Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Мнениеот acmilan » 16 ное 2013 18:47

Само човек, който няма никаква представа от правилника на футболния съюз и дори здравата логика може да си помисли, че са възможно или още по-малко неизбежни санкции спрямо клуба. Извършителите трябва да бъдат съдени. А идиоти има навсякъде, ясно е, че е модерно сега да се пише кой е селянин, но няма агитка, която да не върши глупости. Наши фенове направиха уникална простащина и никога не бих застанал до тях в нещо такова. Само дето заради тях да ме наричат мен селянин, няма да стане. Само Берое.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 ное 2013 18:49

Хубаво де Верея, какво правят там тези "беройци' не е ли точно целта да провокират, защо не са се въоръжили с фотоапарати , а с бомбички и пиратки ???
ясно е като бял ден какво са целели - някаква криворазбрана бабаитска психоатака..

Не знам какво искат беройци, другия път Домусчиев, пак да прати ония от мача с ЦСКА ли ??

Не мисля че нашите футболсити са от плашливите - нито Минев, нито Моци и Барт, нито макетата Дяков и Златински, нито Владо ми изглеждат притеснителни...Най-много да се постигне обратния ефект и да се понапънат поиграят повечко..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 16 ное 2013 18:49

Никой не Може да се ебава с БЕРОЕ :!: Само да припомня на по-малките и незнаещи фенове,че феновете на Берое скочиха на вътрешния министър Ангел Солаков в най-мрачните и диви времена на комунизма,когато за далеч по-невинни неща хората влизаха в затвора или просто изчезваха безследно....Това е прецедент по стадионите на комунистическа България.А сега някви фишеци :lol: от Рязград тръгнали да се ебават с Берое,и някакви клакьорки от незнайно къде им пригласят.Кои сте вие бе еййййййй мишки :?: И от групите сме вадени и от домакинство сме лишавани и точки са ни отнемали.И какво от това :?: Никой не може да ни изтрие Берое от съзнанието и сърцата.Айде сега плюещите мискинки :lol: да вечерят,гледат сънчо и в леглата :lol: А пък ние ще помислим какво да правим утре в 18ч........ако под ваш натиск не са ни извадили от турнира де :lol: :lol:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 16 ное 2013 18:50

zuekaa написа:
neverbackdown написа:
Nuro написа:Марулите заслужават да бъдат бити по всички стадиони из страната след тая диващина! Нека!

Ние за какво ги шамарихме на мача с Италия !? Идват ми в сектор Б и ми викат *** за Левски ?! После всички ни псувахте и наричахте "тъпанари"....

Кого шамари ти ве ония от лефскитуу , който беше припаднал и 10 мин. не можете да го освестите - ШМАТКИ

Моля ти се....Не влизай в безсмислен спор...тъпо е и не ме нападай лично...зад компютъра сте силни...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 ное 2013 18:50

snakebite написа:Хубаво де Верея, какво правят там тези "беройци' не е ли точно целта да провокират, защо не са се въоръжили с фотоапарати , а с бомбички и пиратки ???
ясно е като бял ден какво са целели - някаква криворазбрана бабаитска психоатака..

Не знам какво искат беройци, другия път Домусчиев, пак да прати ония от мача с ЦСКА ли ??

Не мисля че нашите футболсити са от плашливите - нито Минев, нито Моци и Барт, нито макетата Дяков и Златински, нито Владо ми изглеждат притеснителни...Най-много да се постигне обратния ефект и да се понапънат поиграят повечко..

Поне признаваш агата какво представлява. Ще прати комплексарчетата охранители на заведения и ще си реши проблема, а? Щото в Раград полицаите му козируват и изкарват треньори на трибуните.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 16 ное 2013 18:51

snakebite написа:Хубаво де Верея, какво правят там тези "беройци' не е ли точно целта да провокират, защо не са се въоръжили с фотоапарати , а с бомбички и пиратки ???

Да не сте Барселона ?? :mrgreen:
Иначе ти не можеш да казваш кой къде и кога да ходи.
Питай вашите кво праят на тоя стадион и що няма охрана ???
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
bufera80
Контакти:

Мнениеот bufera80 » 16 ное 2013 18:51

acmilan написа:Само човек, който няма никаква представа от правилника на футболния съюз и дори здравата логика може да си помисли, че са възможно или още по-малко неизбежни санкции спрямо клуба. Извършителите трябва да бъдат съдени. А идиоти има навсякъде, ясно е, че е модерно сега да се пише кой е селянин, но няма агитка, която да не върши глупости. Наши фенове направиха уникална простащина и никога не бих застанал до тях в нещо такова. Само дето заради тях да ме наричат мен селянин, няма да стане. Само Берое.

Я ти вземи прочети правилника и виж колко време преди мач,по време на мача и след мача,КЛУБЪТ ДОМАКИН ТРЯБВА ДА ОСИГУРИ ОХРАНА НА ОТБОРА ГОСТ...Ама го прочети хубаво и си го набий в тъпата селска глава
Последна промяна от bufera80 на 16 ное 2013 18:52, променено общо 1 път.
[center]ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 16 ное 2013 18:52

Много тъпа изцепка. Явно същите "марули" обстрелваха и нашия рейс с бомби.

haha

Мнениеот haha » 16 ное 2013 18:52

Идиоти. Дай Боже Лудогорец да им пишат една тройка на реванша, съдията да ги заколя ритуално и после всички да слушаме смешния им рев. Смешно отборче.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 16 ное 2013 18:53

BadBoy написа:
subzero написа:
kreedz написа:http://www.beroe.bg/2013/11/16/pozicia-pfk-beroe-incident-ludogorets/ „Професионален футболен клуб Берое – Стара Загора“ ЕАД иска да уточни, че преди мача никой от ръководството и спортния щаб на „Лудогорец“ не е уведомил официално нашия клуб как ще протече престоя на тима от Разград в Стара Загора – кога ще пристигне отбора, къде ще е настанен, както и дали ще проведе занимания и къде и кога ще се случи това ако има такива.

Опаааа . Ми ся ??? :roll:

Ти си баце голям хейтър.
ПФК Берое нямат директна вина за случилото се, вината им е индиректна, но за такава не се носят последствие.
Съгласен ли си нападателите, които са задържани да бъдат осъдени по бързата процедура с ефективна присъда?

А ако футболисти на Лудогорец са нанесли с ударите си "средна телесна повреда", трябва ли и те да бъдат съдени с ефективни присъди?

Върни се в “Лудогорец”