаслужени методи се класираха жабарите! Проклети да са само заради това, че изгориха БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ!
ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!
ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Неутрален58
- Контакти:
Re: ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио
Тази информация за провокациите е голяма простотия, ама какво да се очаква от нашите скапани медии.
Такива информации имаше и преди мача срещу Динамо Загреб, ама нищо не се случи. Жалки медии.
Успех на Лудогорец, дано да ги отстраните. Лацио играе едно голямо нищо, лудогорци няма от какво да се плашат.
2:1
Такива информации имаше и преди мача срещу Динамо Загреб, ама нищо не се случи. Жалки медии.
Успех на Лудогорец, дано да ги отстраните. Лацио играе едно голямо нищо, лудогорци няма от какво да се плашат.
Довечера ще бъде интересно,надявам се да не се стига до пореден срамен момент за сините фенове.
- Неутрален58
- Контакти:
Eminem написа:Тази информация за провокациите е голяма простотия, ама какво да се очаква от нашите скапани медии.
Дано си прав и наистина не се стига до провокации, защото това ще е голям срам както за България , така и за вашият клуб!
- damyanov1963
MQplaya написа:Довечера ще бъде интересно,надявам се да не се стига до пореден срамен момент за сините фенове.
Едва ли ще се стигне до този момент. Левски е единствения български отбор стигнал до 3-ия пролетен кръг в евротурнирите

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- asenkolev
- Контакти:
Дано да сте прави за провокациите. Аз все пак си имам едно наум. Убедил съм се, че за сините лоша реклама няма. Важното е да се говори за тях в Европа. Какво по-хубаво да правят фелацио на Лацио.

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
Имам едно въпросче към всички "родолюбци" които не са фенове на Левски. Колко от вас подкрепяха Левски в евромачовете му? Май забравихте каква помия се лее преди и след всеки мач на Левски в Европа! Колко са "родолюбците" които си умират от кеф когато БЪЛГАРСКИЯТ ОТБОР ЛЕВСКИ загуби и се кичат с аватари на противниковия отбор? Подкрепата на червени фенове на мача на Левски срещу Ливърпул на връх 3 март не се брои сигурно-те на са родоотстъпници, тогава всичко си е в реда на нещата. Зарята при головете на Барселона също си е съвсем в реда на нещата. Сега обаче, когато ЧАСТ от феновете на Левски се канят да подкрепят един отбор с който от дълги години имат някакви взаимоотношения, те излезнаха най-черните в България. Някой да е подкрепял ПСВ, Черноморец Одеса или някой друг от съперниците на Лудогорец до сега? И да е имало такива, то те са еденици и не са го изразявали така явно.
Очаквам да видя вашата подкрепа за Левски при следващото евроучастие на отбора. Да ни покажете как се прави и как се подкрепя български отбор, защото досега такава подкрепа аз не съм видял, пък било и просто с написано едно "Успех" тук във форума.
Лично аз не подкрепям никой в този мач. Преди подкрепях българските отбори, но след помията която се лее срещу Левски при всяко негово участие вече не е така. Изключение е може би само Локо Пд.
Въпреки всичко "евроидиота" Левски е отборът донесъл най-много точки на България за последния 1/4 век. Смятайте останалите какви сте!
П.С. Това за провокациите си е чиста журналистическа провокация.
Очаквам да видя вашата подкрепа за Левски при следващото евроучастие на отбора. Да ни покажете как се прави и как се подкрепя български отбор, защото досега такава подкрепа аз не съм видял, пък било и просто с написано едно "Успех" тук във форума.
Лично аз не подкрепям никой в този мач. Преди подкрепях българските отбори, но след помията която се лее срещу Левски при всяко негово участие вече не е така. Изключение е може би само Локо Пд.
Въпреки всичко "евроидиота" Левски е отборът донесъл най-много точки на България за последния 1/4 век. Смятайте останалите какви сте!
bojo0o0o94 написа:Колко билета са продадени за сега?
oколо 30 000
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
plamenst7 написа:Имам едно въпросче към всички "родолюбци" които не са фенове на Левски. Колко от вас подкрепяха Левски в евромачовете му? Май забравихте каква помия се лее преди и след всеки мач на Левски в Европа! Колко са "родолюбците" които си умират от кеф когато БЪЛГАРСКИЯТ ОТБОР ЛЕВСКИ загуби и се кичат с аватари на противниковия отбор? Подкрепата на червени фенове на мача на Левски срещу Ливърпул на връх 3 март не се брои сигурно-те на са родоотстъпници, тогава всичко си е в реда на нещата. Зарята при головете на Барселона също си е съвсем в реда на нещата. Сега обаче, когато ЧАСТ от феновете на Левски се канят да подкрепят един отбор с който от дълги години имат някакви взаимоотношения, те излезнаха най-черните в България. Някой да е подкрепял ПСВ, Черноморец Одеса или някой друг от съперниците на Лудогорец до сега? И да е имало такива, то те са еденици и не са го изразявали така явно.
Цскари бяха при Партизан в Разград

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- asenkolev
- Контакти:
plamenst7 написа:Имам едно въпросче към всички "родолюбци" които не са фенове на Левски. Колко от вас подкрепяха Левски в евромачовете му? Май забравихте каква помия се лее преди и след всеки мач на Левски в Европа! Колко са "родолюбците" които си умират от кеф когато БЪЛГАРСКИЯТ ОТБОР ЛЕВСКИ загуби и се кичат с аватари на противниковия отбор? Подкрепата на червени фенове на мача на Левски срещу Ливърпул на връх 3 март не се брои сигурно-те на са родоотстъпници, тогава всичко си е в реда на нещата. Зарята при головете на Барселона също си е съвсем в реда на нещата. Сега обаче, когато ЧАСТ от феновете на Левски се канят да подкрепят един отбор с който от дълги години имат някакви взаимоотношения, те излезнаха най-черните в България. Някой да е подкрепял ПСВ, Черноморец Одеса или някой друг от съперниците на Лудогорец до сега? И да е имало такива, то те са еденици и не са го изразявали така явно.
Бях на всички мачове в Лига Европа след групите и в ШЛ и на трите. Въпреки, че Левски не ми е любим меко казано, предвид аватара ми.

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!