snakebite написа:Kalin_Kostadinov написа:TheMelodyInMyHeart написа:зеления написа:
Абе до сега отбори от села и паланки са играли и не е имало случай домакините да бият ФУТБОЛИСТИТЕ на гостите. И говоря за професионалния, а не за селския футбол!
Аз пък твърдя, че футболистите на Лудогорец са били наши запалянковци, на кого да вярвам - на себе си или на тебе? Ти впрочем знаеш абсолютно всички мачове по села и паланки какво става по тях и говориш със 100% убеденост? Нещо не ми отговаряш на въпросите, та да те питам пак - прочети ли всички мнения и запозна ли се с всички гледни точки? Що поиска само 5 години извждане на БЕРОЕ от А група, а не завинаги? И 1 лично питане, че ми омръзна да се правя на тъп - кой си ти, че да раздаваш присъди и да искаш туй и онуй и особено 5 години за БЕРОЕ?
И казваш значи че футболистите на Лудогорец обикалят из Стара Загора и бият където видят привърженик на Берое защото няма какво друго да правят

Чакай бе..те даже не били от Берое, а били от ВЕРЕЯ и нашите почнали да ги млатят, че аджеба кои са тези ВЕРЕЯ да се репчат на шампиона ??
Това е толкова нелепо, че наистина звучи смешно..
Алооо, лудогорското пиле от Варна, не се прави на интересен щото не си! Четеш, ама не виждаш по-далеч от носа си! Аз лично взех да ви вземам на подбив, а вие не можете да се усетите колко сте залюхани. От 2 часа се опитвам да ви обясня да си свалите очилцата и поразмислите трезво какво точно се е случило или може да се е случило, но явно ти точно нищо не разбра. Петричев или някакъв журналист излиза и ти казва нещо и ти му вярваш 100%? Ами ако утре Петричев ти даде 1 лайно да ядеш и ти каже, че е кебапче примерно ще го изядеш ли? Аз сега ти казвам, че навън грее ясно слънце, ще ми повярваш ли? Не, нали? Ама щото си във Варна,където е нощ, а аз може да съм на друго място по света, където наистина да грее слънце. Разбираш ли ме какво ти говоря или да обяснявам още? Че вие тука ако бяхте едни съдии масата писатели из форума до сега да бяхте застреляли/осъдили/погубили милиони хора бе, нямате ли малко мозък в главите си да помислите??