КБ, 1/8 финал (реванш), Берое - Лудогорец, 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: КБ, 1/8 финал (реванш), Берое - Лудогорец, 1:1

Мнениеот snakebite » 18 ное 2013 23:33

bigfish написа:
Изказа се. Стойчо Стоев също се изказа и даде съвет на Кабаков как да свири следващия мач открито. По този начин той настрои доста фенове на Берое, които не бяха в Разград срещу вас. След мача в Стара Загора на пресконференцията се извини, каза, че вероятно е прекалил (адмирации за което, но не беше нужно първоначалното). После пък долу пред Канал 3 каза, че вече няма да си го позволява, защото ще бъде разбран грешно.

И все пак - посочете ми ги тези спестени според вас картони. Аз не мисля, че има такива.

Да, Стойчо може да е попрекалил, но все пак в трети пореден мач играха балтиите срещу наши играчи (Любимец, Черноморец, Берое) , вижда как още двама излизат контузени е какво да ви каже "Браво, момчета"

Незнам дали е виновен съдията,но аз такъв грозен мач като този в Разград не съм гледал, и точно вие дадохте тон - Берое.
Предполагам Хубчев ги е инструктирал така да играят много твърдо и грубо, друго обяснение нямам ! Влезнахте в мача подивели, оттам и нашите се поддадоха и така !!
В Стара Загора също имаше груби нарушения, въобще вместо да се превърнат тези два двубоя в зрелище, те се превърнаха в корида !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 ное 2013 23:37

snakebite написа:
bigfish написа:
Изказа се. Стойчо Стоев също се изказа и даде съвет на Кабаков как да свири следващия мач открито. По този начин той настрои доста фенове на Берое, които не бяха в Разград срещу вас. След мача в Стара Загора на пресконференцията се извини, каза, че вероятно е прекалил (адмирации за което, но не беше нужно първоначалното). После пък долу пред Канал 3 каза, че вече няма да си го позволява, защото ще бъде разбран грешно.

И все пак - посочете ми ги тези спестени според вас картони. Аз не мисля, че има такива.

Да, Стойчо може да е попрекалил, но все пак в трети пореден мач играха балтиите срещу наши играчи (Любимец, Черноморец, Берое) , вижда как още двама излизат контузени е какво да ви каже "Браво, момчета"

Незнам дали е виновен съдията,но аз такъв грозен мач като този в Разград не съм гледал, и точно вие дадохте тон - Берое.
Предполагам Хубчев ги е инструктирал така да играят много твърдо и грубо, друго обяснение нямам ! Влезнахте в мача подивели, оттам и нашите се поддадоха и така !!
В Стара Загора също имаше груби нарушения, въобще вместо да се превърнат тези два двубоя в зрелище, те се превърнаха в корида !!

Дай определение на балтии.
Защото сигурно и другите фенове имат претенции,че е имало балтии и от ваша страна в същите тези мачове.
Ще те изненадам...Аз нямам,щот не ги гледах. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 18 ное 2013 23:41

subzero написа:[
Само не знам кой е в паралелен свят. Само вие си вярвате тука.
Как един път не си признахте....? Я дузпа,я фаул,я картон. Би му майката.....извънземни.
Обещавам да сваля анти Лудогорските очила,когато вие свалите лудогорските. ;)

Пак искам да те питам....има ли фаулове срещу Шаешу и Азис, има ли фаул срещу Шоко ,има ли дузпа на Кишишев, има ли втори жълт за Уалембо ! Просто питам...Лудогорец - Черноморец 3:1
Ей за това нарочихте Пастата, ей затова навлезе Херо..
То на терена се вижда едно, като изгледаш видеото се вижда нещо друго !! Съдията е на 10-20 метра, не винаги бърка както си мислим !!
ЛУДОГОРЕЦ

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 ное 2013 23:48

snakebite написа:
subzero написа:[
Само не знам кой е в паралелен свят. Само вие си вярвате тука.
Как един път не си признахте....? Я дузпа,я фаул,я картон. Би му майката.....извънземни.
Обещавам да сваля анти Лудогорските очила,когато вие свалите лудогорските. ;)

Пак искам да те питам....има ли фаулове срещу Шаешу и Азис, има ли фаул срещу Шоко ,има ли дузпа на Кишишев, има ли втори жълт за Уалембо ! Просто питам...Лудогорец - Черноморец 3:1
Ей за това нарочихте Пастата, ей затова навлезе Херо..
То на терена се вижда едно, като изгледаш видеото се вижда нещо друго !! Съдията е на 10-20 метра, не винаги бърка както си мислим !!

Срещу Шаешу има фаул. Категорично.
Няма дузпа за Лудогорец.
Две решенията,които решават мача. Другото е без значение. ;)
Но за да бъда коректен до край,има втори жълт.За останалото наистина нямам спомен.
Ето и моите въпроси...
Миро Иванов беше ли за гонене след касапските си изпълнения ???
Вечеря ли Пастата с Пламен Гетов ???

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 19 ное 2013 00:07

subzero написа:[ ]
Няма дузпа за Лудогорец.

Няма смисъл, неспасяем случай си ...
ЛУДОГОРЕЦ

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 19 ное 2013 00:10

snakebite написа:Да, Стойчо може да е попрекалил, но все пак в трети пореден мач играха балтиите срещу наши играчи (Любимец, Черноморец, Берое) , вижда как още двама излизат контузени е какво да ви каже "Браво, момчета"

Мисля, че четвърти път ще попитам в тази тема да ми кажете кои са тези балтии и кога са спестени картони на играчи на Берое във въпросния мач? Може и в реванша. Ще ми отговори ли някой от вас или ще повтаряте като латерни? Вашите играчи също направиха редица фаулове същия мач - Моци беше за гонене в онази ситуация, не го е изгонил, после ръга лакти на поразия - нямаше картони, окей, ама тогава защо говорите, че ние сме били груби? Пичове, вие футбол ли гледате или балет? Не всяко по-твърдо единоборство е грубост. Погледайте и малко друг футбол.

Това, което Хубчев ги е инструктирал да играят по-затворено и да не правят излишни рискове, за да измъкнат добър резултат - на контра. Това му е стила в турнирни мачове и съм напълно убеден, че не е изневерил на това. Видяхте и втория мач, че тактиката му беше друга - далеч по-дейни в преден план бяхме. И ви казаха други хора в темата какъв беше Хубчев като футболист (защитник впрочем, имам чувството, че сте по-малки на възраст и не сте могли да го гледате). Нима вярвате, че ще учи на нещо по-различно играчите си. Прекалявате с това, съвсем сериозно.

Obektiven1

Мнениеот Obektiven1 » 19 ное 2013 04:36

Чорбойска рибо,спестените червени картони бяха на казанлъшкия сельо глъвътъ и стойчев,реално мачът трябваше да завърши с 10 човека от Лудогорец (червения картон за Моци в оная ситуация срещу цигането Андонов трябваше да му се покаже,не отричам) срещу 8 от марулево.И да,играхте зверски грубо,защото такъв ви е стилът на игра,изритани топки напред и нависоко,блъскане,ръгане,ритане,затова е и цялото ви нагло реване срещу съдиите (които всъщност зверски ви бутаха и в двата мача) - за да прикриете абсолютната си футболна несъстоятелност,изразяваща се в това за двата осминафинални мача да имате точно 2-3 положения чисти,създадени от игра,всичко останало някакви безумни мелета,изсипвания на топката,особено на реванша кабаков се скъса да измисля фаулове за да може да изсипвате топката в наказателното поле.Абе кво ли ви обяснявам на вас,прости и заслепени цигански марули сте,нарочно създадохте всичкото това напрежение,ама то се обърна/и ще продължава да се обръща срещу вас,след 2 седмици като ви бием пак (само че тоя път ще играят и повечето от титулярите и няма да има прошка като при положението на Иван Стоянов вчера),много ми е интересно какво ще говорите и с какво ще се оправдавате :)
ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 19 ное 2013 08:02

@Obektiven1,
От теб лъха много ИнтИлигентност,изключително "грамотен" и "ерудиран" си. Ама то по вашия край Ви е простено,дано не са всички толкова тъпи и заоблени както теб! Да след 2 седмици пак ще напълните гащите,но тоя път няма да е лошо и да Ви пона*бът ,но като гледам няма кой да се цапа с насраните задници.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 ное 2013 08:21

snakebite написа:
subzero написа:[ ]
Няма дузпа за Лудогорец.

Няма смисъл, неспасяем случай си ...

И що ??
Що само вашата истина да е меродавна ??
И аз ти зададох два въпроса,на които моят отговор е ДА.
Ако твоят е НЕ,положението е безнадеждно.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 19 ное 2013 08:25

greenlandia написа:@Obektiven1,
От теб лъха много ИнтИлигентност,изключително "грамотен" и "ерудиран" си. Ама то по вашия край Ви е простено,дано не са всички толкова тъпи и заоблени както теб! Да след 2 седмици пак ще напълните гащите,но тоя път няма да е лошо и да Ви пона*бът ,но като гледам няма кой да се цапа с ******ите задници.

Я си виж подписа , интелигента !После давай квалификации !
Точно пък от вас ще ги е страх футболистите ни ???
Много се разводни темата с простотии, аз не видях някой от Берое да напарви анализ на тяхната игра, вместо това се посочва че едва ли не -съдията, вятъра и земното притегляне им попречило да бият !. Най-вече по думите на Ивчо Лилския, Моци сравнен с тоя е като херувим, Борко Стойчев добре му пригласяше, бекчетата Крумов. Пенев и Здравко също дадоха своя дан, Венци Христов блъскаше по гърбове, раздаваше лакти, ама това било мъжка игра, Елиаш и Джоман - по културно, все пак европейци, но фаулче тък, фаулче там, играта трябва да се накъсва, Караджов извади постелката все едно е на къмпинг "Смокиня"!
Едно и също се дъвчи тука, аз потретвам че инициатори за грозния футбол, перипетиите около мачовете, за цялата работа са Берое, те - не, та не ! Имаше ли по- груби осминафинали, не, хем се играха по напечени дербита като Левски - ЦСКА и Ботев - Черно море !!..
Дано са си взели бележка и всичко да протече нормално в мача за първенството и най-сетне да видим футбол !!
ЛУДОГОРЕЦ

Върни се в “Лудогорец”