Безплатен вход на Лудогорец - Берое за учениците?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Безплатен вход на Лудогорец - Берое за учениците?

Мнениеот iliyan » 14 ное 2013 19:24

volf написа:
iliyan написа:
Parmalat написа:
iliyan написа:
LudogoretsRazgrad написа:Вярно ли е че,учениците ако представят ученическа лична карта,ще могат да влязат безплатно на стадиона да гледат Лудогорец - Берое?

Знаех си , че за вас дори 5 лв са важно ! Май тук, някакъв ме убеждаваше как винаги било пълно тренировъчното игрище "Лудогорец Арена" в последните 2-3г(гуми,гърнета,гъби ... :?:) . Явно скоро няма да съберете на този стадион повече от учебен клас , ако не гостуват отборите със сериозни агитки за да го напълнят !!!

Типичен правопис на български манго,който бърка мъжки,женски и среден род. :mrgreen:

Кой е Манго ?! Кога и къде в София за да ти обясня кой е манго с плесници и ритници ?!

За пъри и вероятно за последен ти обръщам внимание, но виждам, че не си наясно със себе си. Затова ти помагам.
Да мангалче си - може би не визуално, но ментално си 100 %. Няма накъде повече.
Нека ме извинят господата Роми..... Вероятно и те не биха са задоволили с твоето състояние.
То укритието зад "компа" ти върши работа, а и вероятно никой не те взема на сериозно. Ще се намери, кой да те "повъзпита" извън виртуалното пространство, но ти си чакай реда по-търпеливо...

Не се обиждам от по-големи мангали(като теб например) от мен и от тъпи магарета като теб !!! И не разбрах какво е "компа" - компот или нещо друго щото тази дума е няма в Българският Тълковен Речник !!!
Вземи първо ти се научи да изразяваш правилно и после може да се видим да те вкарам в правият път след съответното заплащане което едва ли може да си позволиш , но аз не съм БЧК и подаръци не правя на
бездомни мангали като теб !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 ное 2013 19:34

Съдиите "не" подпират Лудогорец! ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 14 ное 2013 19:58

Свириха по европейски.. ;д Удар без топка какво е ? Усмифка ли? Спиране на опасна атака какво е ? Потупване по рамото ли ? ;д хахаахахахаха айде дръжте се на ниво малко ;р

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 14 ное 2013 19:59

W84me написа:Съдиите "не" подпират Лудогорец! ;)

Въобще даже,особенно в този мач.Защо спести червения картон на оня Моци ли ,Муци ли е.А на Крумов дава,даже не се и видя кво точно направи.
Сега в неделя ще видят,кон боб яде ли?
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

SARVI_BG
Контакти:

Мнениеот SARVI_BG » 14 ное 2013 20:07

Безплатни билети и за Меки Китки като Стоев,мякащия Педал трябва да има и за Читаци разбира се.Тази Мека кит ка Ст.Стоев за какво се взе ПОМАКА?

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 14 ное 2013 20:29

Сега разбирам защо реват бившите грандове-Левски и ЦСКА /не,че на тях не им се помага/съдията помага яко и туй то.Коментатора е тотален нещастник-лъже все едно жена си лъже!Треньора на Лудогорец за мен винаги е имал мутра на посредствен селянин-сега е добавил и наглост! Съгласен съм,че младите трябва да сринат това нагло и нещастно общество-пълно с наглост,беззаконие и корупция !!!!!!! Долу наглеците,лъжците и крадците !!!!!!!!!!!

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 15 ное 2013 09:33

greenlandia написа:Въобще даже,особенно в този мач.Защо спести червения картон на оня Моци ли ,Муци ли е.А на Крумов дава,даже не се и видя кво точно направи.
Сега в неделя ще видят,кон боб яде ли?

ЯДЕ! А Вие ще бъдете победени на собствения си стадион от шампиона и нов гранд на България. Викайте, пейте... квото искате правете не сте способни да направите нищо на резултата, ако вярваш в противното значи си глупец и можеш да попиташ тия от Партизан и ЦСКА какво мислят по въпроса за викането и подкрепата и как са способни да победят сами противника, поредните вярващи си заслепени фенове сте това е истината! :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”