iliyan написа:Поредният не разбрал и не прочел точно за какво става дума и веднага готов да съди ! Аман от лумпени !
Ти що не спиш, бакшиш? Вчера не беше ли нощна да прибираш пияниците от дискотеките?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
iliyan написа:Поредният не разбрал и не прочел точно за какво става дума и веднага готов да съди ! Аман от лумпени !
D.Georgiev написа:Възможно е да преместят часа на мача или мач изобщо да няма. Балтое имат проблем с осветлението и ръководителите им казват, че няма да могат да ги отстранят до вторник. Изпълненията от вчера не ми се коментират, за феновете на Балтое най-важното е, че нямало доказателства, а не че е застрашено човешкото здраве.
sandi74 написа:D.Georgiev написа:Възможно е да преместят часа на мача или мач изобщо да няма. Балтое имат проблем с осветлението и ръководителите им казват, че няма да могат да ги отстранят до вторник. Изпълненията от вчера не ми се коментират, за феновете на Балтое най-важното е, че нямало доказателства, а не че е застрашено човешкото здраве.
Това няма как да стане,повярвай ми.Единственият начин мач да няма е Лудогорец да не излезнат за него и да загубят служебно с 3:0.Факт.Няма мое,няма твое,светът е Берое.
greenlandia написа:Ей Лудогорци,голям страх Ви тресе бе,то не бяха малоумни изказвания на стоев и петричев, не бе писане по медиите ,колко сме страшни в СЗ,сега пък служебна победа.
Викам да Ви дават всички купи и другите да си играем,а съгласни ли сте?
greenlandia написа:Викам да Ви дават всички купи и другите да си играем,а съгласни ли сте?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта