mozart написа:Виждам, колко те е яд, но всъщност защо си толкова против? Парите ги дава Домусчиев (80%) и е най-нормалното нещо да иска да се включи собственикът на имота, който и след това ще бъде собственик, но заради ремонтираният имот няма да получава наем. Това е като хипотеза. Следващото нещо - сега стадионът има около 7000 места със сектор гости, и е видно, че на важните мачове е тесен и то доста, така че не е проблем да се мисли в перспектива. Бъди сигурен, че на откриването (дано има такова) ще бъде не просто пълен, а препълнен, защото ще бъде съобразено откриването с някой интересен мач. Само ще ти напомня, че на откриването през 2011 с Левски за няколко часа се разграбиха над 6000 билета (мисля бяха около 6300 за по-точно). Като прибавим и около 700 гостуващи фена това прави около 7000 публика на този мач. До 10 000 са само още 3000, които не са непосилни за града. Да не говорим, че при по-голям капацитет ще е по-голям и сектор гости.
Ако Лудогорец продължи с успешните си игри само за два сезона инвестицията може да се избие, да не говорим за ефекта, който може да предизвика в града мачове на ниво групова фаза. Домусчиев може да е всякакъв, но е показал, че е до болка ефективен в бизнесите си и съм сигурен, че за да се реши на такава инвестия има и план за възвръщането и. Може да е заложил 10 години за възвращаемост, но със сигурно има такъв план. Това автоматично означва, постоянното присъствие на стадиона да се приближи към поне 70-80%, а в еропейските мачове до 100%. Нямаш си и на представа, как русенци и шуменци са подкрепяли отбора, за варненците, които водих с мен вече няколко пъти обясних. Мисля, че това е достатъчно като отговор на т.1 и 2
По т.3 след известно време ще разберем колко ще са на стадиона, но нека бием първо Одеса

!
По т.4 потърси отговорът в обясненията най-отпред.