РосенВарна написа:subzero написа:snakebite написа:Хубаво де Верея, какво правят там тези "беройци' не е ли точно целта да провокират, защо не са се въоръжили с фотоапарати , а с бомбички и пиратки ???
ясно е като бял ден какво са целели - някаква криворазбрана бабаитска психоатака..
Не знам какво искат беройци, другия път Домусчиев, пак да прати ония от мача с ЦСКА ли ??
Не мисля че нашите футболсити са от плашливите - нито Минев, нито Моци и Барт, нито макетата Дяков и Златински, нито Владо ми изглеждат притеснителни...Най-много да се постигне обратния ефект и да се понапънат поиграят повечко..
Да не сте Барселона ??![]()
Иначе ти не можеш да казваш кой къде и кога да ходи.
Питай вашите кво праят на тоя стадион и що няма охрана ???
Мушморок, ти на идиот ли се правиш? Никой не коментира защо има старозагорци на стадиона където тренира Лудогорец, всеки има право да ходи където си ще, въпросът е защо е отишъл с бомбички и защо ги хвърля срещу хора? Ако някой хвърля бомбички срещу собственото ти дете /може да нямаш деца, казвам го принципно/ и не дай си боже го осакати за цял живот пак ли ще говориш така?
Мисля,че няколко пъти казах че не одобрявам това поведение. Проблема на този форум е,че не се чете. Само се пише.
Факт е,че това действие е идиотско.
Питам пак кой изпрати отбора на този стадион и защо няма охрана ??? Ако това не е ПФК Берое,кой носи вина??
П.С. Имам деца,даже две.