ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

mozart
Контакти:

Re: ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио

Мнениеот mozart » 25 фев 2014 17:29

we are the champions написа:Повечето от хората ще отидат да гледат Лацио а не Лудогорец ,ама това е друга тема на разговор както и да е успех ;)

Всички ще отидат да видят победата на един класен български отбор, всякакви други приказки са комплекси! Всички които ще бъдат на стадиона ще изригнат при нашия гол, всички идват да гледат как български отбор не прилича на български (образът е изграден от нареченште грандове от столицата)! Няма да продължавам, няма смисъл! Дано повторим упражнението и на 12.03!
Последна промяна от mozart на 25 фев 2014 17:32, променено общо 1 път.
Аз съм от Микре Юнайтед

haha

Мнениеот haha » 25 фев 2014 17:32

Това, колко българи щели да излязат и, че това било оправданието да не се подкрепя Лудогорец тотално се изтърка. На мен ми е интересно кой от топ отборите ни има състав съставен изцяло или предимно от българи, с изключение на Литекс? Също ми е интересно, Лацио с колко италианци бяха в първия мач, ама това няма кой да го отговори...
П.п. Лацио са селско тимче, никой (освен подуенските недоразумения) няма да ходи заради тия чобани. :lol:
Последна промяна от haha на 25 фев 2014 17:33, променено общо 2 пъти.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 25 фев 2014 17:32

MagicMoments написа:
tsonpen написа:
MagicMoments написа:
mozart написа:На сайта на Ивентим билети за с-р А от 25лв и за с-р В НЯМА! Има около 200 билета за с-р А от 15лв. Да отварят и другите сектори да не се бавят! Не 30 000, над 40 000 ще има на стадиона! Само Лудогорец!

както на мача с Базел имаше 18-20 000 при продадени малко под 12 000 билета,така и в четвъртък ще има 40 000.Журналята всеки ден като мантра го повтаря по 3-4 пъти как трябва да победим ludogoretssamopobeda защото носи коефициент на KLETA MAJKA BALGARIQ и едва ли не вече в Европа се говори само за легендарните орли които надвили некви римски копирачи и как Шампиона имал вратар в идеалните 11,но истината е че на никой не му пука за ludogorets,просто хората искат да гледат стойностен отбор като Лацио.Дано хореографията този път Ви се получи и дано на стадиона не се чува ima lie ludogortsi,а аз съм убеден,че тия митични 35 000-40 000,ще са надпявани през целия мач от агитката на Лацио - 1000 човека от Италия,те Базел като бяха 100 човека се чуваха през целия мач.Не ви получавам успех и се надявам,да не чувам отново как Ив.Ангелов изпада в оргазъм при всеки ваш удар .

На кого му пука за душевните ти терзания? :mrgreen: Отиваме да се забавляваме. Ти тъпей и се моли за провал на сънародниците си, щом това ти осмисля съществуването ;)

Колко сънародника ще излязат на терена в зелено.3-4?И при положение,че сте отбор на 2 години,не виждам причина да
Ви подкрепям,нито имате история,нито публика,нито пък бъдеще без Домусчиев.А и целия медиен балон около Лудогорец кара неутралните да не ви харесват,когато Левски гостуваше на Олимпико, да не би да имаше заглавия, това истина ли е Левски превзе Рим,или пък Велик Левски оскуба орлите,не,когато идваха отбори в България като Удинезе,Марсилия,Киево,Шалке,Челси,Барса,Вердер да не би всеки ден да имаше заглавия от типа 10 000-15 000-20 000 продадени за 1 ден-не,да не би да се призоваваше цялата общественост да ни подкрепи,защото трупаме коеф за
KLETA MAJKA BALGARIQ-Не.

ах колко си смешен. я виж колко италианци излязоха в Рим с/у Лудогорец ;) .А за медиите точно Левски и ЦСКА да се оплакват е смешно

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 25 фев 2014 17:48

haha написа:Това, колко българи щели да излязат и, че това било оправданието да не се подкрепя Лудогорец тотално се изтърка. На мен ми е интересно кой от топ отборите ни има състав съставен изцяло или предимно от българи, с изключение на Литекс? Също ми е интересно, Лацио с колко италианци бяха в първия мач, ама това няма кой да го отговори...
П.п. Лацио са селско тимче, никой (освен подуенските недоразумения) няма да ходи заради тия чобани. :lol:

В състава на Левски от мача със Славия излязоха 8 българи титуляри + 7 резерви(3 влязоха),докато на мача в Коматево имаше по 3ма от 2та отбора,в Бургас ЦСКА излезе със 7 българи,така че не си прав.Лацио са отбор със многомилионен бюджет,така че,те за разлика от Лдц могат да взимат играчи от където си поискат,щом най-добрият им италиански играч-национал не игра,прави си сметка колко им пука за ЛЕ,те и МанС имаха 1 англичанин титуляр в мача с Барса но в такива футболни държави ,това не е фатално и там не се призовава да се подкрепят местните отбори,трупащи коефициент.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 25 фев 2014 17:50

haha написа:П.п. Лацио са селско тимче, никой (освен подуенските недоразумения) няма да ходи заради тия чобани. :lol:

Не си прав.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 25 фев 2014 17:58

ЛЕВСКИ значи не беше БГ отбор с Дембеле,Тасевски,Зе соарес,Жоазино,Грийн,Мюлдер и т.н ........по логиката на сините лаици,това не е БГ отбор :twisted:
Лудогорец има Стоянов,Минев,Златински,Дяков,Александров като основни играчи и това са българи 8-)
Нямало ентусиазъм и гръмки заглавия за успехите на ЛЕВСКИ :lol: :lol: :lol: :lol: То не бяха минутни на водещия,Евро Левски,незабравимата приказка ,в Спортен свят на Крум и досега си спомням как имаше анкети преди всеки мач на ЛЕВСКИ в ШЛ и гласовете бяха " 90 % ЛЕВСКИ може да вземе нещо от БАРСЕЛОНА " и т.н.
Сините лаици отново се излагат като кифладжии 8-) 8-) 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

haha

Мнениеот haha » 25 фев 2014 18:37

MagicMoments написа:
haha написа:Това, колко българи щели да излязат и, че това било оправданието да не се подкрепя Лудогорец тотално се изтърка. На мен ми е интересно кой от топ отборите ни има състав съставен изцяло или предимно от българи, с изключение на Литекс? Също ми е интересно, Лацио с колко италианци бяха в първия мач, ама това няма кой да го отговори...

В състава на Левски от мача със Славия излязоха 8 българи титуляри + 7 резерви(3 влязоха),докато на мача в Коматево имаше по 3ма от 2та отбора,в Бургас ЦСКА излезе със 7 българи,така че не си прав.Лацио са отбор със многомилионен бюджет,така че,те за разлика от Лдц могат да взимат играчи от където си поискат,щом най-добрият им италиански играч-национал не игра,прави си сметка колко им пука за ЛЕ,те и МанС имаха 1 англичанин титуляр в мача с Барса но в такива футболни държави ,това не е фатално и там не се призовава да се подкрепят местните отбори,трупащи коефициент.

Лудогорец пък излезе в Рим с 5 българи. И какъв е смисълът да са с повече наши- тогава нищо няма да се постигне. Лудогорец са отбрали най- доброто от България, допълнено с качествени чужденци. Така се правят нещата, ако разчитат на повече българи няма да са на това ниво, нашите играчи, като цяло са некадърници. Левски и ЦСКА с многото БГ играчи да не би да са прокопсали?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

bai_ivo2
Контакти:

Мнениеот bai_ivo2 » 25 фев 2014 19:11

shotgun blues написа:ЛЕВСКИ значи не беше БГ отбор с Дембеле,Тасевски,Зе соарес,Жоазино,Грийн,Мюлдер и т.н ........по логиката на сините лаици,това не е БГ отбор :twisted:
Лудогорец има Стоянов,Минев,Златински,Дяков,Александров като основни играчи и това са българи 8-)
Нямало ентусиазъм и гръмки заглавия за успехите на ЛЕВСКИ :lol: :lol: :lol: :lol: То не бяха минутни на водещия,Евро Левски,незабравимата приказка ,в Спортен свят на Крум и досега си спомням как имаше анкети преди всеки мач на ЛЕВСКИ в ШЛ и гласовете бяха " 90 % ЛЕВСКИ може да вземе нещо от БАРСЕЛОНА " и т.н.
Сините лаици отново се излагат като кифладжии 8-) 8-) 8-)

Спомням си че искаха да правят играчите на Левски почетни граждани на София когато влязоха в Шампионската лига.

Иначе за мача се надявам Лудогорец да продължи все тая с какъв резултат.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 фев 2014 19:17

Ще получите мощна подкрепа от трибуните. 12 билета сме взели нашата група с която ходим заедно на мачове!

За България! :)

Потребителски аватар
keithwall
Контакти:

Мнениеот keithwall » 25 фев 2014 19:24

Щастлив съм от това, което виждам да правят в Лудогорец!Играта на отбора е привлекателна и доказателство за това ще е публиката, която ще присъства на мача. :) Интересува ме дали вече пуснаха билети за Сектор "Б" и "Г"? Възнамерявам утре с още 15 човека да се сдобием с ценните хартийки :)) И дружно в четвъртък да попеем " За България", а Лудогорец да продължат за сметка на Лацио!

Върни се в “Лудогорец”