Петима играчи на шампионите обличат червената фланелка от ..

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

haha

Re: Петима играчи на шампионите обличат червената фланелка от ..

Мнениеот haha » 18 ное 2013 22:22

rebel написа:най-големите лицемери интриганти и лъжци са от разград, пускат простотии и гледат как другите отбори се заяждат и мразят помежду си :o

Супер, нека са избиват софийските тимчета. :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 18 ное 2013 22:37

Сега, уважаеми наследници на старите Белчо и Сивушка! Пра-пра баба ви и пра-пра дядо ви поне са били работлив добитък, докато от вас недъгавите телета и кайма не става!
Малко по-интелигентните от Вас са се усетили и просто не пишат в тази тема, тъй като явно са си направили изводи от предишните си изхождания.
Винаги когато сте тръгвали "на нож" в този форум, после сме ви резвали в мръсния канал! Спомнете си досегашните закани и особено измислените ви "теми" където си изливахте помията, когато стана дума за обединение на ЦСКА с Литекс, с "нафтата" и т.н.! Нищо такова не се случи, даже напротив! ЦСКА пак сглоби отбор с който да ви пребие като улични мастии!
Че и с тази тема е същото - рибата в морето, вие слагате тигана! За сателити ми говорите тука и всякакви други глупости, които в крайна сметка няма да се случат, но ще се случи отново резване в телешкия, ей тъй без да се усетите!
Изображение
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
neimar
Контакти:

Мнениеот neimar » 18 ное 2013 22:48

Щом е от livesport не вярвам.
Изображение

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 ное 2013 22:56

Tommi написа:Мен не ме интересува от кога си имате отбор в Разград, аз казвам, че този отбор се появи на картата преди 2 години.

На твоята карта може и вчера да се е появил. Нас какво ни засяга личната ти дезинформираност?
А ако отборът беше на 2 години, в темата за рекордите щеше да има още няколко, при това световни! Това идва ли ти на ум?
[center]Изображение[/center]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 18 ное 2013 23:35

Журналистите от този сайт да вземат да проверят до колко футболисти могат да бъдат преотстъпвани в един и същи отбор!!!
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 ное 2013 01:23

tsonpen написа:
Tommi написа:Мен не ме интересува от кога си имате отбор в Разград, аз казвам, че този отбор се появи на картата преди 2 години.

На твоята карта може и вчера да се е появил. Нас какво ни засяга личната ти дезинформираност?
А ако отборът беше на 2 години, в темата за рекордите щеше да има още няколко, при това световни! Това идва ли ти на ум?

Ами не знам какво ви засяга личната ми дезинформираност. :) Аз си написах мнението по темата, а след това вие ме цитирате и искате някакви обяснения.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 19 ное 2013 03:04

Joni_ написа:Тази новина не може да е истина, просто няма да е нормално 2 конкурента(ако може да се каже, че в момента сме им конкурент) да си разменят така футболисти и то под наем.
Иначе според мен от лятото И.Стоянов от лятото ще си се върне при нас .

За съжаление не си прав. Като гледам конкурента на Лудогорец дори не е от София. А ако Ботев се осъзнаят и тръгнат напред.. съвсем и ние и вие отиваме далече от конкуренцията за титлата.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 19 ное 2013 14:34

Друн - дрън та пляс! Пълнят си страниците журналята та да им се четат сайтовете и да има за какво да се дърлят феновете! Типичните интриги ги четохме преди новия сезон пак с малки промени в имената. ;)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 ное 2013 17:42

boabbb написа:Колега, ебаваш се ти, ама като се спомене това
Изображение
работата става сериозна :mrgreen:

Защо ни занимаваш с гардероба и с религията си?
Или това е животно, защото май има опашка...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 19 ное 2013 18:10

tsonpen написа:
boabbb написа:Колега, ебаваш се ти, ама като се спомене това
Изображение
работата става сериозна :mrgreen:

Защо ни занимаваш с гардероба и с религията си?
Или това е животно, защото май има опашка...

Изображение
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Лудогорец”