Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Kalin_Kostadinov
Контакти:

Re: Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Мнениеот Kalin_Kostadinov » 16 ное 2013 21:41

TheMelodyInMyHeart написа:
зеления написа:
Абе до сега отбори от села и паланки са играли и не е имало случай домакините да бият ФУТБОЛИСТИТЕ на гостите. И говоря за професионалния, а не за селския футбол!

Аз пък твърдя, че футболистите на Лудогорец са били наши запалянковци, на кого да вярвам - на себе си или на тебе? Ти впрочем знаеш абсолютно всички мачове по села и паланки какво става по тях и говориш със 100% убеденост? Нещо не ми отговаряш на въпросите, та да те питам пак - прочети ли всички мнения и запозна ли се с всички гледни точки? Що поиска само 5 години извждане на БЕРОЕ от А група, а не завинаги? И 1 лично питане, че ми омръзна да се правя на тъп - кой си ти, че да раздаваш присъди и да искаш туй и онуй и особено 5 години за БЕРОЕ?

И казваш значи че футболистите на Лудогорец обикалят из Стара Загора и бият където видят привърженик на Берое защото няма какво друго да правят :)

provincial
Контакти:

Мнениеот provincial » 16 ное 2013 21:42

И за децата е ясно кой отбор работи със съдиите. При всички случаи това е Лудогорец. Та тук крадеца вика дръжте крадеца. Киро Фалкона е разбрал, че на тези географски ширини без подкрепа не се става шампион, не се играе в Европа и не се продават изгодно футболисти в чужбина. Тъй-че Петричев тези приказки да ги разправя на мангалите в Разград.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 ное 2013 21:43

Kalin_Kostadinov написа:
зеления написа:
Абе до сега отбори от села и паланки са играли и не е имало случай домакините да бият ФУТБОЛИСТИТЕ на гостите. И говоря за професионалния, а не за селския футбол!

Аз пък твърдя, че футболистите на Лудогорец са били наши запалянковци, на кого да вярвам - на себе си или на тебе? Ти впрочем знаеш абсолютно всички мачове по села и паланки какво става по тях и говориш със 100% убеденост? Нещо не ми отговаряш на въпросите, та да те питам пак - прочети ли всички мнения и запозна ли се с всички гледни точки? Що поиска само 5 години извждане на БЕРОЕ от А група, а не завинаги? И 1 лично питане, че ми омръзна да се правя на тъп - кой си ти, че да раздаваш присъди и да искаш туй и онуй и особено 5 години за БЕРОЕ?

И казваш значи че футболистите на Лудогорец обикалят из Стара Загора и бият където видят привърженик на Берое защото няма какво друго да правят :)

Чакай бе..те даже не били от Берое, а били от ВЕРЕЯ и нашите почнали да ги млатят, че аджеба кои са тези ВЕРЕЯ да се репчат на шампиона ?? ;)
Това е толкова нелепо, че наистина звучи смешно..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

БероецЪ
Контакти:

Мнениеот БероецЪ » 16 ное 2013 21:47

ТО БИВА ,БИВА ПОМИЯ ВЪРХУ БЕРОЕ ,АМА ТОВА ВЕЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО!!!
ЧЕТЕТЕ!
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=385747

TheMelodyInMyHeart
Контакти:

Мнениеот TheMelodyInMyHeart » 16 ное 2013 21:47

Kalin_Kostadinov написа:
зеления написа:

Казвам го, да, само че го казвам в кавички, ей така "казвам"!! Който може да ме разбере - ще ме разбере що го казвам така. А за който не може ще обясня - тука всеки чел, прочел, чул, подочул и веднага пише. Ми и аз казвам, че сестра ти е лека жена, само че ти сигурно нямаш сестра, ама ти върви доказвай, че нямаш сестра!!!
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?

Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 16 ное 2013 21:50

provincial написа:И за децата е ясно кой отбор работи със съдиите. При всички случаи това е Лудогорец. Та тук крадеца вика дръжте крадеца. Киро Фалкона е разбрал, че на тези географски ширини без подкрепа не се става шампион, не се играе в Европа и не се продават изгодно футболисти в чужбина. Тъй-че Петричев тези приказки да ги разправя на мангалите в Разград.

Реши да се направиш на интересен или просто ей така, да не си капо. Какви съдии видя и днес, само ти си знаеш.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 ное 2013 21:53

Пише че мача щял да се играе при по-слабо осветление ?? Алооо, домакините , не трябва ли да се осигурят нормални условия за един мач или нещо се бъркам !...притеснявате играчите ни, ще предложите някакво полуосветление....накрая да не играем и с топка за ръгби ??? :shock:
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 16 ное 2013 21:55

zuekaa написа:
nedko написа:България е страна в Европейския съюз, а станалото днес в Стара Загора е присъщо за едни други региони, в които все още военни и полиция патрулира по улиците. Ясно е, че тези 30-тина гамена не са представителната извадка на феновете на Берое, но това по никакъв начин не оправдава клуба. Като знаят, че имат крастави магарета, да си ги вардят!

И тези ли са от банановите републики ?

Фен на Лийдс удари вратаря на Шефилд Уензди

http://vbox7.com/play:6874d7ec82

Пак с това. Стига вече. Излагаш се.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
kreedz
Контакти:

Мнениеот kreedz » 16 ное 2013 21:58

[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]

TheMelodyInMyHeart
Контакти:

Мнениеот TheMelodyInMyHeart » 16 ное 2013 22:03

snakebite написа:
Kalin_Kostadinov написа:
зеления написа:

Чакай бе..те даже не били от Берое, а били от ВЕРЕЯ и нашите почнали да ги млатят, че аджеба кои са тези ВЕРЕЯ да се репчат на шампиона ?? ;)
Това е толкова нелепо, че наистина звучи смешно..

Алооо, лудогорското пиле от Варна, не се прави на интересен щото не си! Четеш, ама не виждаш по-далеч от носа си! Аз лично взех да ви вземам на подбив, а вие не можете да се усетите колко сте залюхани. От 2 часа се опитвам да ви обясня да си свалите очилцата и поразмислите трезво какво точно се е случило или може да се е случило, но явно ти точно нищо не разбра. Петричев или някакъв журналист излиза и ти казва нещо и ти му вярваш 100%? Ами ако утре Петричев ти даде 1 лайно да ядеш и ти каже, че е кебапче примерно ще го изядеш ли? Аз сега ти казвам, че навън грее ясно слънце, ще ми повярваш ли? Не, нали? Ама щото си във Варна,където е нощ, а аз може да съм на друго място по света, където наистина да грее слънце. Разбираш ли ме какво ти говоря или да обяснявам още? Че вие тука ако бяхте едни съдии масата писатели из форума до сега да бяхте застреляли/осъдили/погубили милиони хора бе, нямате ли малко мозък в главите си да помислите??
Последна промяна от TheMelodyInMyHeart на 16 ное 2013 22:09, променено общо 1 път.
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?

Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.

Върни се в “Лудогорец”