iliyan написа:емо73канар написа:Победа за Локото,0:1.
И аз така мисля ! 0:1 - време е за приземяване на зелените апове !
Орлите ще се приземят, когато твоите охлюви тръгнат да летят

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
iliyan написа:емо73канар написа:Победа за Локото,0:1.
И аз така мисля ! 0:1 - време е за приземяване на зелените апове !
velito написа:Ако Лудогорец играе така както знаем ,че може шансовете ни са малки, но пък най-слабите места на Лудогорец са нашите най-силни статичните положения и контра атаката.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Последният мач в делиормана беше красноречив и дано този бъде по-различен.Дано гостите не паркират пак клубният автобус пред вратата си и да покажат нападателна игра.Ако има изненада досега в родното първенство то това е отбора на съгражданите.Тото събра старите любимци които буквално се запознаха с новите звезди преди началото на сезона и поднесоха приятен сюрприз за тези които стоят зад тях.Никой не ги слагаше сред първата седмица,но сега са на трето място.Очаквам борба с минимален успех на лудите горяни.
drughi написа:Да попитам хората от Разград има ли вероятност да ни пуснат в сектора със седалките зад вратата, на който гостуваха агитките на чуждите отбори в квалификациите за ШЛ? Ние сме кротки, няма да създаваме проблеми, затова искаме да гледаме мача от по-удобно място, а не от онзи отдалечен и заграден от мрежи "кафез".
Иначе за мача прогнозата ми е, че ще стане един оспорван и здрав двубой.
allez_les_blues написа:Надявам се до нова година, разликата между Лудогорец и Левски да бъде сведена до разумните 5 точки.Така че дано Локото да измъкне нещо в Разград, после и Берое, и накрая Левски да стане първия софийски тим ,спечелил точкИ в Разград.НЕКА! ЩЕ!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта