Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Vict0ry
Контакти:

Re: Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Мнениеот Vict0ry » 16 ное 2013 21:11

forumgongbg написа:
Vict0ry написа:Дано да дойдете да гостувате в Пловдив!Аххх дано ... :lol:

идваме,мишка,както всеки един път до сега 8-) Ти да няма да ни биеш? :lol:

Не ще ви черпя с бира бе ;) МУХАЛ.Въпроса е дали ще си тръгнете! :lol:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 ное 2013 21:12

TheMelodyInMyHeart написа:
зеления написа:Сега сядам пред компа и... втрещен съм от станалото в Стара Загора! Съжалявам за честните и коректни фенове на отбора, но наказанието на тима трябва да бъде поне 5 години извън професионалния футбол!!!

Седна, прочете онуй жълтото в жълтата лента и веднага писа, нали? Ха сега прочети АБСОЛЮТНО всички постове тука и линковете, дадени в тях, и чак тогава искай 5 години наказание. Щото по таз логика и аз искам да ви извадят от всички нива на футбола в БЪЛГАРИЯ само заради това, че не харесвам отбора ти.

Дали харесваш отбора ми или не ми е през оная работа, но ако такова нещо се случи с гостуващ отбор във Варна ще напиша същото - минимум 5 години извън профи футбола! Ако сме станали такива селяни значи мястото ни не е в професионалния футбол!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 ное 2013 21:14

TheMelodyInMyHeart написа:[
Некадърна организация правят баба ти и дядо ти кога се съешават! Аз пък от всичкото четене рабирам, че вашто отборче не уведомява нашето какви ги мисли щото ги е страх да не ги шпионираме и се крият кат мишки по села и паланки като крайните квартали на Стара Загора! Твоята версия по моята версия каква е ?

Стига бе човек, какво има да ни шпионирате нали ни гледате четвъртък, преди това в сряда у Европата ! ;)
Замисли се че проблема тръгна единствено и само от вас, с тази груба игра, на която отговориха и някои наши играчи !
Никога не съм виждал такива подивяли футболистите на Берое, нещо като че ли бяха пили ??
Що не поиграхте футбол, както при 3:1 например, пак паднахте но второто играхте добре и до последно треперихме ??
Вината е във вас и вашата агресия, нашето е защита !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 16 ное 2013 21:15

rebel написа:
Kalin_Kostadinov написа:Не разбирам как може да има хора които да одобряват подобна постъпка. Естествено е че трябва извършителите да се накажат. Това не е първата изцепка на привържениците на бироиту така че ако не се вземат мерки явно подобни изцепки ще има още и още докато се случи нещо по- сериозно.

Аз пък не разбирам как има такива като теб, ама там климата ви е такъв в разград мръсен гаден и задушлив, я малко по спокйно берое когато го е имало вие сте яли доматите с колците. дойде един богат човек и станахте богопомазани. кога вземете купа като нормален отбор тогава ми се фръцкай. И още нещо Ст.Загора даде много жертви за свободата от османско иго, ако не знаеш

Ти прочете ли я тази идиотия, преди да я постнеш? Искаш да кажеш, че Разград не е дал жертви ли или, че не се е борил за свободата на страната си? Хора вие сте болни. Просто не вярвам какви глупости пишете
:shock:

Потребителски аватар
bufera80
Контакти:

Мнениеот bufera80 » 16 ное 2013 21:17

Laetitia написа:
bufera80 написа:
acmilan написа:Само човек, който няма никаква представа от правилника на футболния съюз и дори здравата логика може да си помисли, че са възможно или още по-малко неизбежни санкции спрямо клуба. Извършителите трябва да бъдат съдени. А идиоти има навсякъде, ясно е, че е модерно сега да се пише кой е селянин, но няма агитка, която да не върши глупости. Наши фенове направиха уникална простащина и никога не бих застанал до тях в нещо такова. Само дето заради тях да ме наричат мен селянин, няма да стане. Само Берое.

Я ти вземи прочети правилника и виж колко време преди мач,по време на мача и след мача,КЛУБЪТ ДОМАКИН ТРЯБВА ДА ОСИГУРИ ОХРАНА НА ОТБОРА ГОСТ...Ама го прочети хубаво и си го набий в тъпата селска глава
Голям интелектуалец си бе, буфер.
Все едно цяла Стара Загора е виновна заради идиотската постъпка на няколко човека.
Разбирам да го бяха направили десетина локомотивеца, та да каже човек тогава: "Ето, на, половината агитка на Локото е направила зулуми", ама така да обиждате цял един град...

Къде видя обида?просто казах да си прочете правилника :o :o :o
[center]ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Obektiven1

Мнениеот Obektiven1 » 16 ное 2013 21:18

Незабавно изпращане на гнусната циганско-марулска измет в А окръжна,сурова финансова глоба и поне 15 мача без публика като домакин,да ги видим след това дали ще са пак толкова смели :!: Да отиват да ритат там в А окръжна малко по нивите с местните цигани от махалата и да се закрие тоя гнусен отбор на държавна издръжка чорбое дъртъ гъзоръ :!:
ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)

TheMelodyInMyHeart
Контакти:

Мнениеот TheMelodyInMyHeart » 16 ное 2013 21:19

зеления написа:
TheMelodyInMyHeart написа:
зеления написа:Сега сядам пред компа и... втрещен съм от станалото в Стара Загора! Съжалявам за честните и коректни фенове на отбора, но наказанието на тима трябва да бъде поне 5 години извън професионалния футбол!!!

Седна, прочете онуй жълтото в жълтата лента и веднага писа, нали? Ха сега прочети АБСОЛЮТНО всички постове тука и линковете, дадени в тях, и чак тогава искай 5 години наказание. Щото по таз логика и аз искам да ви извадят от всички нива на футбола в БЪЛГАРИЯ само заради това, че не харесвам отбора ти.

Дали харесваш отбора ми или не ми е през оная работа, но ако такова нещо се случи с гостуващ отбор във Варна ще напиша същото - минимум 5 години извън профи футбола! Ако сме станали такива селяни значи мястото ни не е в професионалния футбол!!!

А на въпросът ме ще отговориш ли от предния пост? Запозна ли се с всички гледни точки, изразени във вид на така модерните декларации и изявления? Не мислиш ли, че някой някъде може да е послъгал или преувеличил къде нарочно, къде от незнание, къде от нещо друго? И кой си ти, че да искаш 5 години наказание? И що 5, а не примерно 50? Прочети десетина страници по-назад какво съм писал, аз предлагах да закрием БЕРОЕ, че да може да спите спокойно, доволен ли си? Смяташ ли, че като закрият БЕРОЕ насилието ще спре????? Ай като фен на ЧМ да ми кажеш нещо - вие никога не сте се били, не сте чупили и мятали камъни? Вие - говоря за поне 5 човека от вашите, това дава ли ми право да говоря за всички от ЧМ, включая и твоя милост? Ако бай Драган от Трошево е боклук това означава ли, че и ти си боклук?
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?

Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.

Потребителски аватар
forumgongbg
Контакти:

Мнениеот forumgongbg » 16 ное 2013 21:19

Vict0ry написа:
forumgongbg написа:
Vict0ry написа:Дано да дойдете да гостувате в Пловдив!Аххх дано ... :lol:

идваме,мишка,както всеки един път до сега 8-) Ти да няма да ни биеш? :lol:

Не ще ви черпя с бира бе ;) МУХАЛ.Въпроса е дали ще си тръгнете! :lol:

стига бе,ще ме е страх да отида в майна таун вече,да не ме набият коравите майни. :cry:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 16 ное 2013 21:21

bufera80 написа:Я ти вземи прочети правилника и виж колко време преди мач,по време на мача и след мача,КЛУБЪТ ДОМАКИН ТРЯБВА ДА ОСИГУРИ ОХРАНА НА ОТБОРА ГОСТ...Ама го прочети хубаво и си го набий в тъпата селска глава

Къде видя обида?просто казах да си прочете правилника :o :o :o
А това какво е... ;)
Последна промяна от Laetitia на 16 ное 2013 21:22, променено общо 3 пъти.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 16 ное 2013 21:21

bastuna2003 написа:Ти от Олимпик Галата ли си или ТЕЦ Марица?

Ти си бил много кухо парче бе! Напълно си потвърждаваш ник-а :evil:

Върни се в “Лудогорец”