Държавата отпусна 3 милиона лева за „Лудогорец Арена“

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Държавата отпусна 3 милиона лева за „Лудогорец Арена“

Мнениеот BadBoy » 07 фев 2014 02:19

honda написа:Неслучайно съм първия човек в този форум , споменал името Кирил Домусчиев.

Нищо лично, но това го повтаряш всеки ден.
Хубаво знаеш за делата на Домусчиев лошо няма и след като има нередности сигнализирай на прокуратурата.
Кораби, лодки, яхти - това си е проблем на Домусчиев, тук лафим за футбол.
Мислиш ли, че Абрамович е идеален, но фена на Челси защо трябва да се вълнува от това?
Ти да видиш пък Берлускони, какъв е честен.

Без да се сърдиш звучиш, като човек, чийто бизнес сериозно е пострадал от дейности на Домусчиев.

Какъв е феновете ни най малко трябва да ги вълнува, те са просто фенове, а за бизнеса на Домусчиеви си има прокуратура.
Мишата Чорни ти, какво против него имаше, когато беше собственик на Левски, но ми отговори искрено?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Obektiven1

Мнениеот Obektiven1 » 07 фев 2014 02:44

ЕВРОЛУДОГОРЕЦ с нов модерен стадион,а комунистическите кочини цдна и уефски с порутени кочини и изпукали от злоба и инфаркти фенове (предимно мутри,цигани и наркомани) :mrgreen: :!:
ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 фев 2014 05:40

tsonpen написа:
honda написа:Повярвай ми задълженията на Домусчиеви към държавата не са изпълнени и няма никакъв шанс да бъдат изпълнени. Това ти го пиша ,като човек,който е достатъчно добре запознат със ситуацията. Неслучайно съм първия човек в този форум , споменал името Кирил Домусчиев. Интересно как са изпълнени след като до момента е продал 60 кораба ,а е построил 8(които реално не са негови, а на банките-кредитори). Ако беше да бъдат разпродадени всички активи на ПБМФ и компанията да бъде ликвидирана , това можеше да бъде свършено и от държавата, като вместо в частни ръце приходите щяха да влезнат в държавата. Не обичам да правя комплименти,но правиш впечатление на честен и достоен човек, не ти ли минава през ум, че тези пари,които се наливат във ФК Лудогорец са всъщност една малка част от парите ,които Домусчиеви дължат на държавата и реално любимия ти клуб(няма лошо да обичаш клуба си -нещо за което те поздравявам ,отбора ти заслужава подръжката на феновете си) се издържа с пари на целия български народ.

Аз продължавам да чакам фактите, докато ти слушам приказките. Има черно на бяло информация за изпълнение на приватизационния договор, но ние трябвало да вярваме на някакъв си хонда, дето сигурно му говорят звездите. За пореден път искам да се обосновеш.
Бройката на корабите (дори и да е вярна) нищо не значи, защото всеки от тях си има възможности и цена. В днешния бизнес всичко е кредитиране. Аз имам за клиенти големи компании (някои международни) и досега не съм срещнал такава, която да развива бизнеса си без кредитиране. Това не са ти личните финанси за да избираш дали да живееш с кредити или спокойно без кредити. В големия бизнес си настигнат и потопен ако те използваш всички възможности. Конкуренцията е жестока.

Правиш впечатление на интелигентен човек, за да вярваш на всичко,което се пише ,особено по българските медии. След като си в бизнеса би трябвало да правиш разлика между мениджър и собственик,ако не ти е ясна ще ти я изясня,само попитай. В случая ПБМФ е мениджър на въпросните кораби ,но не е собственик. Така че няма как да се счита ,че въпросните инвестиции са направени от ПБМФ,отделно дори и да се считат пак са абсолютно недостатъчни за да бъдат изпълнени ангажиментите. Наистина звездите ми говорят и ми подсказаха малките имена на хората ръководещи ПБМФ и че случайно единия от тях има много сериозни здравословни проблеми(не е проблем да спомена и името на болестта ,но не е коректно спрямо въпросния човек). Също така звездите ми казаха и начина по които Кирил Домусчиев стана баща. Явно доста ми говорят звездите и все неща дето ги няма в интернет. :mrgreen:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 фев 2014 05:45

tsonpen написа:
honda написа:Повярвай ми задълженията на Домусчиеви към държавата не са изпълнени и няма никакъв шанс да бъдат изпълнени. Това ти го пиша ,като човек,който е достатъчно добре запознат със ситуацията. Неслучайно съм първия човек в този форум , споменал името Кирил Домусчиев. Интересно как са изпълнени след като до момента е продал 60 кораба ,а е построил 8(които реално не са негови, а на банките-кредитори). Ако беше да бъдат разпродадени всички активи на ПБМФ и компанията да бъде ликвидирана , това можеше да бъде свършено и от държавата, като вместо в частни ръце приходите щяха да влезнат в държавата. Не обичам да правя комплименти,но правиш впечатление на честен и достоен човек, не ти ли минава през ум, че тези пари,които се наливат във ФК Лудогорец са всъщност една малка част от парите ,които Домусчиеви дължат на държавата и реално любимия ти клуб(няма лошо да обичаш клуба си -нещо за което те поздравявам ,отбора ти заслужава подръжката на феновете си) се издържа с пари на целия български народ.

Аз продължавам да чакам фактите, докато ти слушам приказките. Има черно на бяло информация за изпълнение на приватизационния договор, но ние трябвало да вярваме на някакъв си хонда, дето сигурно му говорят звездите. За пореден път искам да се обосновеш.
Бройката на корабите (дори и да е вярна) нищо не значи, защото всеки от тях си има възможности и цена. В днешния бизнес всичко е кредитиране. Аз имам за клиенти големи компании (някои международни) и досега не съм срещнал такава, която да развива бизнеса си без кредитиране. Това не са ти личните финанси за да избираш дали да живееш с кредити или спокойно без кредити. В големия бизнес си настигнат и потопен ако те използваш всички възможности. Конкуренцията е жестока.
Последна промяна от honda на 07 фев 2014 18:09, променено общо 1 път.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 фев 2014 05:47

tsonpen написа:

Последна промяна от honda на 07 фев 2014 18:11, променено общо 1 път.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 фев 2014 05:49

tsonpen написа:

Последна промяна от honda на 07 фев 2014 18:15, променено общо 1 път.

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 07 фев 2014 14:21

BadBoy написа:
honda написа:Неслучайно съм първия човек в този форум , споменал името Кирил Домусчиев.

Хубаво знаеш за делата на Домусчиев лошо няма и след като има нередности сигнализирай на прокуратурата.
Мислиш ли, че Абрамович е идеален, но фена на Челси защо трябва да се вълнува от това?

Без да се сърдиш звучиш, като човек, чийто бизнес сериозно е пострадал от дейности на Домусчиев.

Какъв е феновете ни най малко трябва да ги вълнува, те са просто фенове, а за бизнеса на Домусчиеви си има прокуратура.
Мишата Чорни ти, какво против него имаше, когато беше собственик на Левски, но ми отговори искрено?

Мъ как.. чорни, титаните, братя илиеви, тим, са все легални фигурни.. :Д всеки от легален, по-легален, едните им са смени правителството, и им бяха отнети концесиите.. ;д а в тоя ред на мисли моем да добавим и вълкъ.. да не говорим само и за гришата ;дд да добавим и бат венци, гигов, динев(марешки), управителя на руските инвестиционни фондове - василев.. то.. остана лпи някой който да не спомена ? :дд

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 фев 2014 18:43

BadBoy написа:

Аз си мислех,че темата е за отношенията между Домуачиеви и държавата ,аз лично не виждам много футболно в нея.
Виждам ,че си запознат с бизнеса на Абрамович, сега очаквам да спорелиш с всички нас какви нарушения е извършил на територията на Обединено Кралство ,лично на мен не ми е известно Абрамович да е купувал някоя голяма държавна компания в Обединето Кралство . Берлускони- доколкото съм запознат с неговия случай беше осъден ,аз лично не съм останал с впечатление милионите фенове на Милан да се хвърлиха като Матросов на амразурата да го защитават-просто са доста по-европейци от нас (въпреки че са доста по-горещи глави) и на италианците им е ясно футбол си е футбол ,но има неща които са несравнимо по-важни от него и когато някой нарушава закона си понася отговорността.
Лично не съм пострадал от бизнеса на Домусчиев- повече от 20 години нямам нищо общо с ПБМФ.
Преди всеки от нас да стане фен, всеки от нас е гражданин,за мен лично е много по-важно да бъда гражданин отколкото фен. Предпочитам да имаме държава и да нямаме футбол, отколкото да имаме футбол и да нямаме държава.
За М.Чорни - не съм запознат с бизнеса му, не съм имал взаимоотношения с него,не го познавам лично(Домусчиев го познавам по-добре отколкото бих желал). За Чорни срещал съм го няколко пъти , направи ми впечатление че се придвижва без охрана,нещо много нехарактерно за човек с неговата репутация( за разлика от Домусчиев ,който се придвижва с многобройна и тежковъоръжена охрана) В едно съм сигурен М.Чорни и К.Домусчиев определено са хората ,които най-добре познават бизнеса си и определено останах с впечатление ,че единия няма от какво да се страхува, а другия определено има. За отношението ми към М.Чорни-виж какво съм написал по-горе- поважно е какво е направил спрямо държавата,а не спрямо любимия отбор. Както не харесвам особено и Б.Борисов- това че помага на любимия отбор не е причина да започна да го харесвам. Иначе на мен лично не ми е известно М.Чорни да е се е облагодетелствал от приватизацията в България,ако на теб ти е известно нещо такова с удоволствие бих се запознал и бих го коментирал. Факт е че хора като Е.Кюлев и Вл.Грашнов ,които бяха негови "подчинени" си отидоха от този свят -единия растрелян в центъра на София ,а другия също по малко съмнителен начин,ако се докаже че М.Чорни има нещо общо с тези случаи най-нормалното е да бъде съден.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 07 фев 2014 21:39

HONDA, следих търпеливо темата и бях решил, че няма да взема отношение, но все пак! Казваш, че не харесваш този и онзи, въпреки че помагал на любимия отбор. Ами аз не видях някой да пише за симпатиите си към Домусчиев! Видях хора да пишат, че ако този стадион се построи то той ще остане и след Домусчиев! Видях хора да пишат какво е публикувано в пресата за Домусчиев и фирмите му, видях хора да се радват, че най-после държавата се е сетила и за техния град забравен през последните години за сметка на големите градове. Какво ще се случи всъщност? Държавата ще даде за стадиона на ОБЩИНА РАЗГРАД 3-4 милиона лева, а друго лице (частно) ще се наеме с дофинансирането на същия ОБЩИНСКИ СТАДИОН! Нека не бъркаме нещата! Тук става въпрос за изключително изгодна сделка за държавата (Общината)! Това е подобно на еврофондовете, само дето дофинансирането от 80% не е от Европа, а от частна фирма била тя и със задължения или неизпълнени ангажименти към същата тази държава. Ще се строи в полза на Общината естествено срещу ползване! Какво му е нередното?
Нека онези дето сравняват ситуацията с тази при Ботев и Левски могат да замълчат тъй като преди време бързаха с концесиите и сега вече и да представят проекти няма основание държавата да помага, но може по същата схема да се помогне на други градове, където положението е лошо, но има кой да дофинансира строежите!
Аз лично също не харесвам Домусчиев и считам, че сам се набута в тази игра и, че не е имал намерение да строи стадион, но реши да се измъкне с това, че Общината не помага за нейната собственост! Но какво се оказа? Излезе, че Общината не спи, а следи какво се случва и всички работещи в тази Община разбират какво би спечелил градът да се играе групова фаза на Лига Европа (дай боже и Шампионска лига) и се задействаха да търсят и намерят тези 4 000 000 лв. И ги намериха евала, за което! Считам също така, че през годините Разград като град с доста предприятия и данъци внесени в общата каца е бил ощетен години наред за сметка на други градове! Защо тези защитници не реваха като с общи пари се правиха околовръстни на София (живея във Варна), метро, други придобивки и в същото време аз стоя по 1 час в задръстване и министъра казва, че това е регионален проблем? Магистрали до Турция и Гърция, до Бургас, които също обслужват основно южна България никой не излезе да ги коментира, вместо да се решат транспортните проблеми на Северна България? Ние останахаме втора ръкахора май за тази държава, да почваме ли да ревем? Нека не бъдем коне с капаци! Регионите трябва да се развиват равномерно, за да не се оплакват същите ревльовци, колко била пренаселена София! Това е положението! Онзи ден Бургас получи огромен пай, миналата година Варна 5 000 000 за един булевард, днес е ред на Разград минимална сума за голям проект в полза на Общината! Лека вечер!
Аз съм от Микре Юнайтед

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 08 фев 2014 15:38

моля ви, не го коментирайте тва момче хонда..

Върни се в “Лудогорец”