Ясна е най-голямата цел поставяна пред Лудогорец
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Ясна е най-голямата цел поставяна пред Лудогорец
Абе, ако Лудогорец се представят няколко години подред добре в Европа, си мисля, че ще се намери кой да ги купи Домусчиев като намали/спре кранчето, 'щото това непременно ще се случи, което си е нормално за нашата мила българска действителност. Лудогорец да продължават все така да ме радват и да вдигат коефициента, а останалите отбори да се стягат и да се присъединят към тях. Иска ми се отново да почнем да поглеждаме на възможността за 1/2 финал в Лига Европа като реалистична.
ralka_levskarka написа:luxorus написа:ralka_levskarka написа:luxorus написа:Съставът на Лудогорец е с класа над онзи на Левски!Тоя отбор може да постигне доста и в ШЛ!Личи си сериозната работа в отбора и,разбира се,сериозните кинти.
![]()
Тамън с 5 класи.
На колко години си била,когато са играли Левски в ШЛ?10?
На 11 и? Можеш ли да ми сравниш един Ричард Еромоигбе с Ешпиньо, примерно? Пф..
Mога,Ричард Еромоигбе "игра" преди 1,5години в Берое и след като беше от 15 мача 15/15резерва,го освободиха.
Свалете сините очила,Тогава бяхте силен отбор заради колектива,но лично според мен Гората играят по-красив и силен футбол,това е моето мнение.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
- nicromanser
- Контакти:
най-голямата цял пред лудогорец трябва да са не точките, победите и участията а публиката, че някак си с по 1000 фена не става...за справка литекс
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
nicromanser написа:най-голямата цял пред лудогорец трябва да са не точките, победите и участията а публиката, че някак си с по 1000 фена не става...за справка литекс

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
nicromanser написа:най-голямата цял пред лудогорец трябва да са не точките, победите и участията а публиката, че някак си с по 1000 фена не става...за справка литекс
Мммм не съм много съгласен

Последна промяна от fen-fen на 11 ное 2013 14:26, променено общо 1 път.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
kiko75 написа:nicromanser написа:най-голямата цял пред лудогорец трябва да са не точките, победите и участията а публиката, че някак си с по 1000 фена не става...за справка литекс
![]()
ТЕ ВЧЕРА БЯХА 15 ЧОВЕКА
Първо лъжеш, не сме били 15 човека а много по вече. Второ какво промени на терена вашето многохилядно присъствие? Като нямате футболни аргументи се хващате за бройката на феновете! Много сте елементарни...........
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
Ако Лудогорец не си постави по високи цели ще се срути постепенно като отбор ! Глупости са цели да севлезе в групите на ШЛ , за да се вземе поне една точка ! Така да се каже и сега Лудогорец е пръв на село/Бг/, вземаха 4 от 6 възможни купи за последните 2 г.
Целите трябва да са по високи !
Целите трябва да са по високи !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- ralka_levskarka
- Контакти:
luxorus написа:Mога,Ричард Еромоигбе "игра" преди 1,5години в Берое и след като беше от 15 мача 15/15резерва,го освободиха.
Свалете сините очила,Тогава бяхте силен отбор заради колектива,но лично според мен Гората играят по-красив и силен футбол,това е моето мнение.
Аз не, не знам само защо се сравнява онзи отбор на Левски, с този на Лудогорец, при положение, че още във втория мач срещу Партизан бяха надиграни и късмета ги покри, /не само, по- големи сакати коне от тия не бях виждала/ можеш ли да го отречеш? С Черноморец Одеса същата работа, първия гол срещу ПСВ беше късметлийски. Какво ми сравняваш тези където са само с двама българи в състава и с онзи отбор на Левски където бяхме с 2,3 - ма чужденци и обърнахме Удинезе от 0:1 до 2:1? Айде моля ти се.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
fen-fen написа:На тоя умишлено не му отговорих. Абсолютен Дейвид Айк, с тази разлика че Айк се е прочул, пък Илиянчо ще си остане един форумен мишок, който търси под вола теле. Начел съм се на клишираните му глупости и не си струва да хабиш нерви и да му обясняваш
[offtopic]

Уникален напредък !!![/offtopic]
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
-
- Контакти:
Защо Домуза да се отказва, ако ги вкара в ШЛ? Имате ли представа колко пара се дава за влизане в групите на ШЛ? Отделно за точки... Повече от бюджетите на Лудогорец и Левски за 1 сезон.
А проблема с публиката си е демографски... Областта се води 125 хиляди души, като има сума народ, които сигурно живее и работи в други градове, че и държави, без да се е регистрирал. Така сигурно реалното население пада към 80-90хил. От това население, не значи, че всички са фенове на Лудогорец, не значи, че и всички мъже от 15 до 70 годишна възраст могат всяка седмица да пътуват до Разград и провинцията, щото ако в София средната заплата е 600-700лв., то в Разград е колкото... минималната.
Няма как да дигнат стадион за 15-20хил. и да го пълнят. И на всяко гостуване да ходят по 2хил.
И все пак - Домуза често казва, че футобла е бизнес... И не може да се отрече, че гради отбор, който има футболни аргументи, докато Левски и ЦСКА се подпират на имената си към днешна дата. И това го казвам като левскар!
А проблема с публиката си е демографски... Областта се води 125 хиляди души, като има сума народ, които сигурно живее и работи в други градове, че и държави, без да се е регистрирал. Така сигурно реалното население пада към 80-90хил. От това население, не значи, че всички са фенове на Лудогорец, не значи, че и всички мъже от 15 до 70 годишна възраст могат всяка седмица да пътуват до Разград и провинцията, щото ако в София средната заплата е 600-700лв., то в Разград е колкото... минималната.
Няма как да дигнат стадион за 15-20хил. и да го пълнят. И на всяко гостуване да ходят по 2хил.
И все пак - Домуза често казва, че футобла е бизнес... И не може да се отрече, че гради отбор, който има футболни аргументи, докато Левски и ЦСКА се подпират на имената си към днешна дата. И това го казвам като левскар!
Последна промяна от Serafim на 11 ное 2013 14:31, променено общо 1 път.