volf написа:iliyan написа:Parmalat написа:iliyan написа:LudogoretsRazgrad написа:Вярно ли е че,учениците ако представят ученическа лична карта,ще могат да влязат безплатно на стадиона да гледат Лудогорец - Берое?
Знаех си , че за вас дори 5 лв са важно ! Май тук, някакъв ме убеждаваше как винаги било пълно тренировъчното игрище "Лудогорец Арена" в последните 2-3г(гуми,гърнета,гъби ...) . Явно скоро няма да съберете на този стадион повече от учебен клас , ако не гостуват отборите със сериозни агитки за да го напълнят !!!
Типичен правопис на български манго,който бърка мъжки,женски и среден род.
Кой е Манго ?! Кога и къде в София за да ти обясня кой е манго с плесници и ритници ?!
За пъри и вероятно за последен ти обръщам внимание, но виждам, че не си наясно със себе си. Затова ти помагам.
Да мангалче си - може би не визуално, но ментално си 100 %. Няма накъде повече.
Нека ме извинят господата Роми..... Вероятно и те не биха са задоволили с твоето състояние.
То укритието зад "компа" ти върши работа, а и вероятно никой не те взема на сериозно. Ще се намери, кой да те "повъзпита" извън виртуалното пространство, но ти си чакай реда по-търпеливо...
Не се обиждам от по-големи мангали(като теб например) от мен и от тъпи магарета като теб !!! И не разбрах какво е "компа" - компот или нещо друго щото тази дума е няма в Българският Тълковен Речник !!!
Вземи първо ти се научи да изразяваш правилно и после може да се видим да те вкарам в правият път след съответното заплащане което едва ли може да си позволиш , но аз не съм БЧК и подаръци не правя на
бездомни мангали като теб !!!