Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев скочи с парашут, както се зарече преди мача с Динамо Загреб спечелен с 3:0. Скокът трябваше да се състои вчера, но поради лошото време бе отложен за днес.
По ирония на съдбата скокът съвпадна с празника на парашутиста – 18 октомври.
Тази сутрин Петричев пристигна от Разград на летището в Ихтиман, откъдето се проведе скокът. Той използва услугите на професионалистите от „Скай Дайв София“ за скока си.
Въпреки силния вятър и появилата се облачност Петричев бе издигнат на 3500 метра височина и скочи в тандем с един от най-добрите парашутисти в България Драгомир Радев, който е и национален състезател.
По време на полета Петричев успя да развее и шалче на Лудогорец, което после подари на домакините.
„Усещането е невероятно. Всеки през живота си трябва да опита подобно нещо. Аз имам страх от височини, но усещането наистина е върховно“, каза секунди след приземяването Ангел Петричев.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=379355
СНИМКИ: Ангел Петричев все пак скочи с парашут
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: СНИМКИ: Ангел Петричев все пак скочи с парашут
BREAKING NEWS!!! 

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
- Контакти:
Браво! В негова чест ще се изсера в кенефа
IrtishhVezalov написа:Браво! В негова чест ще се изсера в кенефа
Удри

Дано изпълни още няколко подобни обещания до Коледа 

[center]
[/center]

Е тва е новина, Петричев се хвърли от самолет
...с парашутИСТ на гърдите и оня развя шалче на Параходец Граовци 

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Не искам лудогорци да ме разбират погрешно, но ако беше станал инцидент по време на скока може би отбора щеше само да спечели.
Понеже имал страх от височини предлагам нова практика: всеки път като каже някоя глупост да минава над някоя ама много дълбока пропаст по въже. Без обезопасителни мерки. И ако може да има вятър моля.. От това Лудогорец само ще спечели.
Инак все пак бравос на човека, поне си държи на думата.
Понеже имал страх от височини предлагам нова практика: всеки път като каже някоя глупост да минава над някоя ама много дълбока пропаст по въже. Без обезопасителни мерки. И ако може да има вятър моля.. От това Лудогорец само ще спечели.
Инак все пак бравос на човека, поне си държи на думата.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Да беше са пребил поне.
Аз се шегувах,но наистина очаквам скоро да има новини,кога силните хора в Лудогорец ходят да серат.
Не случайно вече не чета Гонг. 

Аз се шегувах,но наистина очаквам скоро да има новини,кога силните хора в Лудогорец ходят да серат.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Никой не кара двама тримата антилудогорец да четат . И аз не го харесвам нещо Петричев , но все пак браво , че си държи на думата човека . Така се защитава реноме . 

Ивайло Лудогорец написа:Никой не кара двама тримата антилудогорец да четат . И аз не го харесвам нещо Петричев , но все пак браво , че си държи на думата човека . Така се защитава реноме .
То пък едно реноме

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин