XVI кръг, Лудогорец - Славия, 4:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: XVI кръг, Лудогорец - Славия, 4:0

Мнениеот subzero » 03 ное 2013 00:17

Забрайх за Гошето да кажа. Радвам се,че дебютира .При 4 : 0 в 82-та и мен да беше пуснал все тая. ;)
Шегувам се . За момчето е важно дори само да е на пейката . Дано по-често му дават шанс,което ме съмнява.
Успех,Жоре !!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 03 ное 2013 00:46

subzero написа:Забрайх за Гошето да кажа. Радвам се,че дебютира .При 4 : 0 в 82-та и мен да беше пуснал все тая. ;)
Шегувам се . За момчето е важно дори само да е на пейката . Дано по-често му дават шанс,което ме съмнява.
Успех,Жоре !!

Стоев каза, че Терзиев е само на 4 тренировки още. Момчето трябва да се пази. По-добре да изпусне няколко мача, отколкото да влезе невъзстановен или да се контузи пак.

Odin
Контакти:

Мнениеот Odin » 03 ное 2013 09:03

Ей, Събзироу, аре помоли баща ти да си извади пишката от гъза ти, белким се успокоиш малко. :roll:

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 03 ное 2013 10:03

Е глупости.. Терзиев и Теро ще са сърцето на отбраната след година-две. Значително по-бързи са от Моци и Барт, и има много каде да се развиват. Предполагам че 1 от тези двамата(Барт/Моци) ще бъде продаден скоро, и на негово място ще се вземе някой друг млад. Колкото до посещаемостите - 3о ооо град, и под 25оо човека на мач няма. Ако играят ЦСКА-Славия, гаранция!!! че няма да са повече :) все пак да не забравяе че ОГРОМНОТО спортно съоражение "Българска Армия" в момента е по-малко от Арената.. :) (6ооо места), а аз пълна армия не съм виждал от години :) така че.. :) както искате го разбирайте.. :)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 ное 2013 12:51

Odin написа:Ей, Събзироу, аре помоли баща ти да си извади пишката от гъза ти, белким се успокоиш малко. :roll:

Предполагам и ти си от старите фенове на отбора от около 2 години. :mrgreen: Иначе няма да се обиждаш на посещаемост. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Odin
Контакти:

Мнениеот Odin » 03 ное 2013 16:14

Нищо не съм се обидил. Не съм фен на Лудогорец, ама като реша да влезна в този подфорум, все ти гледам лайняните постове. :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 03 ное 2013 18:27

kev1n написа:Е глупости.. Терзиев и Теро ще са сърцето на отбраната след година-две. Значително по-бързи са от Моци и Барт, и има много каде да се развиват. Предполагам че 1 от тези двамата(Барт/Моци) ще бъде продаден скоро, и на негово място ще се вземе някой друг млад. Колкото до посещаемостите - 3о ооо град, и под 25оо човека на мач няма. Ако играят ЦСКА-Славия, гаранция!!! че няма да са повече :) все пак да не забравяе че ОГРОМНОТО спортно съоражение "Българска Армия" в момента е по-малко от Арената.. :) (6ооо места), а аз пълна армия не съм виждал от години :) така че.. :) както искате го разбирайте.. :)

Да не забравяме и Марем. Той сега играе някъде под наем (може би в Хасково). Ако в Лудогорец са можели да предскажат как ще се стекат нещата, щяха да го оставят в отбора и щеше вече да е понатрупал опит.

Върни се в “Лудогорец”