ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио

Мнениеот turbogena » 26 фев 2014 12:59

Ще е интересно утре на стадиона.Изображение
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 26 фев 2014 13:18

tsonpen написа:
deceitt написа:Аз да попитам само... билетите за А и В сектори били свършили - 17 000 общо. Ок, а тогава как на мача с Базел е имало над 20 000 както се твърди почти навсякъде, като тогава не са били изкупени целите сектори :? Питам само, не ми се нахвърляйте много, защото задавам неудобни въпроси за защитниците на KLETA MAIKA BALGARIQ.. :cry:

За мача с Базел се твърди, че зрителите са били 18 000. Но продадените билети бяха по-малко, защото накрая пуснаха свободен вход, тъй като касите не смогваха да продават билети. Бяха отворени и блокове от сектори Г и Б.

Абе доста хора тука обясняват как е имало над(!) 20 000, а и в някои сайтчета също, не знам за тия 18. Същевременно преди ( не на последните мачове) на всяко "шопско" дерби зрителите бяха "около 15 000", въпреки че имаше повече от мача с Базел при пълни Б и Г и почти пълен А ..
Сега да не кажете нещо.. утре си напълнете стадиона,ако можете, няма лошо. Все пак един червен отбор все така не успява да се справи с тази задача, поне вие го напълнете. Само леко с математиката, тя важи дори и в случаите, когато се защитава славата на KLETA MAIKA BALGARIQ.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 26 фев 2014 13:56

От къде се появи това KLETA MAJKA BYLGARIQ, че не знам!
Доста смешно звучи!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 26 фев 2014 14:02

mozart написа:От къде се появи това KLETA MAJKA BYLGARIQ, че не знам!
Доста смешно звучи!

от сините лаици ,които се опитват всячески да омаловажат успехите на Лудогорец и подкрепата която отбора получава от фенове на различни отбори
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 фев 2014 14:09

deceitt написа:Абе доста хора тука обясняват как е имало над(!) 20 000, а и в някои сайтчета също, не знам за тия 18.

Над 18 000 подкрепиха Лудогорец срещу Базел

http://www.livesport.bg/nad-18-000-podk ... 29772.html

А колко сме били реално не мога да твърдя. Но почти всички писаха за 18 000. И имаше отворени блокове от Б и Г.
[center]Изображение[/center]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 26 фев 2014 14:13

Сектор А и В на Националния стадион заедно са с около 15000 места! Ако се понапълнят и стълбищата може да се съберат да кажем 18 000! Факт е че В се препълни тогава, но как е бил запълнен сектор А не мога да кажа! Много се спекулира с посещаемостта в България и докато не се сложат броячи, няма как да сме сигурни колко точно е посещаемостта!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 26 фев 2014 15:11

Иска ми се да мислим повече върху самия мач, а не върху това кой кого щял да подкрепя, колко хора имало преди и сега т.н. Очертава се наистина много голяма посещаемост, мача предизвиква интерес не само в лудогорския фен, което е радостно. Много хора, които не са фенове на Лудогорец ще дойдат на стадиона да ни подкрепят затова, защото с играта си в Рим нашите оставиха страхотно впечатление и грабнаха българския фен. Ще дойдат и защото са български фенове, а един български отбор ще има възможността да постигне нещо наистина голямо в четвъртък вечер, какво по-хубаво от това да го подкрепиш и да станеш пряк свидетел на това.
Дано Лудогорец успее правилно да изиграе този двубой. Не се наемам да кажа как, знам само, че правилния начин е печелившия начин. Лацио едва ли ще дойдат, за да си доиграят протоколно 1/16-тина финала. Това е отбор, който макар в момента да не е от по-добрата позиция за краен победител, може и ще направи всичко възможно да ни затрудни максимално. Надявам се нашите отново да са пределно мобилизирани и концентрирани и да ни зарадват и накарат да се чувстваме горди! Успех на Лудогорец!

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 26 фев 2014 16:07

mozart написа:Сектор А и В на Националния стадион заедно са с около 15000 места! Ако се понапълнят и стълбищата може да се съберат да кажем 18 000! Факт е че В се препълни тогава, но как е бил запълнен сектор А не мога да кажа! Много се спекулира с посещаемостта в България и докато не се сложат броячи, няма как да сме сигурни колко точно е посещаемостта!

Според теб на стълбищата могат да се съберат 3000 души :shock: :o :lol:

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 26 фев 2014 16:20

Не мога да разбера къде са им бръкнали на по-голяма част от левскарите-Лудогорец.Само гледат за нещо да се скарат.Като виждат, че са им далеч от класата почват за публика да спорят, за български играчи(Лацио...колко италиански има?).Лудогорец бият и ЦСКА, надиграват ни по всички параграфи, но това не означава, че трябва да злобея срещу тях.И за ЦСКА и за Левски ще дойдат добри дни, но до тогава Лудогорец ще помогне за вдигане на класата на първенството.Успех утре на Лудогорец! ;)

Потребителски аватар
loko_fc
Контакти:

Мнениеот loko_fc » 26 фев 2014 16:28

http://gong.bg/view_article.php?article_id=407135

Някой знае ли къде е касата в Пловдив ?

Върни се в “Лудогорец”