Фенове на Берое са нападнали Лудогорец
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- daniel_red
- Контакти:
- forumgongbg
- Контакти:
Re: Фенове на Берое са нападнали Лудогорец
Kalin_Kostadinov написа:forumgongbg написа:Kalin_Kostadinov написа:И които като го набарт в ЕКТ го ................ пръскат където могат
Моли се Домусчиев да не ви спре кранчето,че никой няма да ви чуе повече,еднодневки.
От втория опит стигаме до елиминационната фаза на ЛЕ а Вие?
Ние сме побеждавали Ювентус в Стара Загора,побеждавали сме Аустрия Виена със 7-0,а вие?
SARVI_BG написа:http://www.beroe.bg/2013/11/16/deklaraciya-nfk-beroe/
Сега аз на "гадните журналисти' ли да вярвам или на феновете на Берое ? Вие за канарчета ли не вземате, бе ?
Ей така си седят играчите на Лудогорец и почнали да обиждат мирни граждани, които не били с никакви фенартикули ???
Kalin_Kostadinov написа:Не разбирам как може да има хора които да одобряват подобна постъпка. Естествено е че трябва извършителите да се накажат. Това не е първата изцепка на привържениците на бироиту така че ако не се вземат мерки явно подобни изцепки ще има още и още докато се случи нещо по- сериозно.
Аз пък не разбирам как има такива като теб, ама там климата ви е такъв в разград мръсен гаден и задушлив, я малко по спокйно берое когато го е имало вие сте яли доматите с колците. дойде един богат човек и станахте богопомазани. кога вземете купа като нормален отбор тогава ми се фръцкай. И още нещо Ст.Загора даде много жертви за свободата от османско иго, ако не знаеш
-
зеления написа:Сега сядам пред компа и... втрещен съм от станалото в Стара Загора! Съжалявам за честните и коректни фенове на отбора, но наказанието на тима трябва да бъде поне 5 години извън професионалния футбол!!!
Седна, прочете онуй жълтото в жълтата лента и веднага писа, нали? Ха сега прочети АБСОЛЮТНО всички постове тука и линковете, дадени в тях, и чак тогава искай 5 години наказание. Щото по таз логика и аз искам да ви извадят от всички нива на футбола в БЪЛГАРИЯ само заради това, че не харесвам отбора ти.
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?
Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.
Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.
forumgongbg написа:Kalin_Kostadinov написа:forumgongbg написа:Kalin_Kostadinov написа:И които като го набарт в ЕКТ го ................ пръскат където могат
Моли се Домусчиев да не ви спре кранчето,че никой няма да ви чуе повече,еднодневки.
Ние сме побеждавали Ювентус в Стара Загора,побеждавали сме Аустрия Виена със 7-0,а вие?
И сте стигнали до външната врата на Европа!!!
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
forumgongbg написа:Kalin_Kostadinov написа:forumgongbg написа:Kalin_Kostadinov написа:И които като го набарт в ЕКТ го ................ пръскат където могат
Ние пък ПСВ на Филипс арена . И това в новата история на футбола ни (Бг) а не когато пропаста между Бг и Европа не е била толкова голяма ... е и ? Ами вас ако ви спрат спонсорирането от ТЕЦ-а ?
- bastuna2003
- Контакти:
forumgongbg написа:Kalin_Kostadinov написа:И които като го набарт в ЕКТ го ................ пръскат където могат
Вие сте доста по-близо до спиране на държавното кранче

[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
- Kalin_Kostadinov
- Контакти:
rebel написа:Kalin_Kostadinov написа:Не разбирам как може да има хора които да одобряват подобна постъпка. Естествено е че трябва извършителите да се накажат. Това не е първата изцепка на привържениците на бироиту така че ако не се вземат мерки явно подобни изцепки ще има още и още докато се случи нещо по- сериозно.
Аз пък не разбирам как има такива като теб, ама там климата ви е такъв в разград мръсен гаден и задушлив, я малко по спокйно берое когато го е имало вие сте яли доматите с колците. дойде един богат човек и станахте богопомазани. кога вземете купа като нормален отбор тогава ми се фръцкай. И още нещо Ст.Загора даде много жертви за свободата от османско иго, ако не знаеш
"нормален" отбор за които ако не беше наредено да се спонсорира от държавно предприятие и да се налеят пари така здраво летеше към Б група че спирка нямаше
Аз за проблемите в Заара говоря от години, ама няма кой да слуша... За тази изцепка трябва да ги изхвърлят от групата. Това е безумие. Сини и червени са идиоти на квадрат, но такова нещо никога няма да направят, това е типична селендурщина. Ние можем да се дерем помежду си с камъне и бомби, но да нападаме играчите на противника, не го разбирам!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]