ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Мнениеот tsonpen » 22 фев 2014 23:21

Parmalat написа:
На мен ми хареса как влязоха Ешпиньо и Кишада в мача.Португалецът спаси гол от голинията като изби с глава,а бразилеца подминаваше италиаците като колчета.Според мен Кишада трябваше да се появи по-рано.Много е бърз и създаде доста проблеми на Лацио.

С Кишо никога не знаеш. Може да търси топката на половин метър от там, където е, а може и да мушне сам два бързи гола, когато отборът пада с катастрофален резултат. Толкова е бърз, че понякога и той не може да си следи собствената игра. Често обува някакви кънки, вместо обувки, но колкото внезапно пада, толкова и бързо става. Но е симпатяга. Много добро момче.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 23 фев 2014 00:12

Parmalat написа:
volf написа:Бяхме по-добрият отбор!
Малко след края на прякото излъчване гледах срещата и по "Ал Джазира" с кето просто затвърдих впечатлението си.
Коментаторът беше по-емоционален от нашенеца и определено харесваше изявите на Лудогорци.
Влязохме във двубоя малко хлъзгави и инертни, но дори и с тези кусури изглеждахме по-добре от великия Лацио.
Гледаха ни от близо и каточели ни дебнеха на контра....!!! Нашите обаче не атакуваха, а на солидни порции се придвижваха вкупом с по 20-30 метра напред /назад, като търсеха позиция от около 20 метра за да обстрелват вратата.
Това предотврати възможноста да се разкъсат отделните звена от схемата и напрактика превърна мисията на Лацио за бързи пробиви в безмислена.
Като прибавим към объркването в намеренията на Лациалите и ниската им техническа форма в настоящия момент, отиграванията им далеч не оправдаваха заявения статут на фаворит в този двубой!!!
В един от форумите на Лацио техен фен след десетата минута възкликна: Аз ли не съм добре или тези със зелените екипи играят, както желаехме ние от нашите?!!.... Дано нашите са облекли зелени екипи...Дано!!!
Слабичко игра Кейсара. Струва ми се че Мишо Александров покриваше неговата зона ( Може да е имало някаква луда идея Кейсара да изпълнява функции на десен халфбек).
Въобще по десния фланг бяхме малко "странни" и добре, че Лацио не познават друг вариант освен атака през центъра с Клозе.
Ако това са стойностите на Лацио, не е истина ако Лудогорец успее да разкрие своите?!
На "българските Лациали" ще споделя, че да си фен на Лудогорец в наше време си е изключително приятно и удобно дори да не е за тяхна сметка.
... Но така е - Всеки избира сам съдбата си - аз избрах да съм щастлив и горд и с Лудогорец ми се получава!
........Обаче!!!! Нямаме равностойни резерви!!! ..... Няма......

На мен ми хареса как влязоха Ешпиньо и Кишада в мача.Португалецът спаси гол от голинията като изби с глава,а бразилеца подминаваше италиаците като колчета.Според мен Кишада трябваше да се появи по-рано.Много е бърз и създаде доста проблеми на Лацио.

Не знам какво толкова му харесвате на този Кишада?
Това момче няма "присъствие". Забелязва се, но не изглегда нито вреден, нито полезен. Ако бях противников футболист щях да го оставя да си "пърха" - той или ще се спъне или ще се подхлъзне, но гол няма да вкара, макар че това му е работата.
"няма Присъствие" означава, че не може да респектира със стоене или движение. Някак си не запълва необходимото пространство с тревоги и страх за противниковите играчи.
Ако си с присъствие и противник и съотборник ще усещат че си там - едните го знаят и това ги тревожи непрестанно, а на другите си нужен защото ще "решиш задачата" с един удар.
Присъствие има Безяк - ако си футболист срещу него доста ще ти треперят мартинките, кога ще те "натисне" или кога ще я "изтряска" като с топ?!
Кишада е основният виновник да победим Лацио само с 1-0, а трябваше да е свеж и да заобиколи дори вратаря..... ма не бива.......
Това е.....

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 фев 2014 01:40

Интересно признанение е направил румънският защитник на Лацио Стефан Раду на своия сънародник Козмин Моци след срещата между двата тима.

Румънският национал е похвалил тима на "орлите", като е заявил, че Лудогорец играе Тики-така - стилът, който практикува Барселона. Това призна бранителят на "зелените" Моци. "Поздравления! Изиграхте много силен мач. Стилът ви е като на Барселона. Беше ни доста трудно, по едно време дори не знаехме какво се случва на терена", споделил Раду на своя сънародник.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Лудогорец”