bigfish написа:
Изказа се. Стойчо Стоев също се изказа и даде съвет на Кабаков как да свири следващия мач открито. По този начин той настрои доста фенове на Берое, които не бяха в Разград срещу вас. След мача в Стара Загора на пресконференцията се извини, каза, че вероятно е прекалил (адмирации за което, но не беше нужно първоначалното). После пък долу пред Канал 3 каза, че вече няма да си го позволява, защото ще бъде разбран грешно.
И все пак - посочете ми ги тези спестени според вас картони. Аз не мисля, че има такива.
Да, Стойчо може да е попрекалил, но все пак в трети пореден мач играха балтиите срещу наши играчи (Любимец, Черноморец, Берое) , вижда как още двама излизат контузени е какво да ви каже "Браво, момчета"
Незнам дали е виновен съдията,но аз такъв грозен мач като този в Разград не съм гледал, и точно вие дадохте тон - Берое.
Предполагам Хубчев ги е инструктирал така да играят много твърдо и грубо, друго обяснение нямам ! Влезнахте в мача подивели, оттам и нашите се поддадоха и така !!
В Стара Загора също имаше груби нарушения, въобще вместо да се превърнат тези два двубоя в зрелище, те се превърнаха в корида !!