КОНТРОЛА: Лудогорец - Рубин (Казан) 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: КОНТРОЛА: Лудогорец - Рубин (Казан)

Мнениеот fen-fen » 22 яну 2014 14:52

Soul_VB написа: За гола според мен Владо Стоянов можеше да я спаси.

Гола беше неспасяем!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 яну 2014 15:27

fen-fen написа:

Гола беше неспасяем!

Нямаше как да го спаси от пейката :mrgreen: През второто полувреме пази Чворович ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 22 яну 2014 15:29

tsonpen написа:
fen-fen написа:

Гола беше неспасяем!

Нямаше как да го спаси от пейката :mrgreen: През второто полувреме пази Чворович ;)

Да де .. знам! Имах предвид, че ако беше Стоянов, мисля, че щеше да я хване. Не беше толкова неспасяем. Плонжът му беше много слаб. Като цяло не мисля, че е кой-знае какъв вратар Чворович, но като за Купата да пази става :P
Изображение

мили

Мнениеот мили » 22 яну 2014 16:19

Soul_VB написа:
tsonpen написа:
fen-fen написа:

Гола беше неспасяем!

Да де .. знам! Имах предвид, че ако беше Стоянов, мисля, че щеше да я хване. Не беше толкова неспасяем. Плонжът му беше много слаб. Като цяло не мисля, че е кой-знае какъв вратар Чворович, но като за Купата да пази става :P

Не обвинявам Чворович, но аз съм на мнение, че при по-голямо старание можеше да се спаси. Не беше достатъчно "навит".

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 22 яну 2014 17:02

Не бива с лека ръка да се правят заключения в стил "тоя става, тоя не става". Всеки един, който е в отбора има качествата, за да е там. Друг е въпроса, че за някои футболисти е необходимо време, за да се докажат. Не са един и двама, които за една година показаха страхотно израстване - Безяк, Мишо Александров, Мантула... Към всеки футболист трябва да се подходи с необходимото търпение и да му се осигури спокойствие, за да може да разгърне качествата си и резултатите няма да закъснеят.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 22 яну 2014 18:23

Доволен съм от контролата. Равностоен мач срещу качествен противник. Рубин създаде по-чистите положения, но според мен нашите направиха по-смислените атаки. Резултатът е справедлив според мен. Хареса ми, че в нито един момент не излязоха всички титуляри заедно на терена, а да се даде възможност покрай едно ядро от футболисти качествата си да покажат и останалите. При Петев играеха или само титулярите или само резервите, което понякога водеше до лоши резултати, не само като статистика, а и като игра. Луму започва точно като Мисиджан - трудно му е да се впише, все още не е свикнал с отбора и му личи. Иначе има добър поглед над играта и се връща в защита.
Хреса ми, че през първото полувреме Дяков и Ешпиньо до голяма степен овладяха центъра. Шоко и Абало направиха доста грешки. Кишада игра с голямо желание и мисля, че се намира в добра форма.
Имаше няколко хубави комбинации, направи ми впечатление, че по-добрите ни атаки бяха през центъра - нещо много нетипично за нас.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 22 яну 2014 18:45

Е.. флаговите си ги можем.. това е ясно.. явно разцъкваме атаки през центъра за да обогатим репертоара :)

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Re: КОНТРОЛА: Лудогорец - Рубин (Казан) 1:1

Мнениеот radoslav_rashkov » 23 яну 2014 12:37

Браво! Два български отбора един срещу друг. Единия от Дунавска, а другия от Волжка България.
Изображение

Потребителски аватар
Неутрален58
Контакти:

Re: КОНТРОЛА: Лудогорец - Рубин (Казан) 1:1

Мнениеот Неутрален58 » 24 яну 2014 02:10

Добра контрола се изигра между два БЪЛГАРСКИ отбора Лудогорец Разград(Дунавска България) и Рубин Казан(Волжка България) !Първоначално волжките българи имаха няколко добри положения и откриха резултата , но после шамппионът на Дунавска България Лудогорец създаде няколко положения и изравни резултата!

Успех на на всички БЪГАРСКИ представители в Европа Лудогорец(Дунавска България) срещу Лацио и на Рубин Казан(Волжка България) срещу Бетис,Анжи Махчкала(Волжка България) срещу Генк, Динамо Киев(Стара Велика България), срещу Валенсия, Днипро(Стара Велика България), Черноморец Одеса(Стара Велика България) срещу Тотнъм, Шахтьор Донецк(Стара Велика България) срещу Слован Либерец!

СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ ЗА ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ!

Върни се в “Лудогорец”