we are the champions написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sphBcSUaIOI[/youtube]
Поздрав за бат санди
Сърдечно благодаря за което.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
we are the champions написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sphBcSUaIOI[/youtube]
Поздрав за бат санди
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:sandi74 написа:СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Обаче Катъра газ пикае като му кажа че е дърт ерген и стерилен.Пука вени пред компа, и се изнася яко дим от форума
Не така с рогите чадо мое.От любовта ни с майка ти взе че се пръкна на белият свят и ти.В онези години бяхме луди,млади,безгрижни и многократно те изтървахме да паднеш на главата си и следствие на това ти взе че стана .....фенче на Левски.С бащина закриженост и болка пиша тези редове.Извинявай чеденце че заради нашите весели младини имаш множество отклонения и страдаш от раздвоение на личноста.Моля те сине мой покай се пред скромната аудитория на този прекрасен форум че си фен на трупата от арена Гереня.Покай се чадо.Помогни си сам за да ти помогнем и ние.
скопец, очевидно е тази вечер ще ми отсервираш на престижния ВИП коктейл в "Кемпински", на който съм поканен като ВИП. Ако те видя че опитваш от останките от трюфели, хайвер и елитното пиво, а не ги носиш директно на породистото ми куче, ще последват сериозни наказазия,писуаре мойА сега приеми преждевремненно обилния ти бакшиш за вечерта... Пльок, пльок пльок-изпращам отходни отпадъци право в гангренясалата ти уста
Преживяй, впрегатно животно, ПРЕЖИВЯЯЙЙЙ !
honda написа:Съвсем случайно е спонсор на ФК Лудогорец. Интересно как компания ,която дължи на държавата стотици милиони лева може да налива милиони в един ФК. Позволи ми да се усъмня в добрите намерения на г-та Домусчиеви. Ако наистина имат тези 16 млн лева за стадиона на Лудогорец, защо не са изплатили заплатите и осигоровките на служителите си? Има ли смисъл да споменавам че неплащането на осигоровки е престъпление.
по приватизационния договор на БМФ г-та трябва да инвестират около 750 млн лева , до момента реално не са инвестирали нищо.
PFC Litex написа:Ние си драскаме тук, но стадион в Разград отдаден ли е на концесия?
tprodanov написа:Санди едва ли знае какво е Кемпински всъщност
Red Warrior написа:Няма лошо след като Домуса ще осигури 80% от парите, държавата да съфинансира с 20%. И без това скоро няма да имаме нито един стадион отговарящ на европейските изисквания. Само, че трябва да има ясни критерии, като категория на УЕФА, подизпълнителите да са български компании несвързани със собственика и т.н. И за да няма двоен аршин държавата трябва да съфинансира с 20% всеки клуб, който може да извади останалите пари за нов стадион категория 4 например. Доколкото знам има такава възможност и от еврофондовете. Фирмата, която искаше да набута ЦСКА на стадиона на Славия, щеше да се финансира по този начин.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта