КБ, 1/8 финал, Лудогорец - Берое, 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: КБ, 1/8 финал, Лудогорец - Берое, 2:1

Мнениеот tsonpen » 14 ное 2013 23:34

greenlandia написа:Защото ми омръзна преди всеки ваш мач,оня палячо да излиза и да дрънка,нека другите фенове да ни подкрепя,а после когато някой отбор излезе и играе срещу Вас мъжки и без страх били еди какви си.Излиза смешния ви треньор и обяснява неща които очевидно не са му ясни въобще,че и обижда,после подкрепа искали.Еми няма как да стане,така печелите само врагове.Ние сме име ,а Вие все още сте никои,ще има бая топки да поритате.
Това е дразнещото!

Това, дето го играхте не беше мъжки. Ако това ти е разбирането за мъжко, съм доста притеснен за теб. А Стоев си е напълно прав и е не само нормално, но и задължително да защитава здравето на футболистите си. Минута повече игра, нещо отсъдено или не, това е много повече на заден план. При това нашият треньор казва тези неща след мача в ефира, не да дудне по време на мача и да прави панаири. Това е мъжко - да си знаеш приоритетите и да знаеш какви са последствията от действията ти.
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 15 ное 2013 00:11

Обаче всички се нервят като Лудогорец ги бие. :lol:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 15 ное 2013 00:59

Минахте в графата при синьо-червените отрепки :twisted: и гледам днеска на мача едни мазни дебели резаци бягат по края и едва ли не,ще се нахвърлят на нашите футболисти :o Абеее ейййййй плъхове,къде сте тръгнали ве :?: Ще бъдете изринати и ще се чудите от къде е дошло :twisted:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 15 ное 2013 01:20

Parmalat написа:Обаче всички се нервят като Лудогорец ги бие. :lol:

ФАКТ :!: :!: :!:

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 15 ное 2013 01:36

Грозни сцени на мача, грозни сцени и във форума. И аз съм силно ядосан от това, което видях. Не ми харесва как треньора Ви обяснява, че играете едва ли не балет, а ние сме някакви варвари там- видях еднаква игра в това отношение и от двете страни, даже вашия отбор ми се стори по- груб. Ще изчакам да излезе клип със спорните моменти и тогава предлагам да махнем зелените очила и да ги обсъдим нормално.

Потребителски аватар
BadBoy

Re: КБ, 1/8 финал, Лудогорец - Берое

Мнениеот BadBoy » 15 ное 2013 01:51

snakebite написа:Всъщност не знам дали изобщо се напъваме за тази купа

Много ви е пораснало нещо самочувствието.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 ное 2013 08:19

Пичове старозагорски,много късно се усетихте за недоразумението Лудогорец. Само Санди остана. :mrgreen: Няма да се учудя,ако работи в някоя Домусчиева фирма. ;)
За мача-гледах само първото полувреме. Берое стояха добре и заслужаваха поне точка. Бяха груби в рамките на правилата. Балерините от разградската опера трябва да бъдат галени и да им се прави шпалир. Щото току виж се контузи някой велик играч. Не знам дали четете форума,но хората тук твърдяха,че съдиите и другите отбори били небългари заради грубата игра срещу Лудогорец. Как щяли да играят в Европа,ако имали контузени ??? :shock:
Пичове разградски,верно имате право да имате самочувствие. Но не принизявайте толкова работата на другите отбори,играчи и треньори. Ще дойде момент в който ще сте на тяхно място и аз лично няма да пропусна да ви го напомня. ;)
Успех на Берое на реванша. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 15 ное 2013 08:22

Голямо бършене на сополи в тоя форум. Старозагорци искат с един удар в и към вратата общо да отбележат 2 гола. Никой и дума не обелва, че нямахте 3 точни паса в нападение и че изпуснахме поне още 2 чисти положения. Стана грозен мач, но за това нещо вината не е в нас, нас никой не ни е обвинил че играем силов футбол. Започнахте с грубостите от самото началото и мачът се изнерви. Грешка беше, че нашите ви се поддадоха на провокациите. Как се след вашите мачове се водят тези спорове не знам. А след съдийството и симулациите на Христов в предния ви мач, не знам просто с какви очи недоволствате. "Балтое"
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 15 ное 2013 08:50

Хехехе...много внимание им отделихте на Бероиските фенове... :lol:
Аз вече свикнах да ни обиждат и да гледам кечове в повечето ни мачове...
Мача го гледах на ход,борба си беше... :roll:
Иначе всички дето пишат със стиснати зъби от яд и злоба ги видяхме колко струват пролетта,включително и заралии,иначе претенциите им от тук до космоса,история и ала-бала...
С история и традиции мачове не се печелят,те са за това да стоят в музейните витрини. :lol: :lol: :lol:
Поиступайте праха и си стойте там където ви е мястото,далече в историческите анали... :!:
Последна промяна от sneludik на 15 ное 2013 09:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 15 ное 2013 09:01

subzero написа:Пичове старозагорски,много късно се усетихте за недоразумението Лудогорец. Само Санди остана. :mrgreen: Няма да се учудя,ако работи в някоя Домусчиева фирма. ;)
За мача-гледах само първото полувреме. Берое стояха добре и заслужаваха поне точка. Бяха груби в рамките на правилата. Балерините от разградската опера трябва да бъдат галени и да им се прави шпалир. Щото току виж се контузи някой велик играч. Не знам дали четете форума,но хората тук твърдяха,че съдиите и другите отбори били небългари заради грубата игра срещу Лудогорец. Как щяли да играят в Европа,ако имали контузени ??? :shock:
Пичове разградски,верно имате право да имате самочувствие. Но не принизявайте толкова работата на другите отбори,играчи и треньори. Ще дойде момент в който ще сте на тяхно място и аз лично няма да пропусна да ви го напомня. ;)
Успех на Берое на реванша. ;)

Мнението е ти е направо един път. Чудя се как може в едно мнение да има толкова неистини !!! Какво значи бяха груби в рамките на нормалното или си груб, или не си ! Червения картон бе показан не толкова за нарушение на играч без борба за топката , а за това че малко преди това имаше изключителни касапски изпълнения и от Стойчев, и от Ивчо Главата, и аз да съм съдия и аз ще го вдигна, ей така за дисциплиниране !
Що се отнася за Моци, да грубо е нарушението, но все пак е игра за топка, може да се свири , може и не червен картон. Моци си го има този недостатък - грубиянщината !
Субзеро, каква точка са заслужавали Берое след като имаха освен гола още един удар, ние имахме 3-4 чисти голови положения !
Това 2:1 е най-малкото с което се отърваха ..
Иначе пускаме жалби срещу съдиите, ама като се свирят пресилени дузпи са добри( с Левски) !
Заралии са си груб отбор, не малко пропищяха от тях, преди нас бяха от ЦСКА, където здраво им наритаха играчите !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”