Мисля че не е редно сега да си мерим п.шките !
Тук говорим за на много по сериозен проблем, здравето на хора и некадърна организация в Стара Загора на дадено събитие !
Фенове на Берое са нападнали Лудогорец
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- forumgongbg
- Контакти:
Re: Фенове на Берое са нападнали Лудогорец
http://www.beroe.bg/history/
ето ти да почетеш малко история,да разбереш,че не може да сравняваш велик клуб като Берое с еднодневката Лудогорец
Най-посетени срещи: Берое-Левски пред 42000 зрители през 1972 г., Берое-Славия пред 40 000 зрители през 1986 г.
- Най-велик мач: Берое – Ювентус (с 8! световни шампиони в състава) 1:0 на 24.XI.1979 г.
вие подобно нещо кога?
ето ти да почетеш малко история,да разбереш,че не може да сравняваш велик клуб като Берое с еднодневката Лудогорец

Най-посетени срещи: Берое-Левски пред 42000 зрители през 1972 г., Берое-Славия пред 40 000 зрители през 1986 г.
- Най-велик мач: Берое – Ювентус (с 8! световни шампиони в състава) 1:0 на 24.XI.1979 г.
вие подобно нещо кога?

- arekusanderu
- Контакти:
ДААААА,феновете на Верея малко са прекалили.Или на Милуол...........незнаем все още. 

FORZA CESENA !!!
forumgongbg написа:http://www.beroe.bg/history/
вие подобно нещо кога?
Е намали малко де 42000,къде се събраха

-
- Контакти:
Kalin_Kostadinov написа:rebel написа:Kalin_Kostadinov написа:Не разбирам как може да има хора които да одобряват подобна постъпка. Естествено е че трябва извършителите да се накажат. Това не е първата изцепка на привържениците на бироиту така че ако не се вземат мерки явно подобни изцепки ще има още и още докато се случи нещо по- сериозно.
Аз пък не разбирам как има такива като теб, ама там климата ви е такъв в разград мръсен гаден и задушлив, я малко по спокйно берое когато го е имало вие сте яли доматите с колците. дойде един богат човек и станахте богопомазани. кога вземете купа като нормален отбор тогава ми се фръцкай. И още нещо Ст.Загора даде много жертви за свободата от османско иго, ако не знаеш
"нормален" отбор за които ако не беше наредено да се спонсорира от държавно предприятие и да се налеят пари така здраво летеше към Б група че спирка нямаше
Тоз пък, пак се изказа неподготвен! И кво като идем в Б група? Ние тоз филм сме го гледали няколко пъти колкото и да е неприятен, само че все сме се завръщали в А група. Докато за вас никак не е сигурно дали ще се върнете в А група ако Домуса ви изостави. Я кажи като сте толкоз велик отбор де бяхте до преди 2-3 години? И после ми кажи до преди тези 2-3 години колко години съществуване имахте и как се представяхте по това време ? Я ми кажи има ли отбор в БЪЛГАРИЯ, който да е застрахован срещу изпадане в Б група, евентуално закриване/фалиране? Ама остави червени и сини боклуци, те там са богопомазани и тях все ще се намери някой да ги спаси

Finally, what is your message to the Liverpool supporters?
Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.
Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.
-
Незабавно изпращане на гнусната циганско-марулска измет в А окръжна,сурова финансова глоба и поне 15 мача без публика като домакин,да ги видим след това дали ще са пак толкова смели
Да отиват да ритат там в А окръжна малко по нивите с местните цигани от махалата и да се закрие тоя гнусен отбор на държавна издръжка чорбое дъртъ гъзоръ 

ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)
forumgongbg написа:http://www.beroe.bg/history/
Айде ходи се застреляй и не ми навирай великата ви история, защото ние след три сезона ще имаме повече ТИТЛИ и КУПИ от вас ! Само не ми говори за балкански титли срещу албански и турски отбори, на които им знаем нивото 70 -те години ! То и Лудогорец може да кажем че тази година е балкански шампион след успехи срещи ШАМПИОните на Хърватска и Сърбия.
Разбира се не отричам историята ви , но си избийте тия мании за "величие" !
Последна промяна от snakebite на 16 ное 2013 21:04, променено общо 1 път.
-
Беройци, името Георги Нарлев говори ли ви нещо? 

- forumgongbg
- Контакти:
Има ли ваши футболисти и треньори приети в болница? „Не няма никого, всички си са тук под силна полицейска охрана“.
Стойчо Стоев
Айде продължавайте да подтиквате към изкарване на Берое от А група,филмарчета
Стойчо Стоев
Айде продължавайте да подтиквате към изкарване на Берое от А група,филмарчета

[offtopic]http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&video=61215
По-голямата част от феновете на Лудогорец, които съм виждал са подобни, не знам какво обвинявате само беройци, въпреки, че и тях не ги понасям, ама грам.[/offtopic]
А иначе постъпката е размита между медии, изказвания на двата клуба и на фенклуба на Берое. Ако приемем, че фенклуба казва истината, че са се разминали и разменили любезности, което е абсолютно нормално, то защо да не вярвам, че боклука Минев не им е показал среден пръст, както го е правил на нас? Всеки един в това меле да си понася последствията. И не мисля, че клубът домакин е длъжен да охранява отбора гост непрекъснато. Доста глупаво. И още много неща могат да се кажат, но няма смисъл. Утре ще мине и ще замине.
По-голямата част от феновете на Лудогорец, които съм виждал са подобни, не знам какво обвинявате само беройци, въпреки, че и тях не ги понасям, ама грам.[/offtopic]
А иначе постъпката е размита между медии, изказвания на двата клуба и на фенклуба на Берое. Ако приемем, че фенклуба казва истината, че са се разминали и разменили любезности, което е абсолютно нормално, то защо да не вярвам, че боклука Минев не им е показал среден пръст, както го е правил на нас? Всеки един в това меле да си понася последствията. И не мисля, че клубът домакин е длъжен да охранява отбора гост непрекъснато. Доста глупаво. И още много неща могат да се кажат, но няма смисъл. Утре ще мине и ще замине.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]