КБ, 1/8 финал (реванш), Берое - Лудогорец, 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

hijack1
Контакти:

Re: Re:

Мнениеот hijack1 » 17 ное 2013 11:47

iliyan написа:Поредният не разбрал и не прочел точно за какво става дума и веднага готов да съди ! Аман от лумпени !

Ти що не спиш, бакшиш? Вчера не беше ли нощна да прибираш пияниците от дискотеките?

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: КБ, 1/8 финал (реванш), Берое - Лудогорец

Мнениеот D.Georgiev » 17 ное 2013 11:48

Възможно е да преместят часа на мача или мач изобщо да няма. Балтое имат проблем с осветлението и ръководителите им казват, че няма да могат да ги отстранят до вторник. Изпълненията от вчера не ми се коментират, за феновете на Балтое най-важното е, че нямало доказателства, а не че е застрашено човешкото здраве.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 17 ное 2013 13:17

1:5 ... Дано наще да се стегнат и да им го върнат за вчера , не че е толкова важен тоя турнир . :evil:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 17 ное 2013 13:53

D.Georgiev написа:Възможно е да преместят часа на мача или мач изобщо да няма. Балтое имат проблем с осветлението и ръководителите им казват, че няма да могат да ги отстранят до вторник. Изпълненията от вчера не ми се коментират, за феновете на Балтое най-важното е, че нямало доказателства, а не че е застрашено човешкото здраве.

Това няма как да стане,повярвай ми.Единственият начин мач да няма е Лудогорец да не излезнат за него и да загубят служебно с 3:0.Факт.Няма мое,няма твое,светът е Берое.

мили

Мнениеот мили » 17 ное 2013 14:03

sandi74 написа:
D.Georgiev написа:Възможно е да преместят часа на мача или мач изобщо да няма. Балтое имат проблем с осветлението и ръководителите им казват, че няма да могат да ги отстранят до вторник. Изпълненията от вчера не ми се коментират, за феновете на Балтое най-важното е, че нямало доказателства, а не че е застрашено човешкото здраве.

Това няма как да стане,повярвай ми.Единственият начин мач да няма е Лудогорец да не излезнат за него и да загубят служебно с 3:0.Факт.Няма мое,няма твое,светът е Берое.

Има, има!
Съобщиха, че и реванша ще се играе на Лудогорец Арена :) :) :) .
Сега да ги видя големите герои :) :) :), как се бият професионалните футболисти??? :shock:

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 17 ное 2013 14:10

Ей Лудогорци,голям страх Ви тресе бе,то не бяха малоумни изказвания на стоев и петричев, не бе писане по медиите ,колко сме страшни в СЗ,сега пък служебна победа.
Викам да Ви дават всички купи и другите да си играем,а съгласни ли сте?
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 17 ное 2013 14:13

greenlandia написа:Ей Лудогорци,голям страх Ви тресе бе,то не бяха малоумни изказвания на стоев и петричев, не бе писане по медиите ,колко сме страшни в СЗ,сега пък служебна победа.
Викам да Ви дават всички купи и другите да си играем,а съгласни ли сте?

Да . Не ... сериозно .. никой не иска купи на всяка цена . Не и с цената на половин контузен отбор и невъзможност за игри в Европа .

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 17 ное 2013 14:14

И страх .... не мисля че може 5000 човека да уплашат футболистите , които са играли на пълен Юна пред фанатизирани партизани . ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 ное 2013 14:28

1:0 за Берое,ми се иска!

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 17 ное 2013 14:36

greenlandia написа:Викам да Ви дават всички купи и другите да си играем,а съгласни ли сте?

Аз пък викам,да си спечелите купите,както спечелихте Купата пролетта,не с димки,закани,кеч и омраза,а с футбол,съгласен ли си?
Иначе за срещата днес мисля,че ще е още по-тегава от предната,очаквам нервен двубой,както за футболисти,фенове,така и за съдиите.Трудна победа с гол разлика в наша полза,дано е повече... :x
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”