BadBoy написа:honda написа:Неслучайно съм първия човек в този форум , споменал името Кирил Домусчиев.
Нищо лично, но това го повтаряш всеки ден.
Хубаво знаеш за делата на Домусчиев лошо няма и след като има нередности сигнализирай на прокуратурата.
Кораби, лодки, яхти - това си е проблем на Домусчиев, тук лафим за футбол.
Мислиш ли, че Абрамович е идеален, но фена на Челси защо трябва да се вълнува от това?
Ти да видиш пък Берлускони, какъв е честен.
Без да се сърдиш звучиш, като човек, чийто бизнес сериозно е пострадал от дейности на Домусчиев.
Какъв е феновете ни най малко трябва да ги вълнува, те са просто фенове, а за бизнеса на Домусчиеви си има прокуратура.
Мишата Чорни ти, какво против него имаше, когато беше собственик на Левски, но ми отговори искрено?
Аз си мислех,че темата е за отношенията между Домуачиеви и държавата ,аз лично не виждам много футболно в нея.
Виждам ,че си запознат с бизнеса на Абрамович, сега очаквам да спорелиш с всички нас какви нарушения е извършил на територията на Обединено Кралство ,лично на мен не ми е известно Абрамович да е купувал някоя голяма държавна компания в Обединето Кралство . Берлускони- доколкото съм запознат с неговия случай беше осъден ,аз лично не съм останал с впечатление милионите фенове на Милан да се хвърлиха като Матросов на амразурата да го защитават-просто са доста по-европейци от нас (въпреки че са доста по-горещи глави) и на италианците им е ясно футбол си е футбол ,но има неща които са несравнимо по-важни от него и когато някой нарушава закона си понася отговорността.
Лично не съм пострадал от бизнеса на Домусчиев- повече от 20 години нямам нищо общо с ПБМФ.
Преди всеки от нас да стане фен, всеки от нас е гражданин,за мен лично е много по-важно да бъда гражданин отколкото фен. Предпочитам да имаме държава и да нямаме футбол, отколкото да имаме футбол и да нямаме държава.
За М.Чорни - не съм запознат с бизнеса му, не съм имал взаимоотношения с него,не го познавам лично(Домусчиев го познавам по-добре отколкото бих желал). За Чорни срещал съм го няколко пъти , направи ми впечатление че се придвижва без охрана,нещо много нехарактерно за човек с неговата репутация( за разлика от Домусчиев ,който се придвижва с многобройна и тежковъоръжена охрана) В едно съм сигурен М.Чорни и К.Домусчиев определено са хората ,които най-добре познават бизнеса си и определено останах с впечатление ,че единия няма от какво да се страхува, а другия определено има. За отношението ми към М.Чорни-виж какво съм написал по-горе- поважно е какво е направил спрямо държавата,а не спрямо любимия отбор. Както не харесвам особено и Б.Борисов- това че помага на любимия отбор не е причина да започна да го харесвам. Иначе на мен лично не ми е известно М.Чорни да е се е облагодетелствал от приватизацията в България,ако на теб ти е известно нещо такова с удоволствие бих се запознал и бих го коментирал. Факт е че хора като Е.Кюлев и Вл.Грашнов ,които бяха негови "подчинени" си отидоха от този свят -единия растрелян в центъра на София ,а другия също по малко съмнителен начин,ако се докаже че М.Чорни има нещо общо с тези случаи най-нормалното е да бъде съден.