Мони Славчев на мястото на Марселиньо?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Мони Славчев на мястото на Марселиньо?
Идването на Славчев в Лудогорец би противоречало на бизнес-модела на българските клубове. Тук не се печели от публика, права и наградни фондове, а от люпене и отглеждане на футболисти и препродажба. Наши таланти в период на цъфтеж за баснословни суми не са за нашия пазар. Те са за тези, които имат сериозен финансов ресурс и като вкарат даден играч в машината си, си връщат вложението. Друг вариант е да препродават заради позицията си по-високо в йерархията.
[center]
[/center]

tsonpen написа:Идването на Славчев в Лудогорец би противоречало на бизнес-модела на българските клубове. Тук не се печели от публика, права и наградни фондове, а от люпене и отглеждане на футболисти и препродажба. Наши таланти в период на цъфтеж за баснословни суми не са за нашия пазар. Те са за тези, които имат сериозен финансов ресурс и като вкарат даден играч в машината си, си връщат вложението. Друг вариант е да препродават заради позицията си по-високо в йерархията.
Наградния фонд от участието в групите на Шампионската Лига е голяма изключение от това, което си писал ( и по принцип е вярно ), към които всички български клубове се стремят. Така че не пречи да се подходи умно, както правят в Сърбия или Хърватия. В крайна сметка футбола е и бизнес, в който ако спечелиш законно, няма значение как ще го направиш.
В крайна сметка ако Лудогорец иска да участва в групите на Шампионската Лига ще трябва да даде пари, за да вземе повече пари. Досега братя Домусчиеви винаги са заявявали, че искат. Затова и си позволих да създам такава тема във форума.
fiesta написа:tsonpen написа:Идването на Славчев в Лудогорец би противоречало на бизнес-модела на българските клубове. Тук не се печели от публика, права и наградни фондове, а от люпене и отглеждане на футболисти и препродажба. Наши таланти в период на цъфтеж за баснословни суми не са за нашия пазар. Те са за тези, които имат сериозен финансов ресурс и като вкарат даден играч в машината си, си връщат вложението. Друг вариант е да препродават заради позицията си по-високо в йерархията.
Наградния фонд от участието в групите на Шампионската Лига е голяма изключение от това, което си писал ( и по принцип е вярно ), към които всички български клубове се стремят. Така че не пречи да се подходи умно, както правят в Сърбия или Хърватия. В крайна сметка футбола е и бизнес, в който ако спечелиш законно, няма значение как ще го направиш.
В крайна сметка ако Лудогорец иска да участва в групите на Шампионската Лига ще трябва да даде пари, за да вземе повече пари. Досега братя Домусчиеви винаги са заявявали, че искат. Затова и си позволих да създам такава тема във форума.
Спри се бе човек.Този трансфер е невъзможен.Пишеш вече явно глупости.Лудогорец има да прави стадион,да строи нови терени.Това са много пари и Домусчиев няма да изкара повече от 2 милиона евро за футболисти.Помисли малко.Ако ще има по-сериозна селекция ще е през лятото,когато има по-голям избор за качствени футболисти които им изтичат договорите(като Ешпиньо и Златински),а и тогава клубовете по-лесно продават.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Авторът на темата се е взел твърде насериозно, а темата му е несериозна. За славчеб било по-добре д аиграе в Лудогорец, отколкото в Рома. До къде ни доведе здравната ни система не е истина!
Parmalat написа:Спри се бе човек.Този трансфер е невъзможен.Пишеш вече явно глупости.Лудогорец има да прави стадион,да строи нови терени.Това са много пари и Домусчиев няма да изкара повече от 2 милиона евро за футболисти.Помисли малко.Ако ще има по-сериозна селекция ще е през лятото,когато има по-голям избор за качствени футболисти които им изтичат договорите(като Ешпиньо и Златински),а и тогава клубовете по-лесно продават.
Дали съм писал глупости, времето ще покаже. И те моля да се въздържаш да ми пишеш какво да правя, тъй като най-малкото нямаш права върху мен, че да решаваш какво да пиша, и какво - не.
И това, че решаваш, че трансфера е невъзможен, ок. Не забравяй обаче, че има неща преди и след трансфера, които са може би по-важни от него. Аз и за тях пиша в темата. Между другото, още на предишна страница от темата схванах от обясненията, че той няма да стане.
В крайна сметка, поживём — увидим 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
А простотията резервата Вутов заместник на Марселиньо ме разсмя искрено.
pomiqr84 написа:А простотията резервата Вутов заместник на Марселиньо ме разсмя искрено.
И мен.Вутов има още много хляб да изяде докато стане играч от нивото на Марселиньо.
[center]R.I.P[/center]
И според мен трансфер на Симеон Славчев в посока Разград е невъзможен. Дори и цената му да е не 4 ,а 2 милиона, мисля, че по-удачния вариант е чужденец като Мисиджан, естествено на пост, на който ни е нужен. Ще дойде време и ние ще изкараме добри футболисти от школата. Всяко нещо с времето си!
- bastuna2003
- Контакти:
fiesta написа:
.....
5. Българското първенство направи качествен скок, и вече не е дупката, която беше................

[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]