rebel написа:най-големите лицемери интриганти и лъжци са от разград, пускат простотии и гледат как другите отбори се заяждат и мразят помежду си
Супер, нека са избиват софийските тимчета.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
rebel написа:най-големите лицемери интриганти и лъжци са от разград, пускат простотии и гледат как другите отбори се заяждат и мразят помежду си
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Tommi написа:Мен не ме интересува от кога си имате отбор в Разград, аз казвам, че този отбор се появи на картата преди 2 години.
tsonpen написа:Tommi написа:Мен не ме интересува от кога си имате отбор в Разград, аз казвам, че този отбор се появи на картата преди 2 години.
На твоята карта може и вчера да се е появил. Нас какво ни засяга личната ти дезинформираност?
А ако отборът беше на 2 години, в темата за рекордите щеше да има още няколко, при това световни! Това идва ли ти на ум?
Joni_ написа:Тази новина не може да е истина, просто няма да е нормално 2 конкурента(ако може да се каже, че в момента сме им конкурент) да си разменят така футболисти и то под наем.
Иначе според мен от лятото И.Стоянов от лятото ще си се върне при нас .
boabbb написа:Колега, ебаваш се ти, ама като се спомене това
работата става сериозна![]()
tsonpen написа:boabbb написа:Колега, ебаваш се ти, ама като се спомене това
работата става сериозна![]()
Защо ни занимаваш с гардероба и с религията си?
Или това е животно, защото май има опашка...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта