Национална кауза ли е Лудогорец?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
since1912
Контакти:

Re: Национална кауза ли е Лудогорец?

Мнениеот since1912 » 06 окт 2013 15:28

Представянето на всеки един български спортист и отбор на европейската сцена е национална кауза!
Първи се родихме, няма да умрем!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 окт 2013 15:30

bubka написа:
BRF написа:
Eminem написа:Не е национална кауза, но не пречи да се радваме на успеха им, защото представят България и вдигат коефицента.

Не размивай темата!Всеки може да се радва на каквото си иска!

Ето, че сам си даваш отговор на тъпия въпрос-радвай се на каквото си искаш, а като не те радва го пренебрегвай и не осирай форума с глупости. Толкова е просто.

Аз съм си отговорил,ама ми е интересно мнението на другите!Това,че въпроса е тъп съм го написал в началото!Подмини ти,като не ти е интересно,както ми даваш съвет ;) !

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 06 окт 2013 15:33

BRF написа:
Viktor4o_Rs написа:
BRF написа:До момента преброих 11 души да казват НЕ и сандьо ,който казва ДА и Никита който или не е разбрал въпроса или аз не мога да му разбера отговора!С интерес очаквам и феновете на Лудогорец с техните отговори!

Ти какво искаш да покажеш ? Ако вие бяхте били Слован, Партизан, ПСВ и Динамо (Загреб), нямаше да можем да затворим устите на Сашо Апашо, Стойчо и малоумните ви журналисти ГА и онзи фанатик Полковника ;) Нали пеете ЦСКА - това е България и т.н. ? За левскарите важи същото - всичките изцепки на Батков, бялата лястовица, отбора на народа и прочие. Какво се правиш на интересен не мога да разбера ?

Не те разбирам!Ако бяхме били всички тези отбори,разбира се че щяхме се "надуваме".Не оспорвам правото на лудогорци да го правят!Явно комплекса ти към нас и рогатите не ти позволява да отговориш адекватно на въпроса ,а само търсиш конфронтация!
Кво пеем си го пеем за нас си!Не ме интересува такива като тебе или от други отбори кво мислят,а още по-малко ви искам подкрепата на стадиона!
Какво искам да покажа ли!?Лудогорец,а и който и да е друг футболен отбор НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НАЦИОНАЛНА КАУЗА!Изключение прави нац.отбор!
Ако не си съгласен с това ми мнение,кажи и толкова!

Комплекси виждам единствено в такива като теб, които се чудят с какво да се заядат. И явно ти не разбираш - изцепки се правят от всички шефове на всички български отбори. Та затова ти казах, че всеки на мястото на Домуса би говорил така, макар и да е неправилно. Твоето се нарича да търсиш под вола теле. Ако обръщаме внимание на всяка ваша изцепка от страна на Стойчо или Апашо, трябва да се направи отделен форум за това. ;) Вече казах, че естествено, че не може клубен отбор да е национална кауза, какъв е проблемът ? И по-добре помисли, че всички останали отбори имаме полза Лудогорец да трупа точка и да върви напред, защото вдига националният коефицент и няма да се мъчим още от 1-вите предварителни кръгове.
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 окт 2013 15:41

Viktor4o_Rs написа:
BRF написа:
Viktor4o_Rs написа:
BRF написа:До момента преброих 11 души да казват НЕ и сандьо ,който казва ДА и Никита който или не е разбрал въпроса или аз не мога да му разбера отговора!С интерес очаквам и феновете на Лудогорец с техните отговори!

Ти какво искаш да покажеш ? Ако вие бяхте били Слован, Партизан, ПСВ и Динамо (Загреб), нямаше да можем да затворим устите на Сашо Апашо, Стойчо и малоумните ви журналисти ГА и онзи фанатик Полковника ;) Нали пеете ЦСКА - това е България и т.н. ? За левскарите важи същото - всичките изцепки на Батков, бялата лястовица, отбора на народа и прочие. Какво се правиш на интересен не мога да разбера ?

Не те разбирам!Ако бяхме били всички тези отбори,разбира се че щяхме се "надуваме".Не оспорвам правото на лудогорци да го правят!Явно комплекса ти към нас и рогатите не ти позволява да отговориш адекватно на въпроса ,а само търсиш конфронтация!
Кво пеем си го пеем за нас си!Не ме интересува такива като тебе или от други отбори кво мислят,а още по-малко ви искам подкрепата на стадиона!
Какво искам да покажа ли!?Лудогорец,а и който и да е друг футболен отбор НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НАЦИОНАЛНА КАУЗА!Изключение прави нац.отбор!
Ако не си съгласен с това ми мнение,кажи и толкова!

Комплекси виждам единствено в такива като теб, които се чудят с какво да се заядат. И явно ти не разбираш - изцепки се правят от всички шефове на всички български отбори. Та затова ти казах, че всеки на мястото на Домуса би говорил така, макар и да е неправилно. Твоето се нарича да търсиш под вола теле. Ако обръщаме внимание на всяка ваша изцепка от страна на Стойчо или Апашо, трябва да се направи отделен форум за това. ;) Вече казах, че естествено, че не може клубен отбор да е национална кауза, какъв е проблемът ? И по-добре помисли, че всички останали отбори имаме полза Лудогорец да трупа точка и да върви напред, защото вдига националният коефицент и няма да се мъчим още от 1-вите предварителни кръгове.

Аз темата не я правя да си говоря с Домуса!Повтарям, някои от форума на Лудогорец изразяват такива "претенции",та ми е интересно кой,какво мисли като съм убеден ,че на повечето лудогорци това им звучи тъпо!
Пак повтарям:Не ме интересума коефициента и дали ще се мъчим в 1 или 2 кръг!Ако си имаме отбор,това няма значение,Лудогорец го доказаха!Когато имаме няколко добри отбора,можем да се напънем за втори в ШЛ след 4-5 години да речем!

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 06 окт 2013 15:44

Red Warrior написа:Каква национална кауза може да бъде един клубен отбор? Домуса много взе да се вживява напоследък. Аз лично ги подкрепям пред ТЕЛЕВИЗОРА, но ако паднат няма да го преживея тежко. Във всеки случай е по-добре, че вече има повече равностойни отбори, което помага и на националния отбор. Сега, ако Ботев и Лудогорец почнат да дават шанс на повече български играчи и да не ни крадат юношите, а да си създават техни ще е ОК. ;)

Никой не е крал повече чужди юноши от комунистическите отрепки от ЦСКА

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 окт 2013 15:49

saract написа:
Red Warrior написа:Каква национална кауза може да бъде един клубен отбор? Домуса много взе да се вживява напоследък. Аз лично ги подкрепям пред ТЕЛЕВИЗОРА, но ако паднат няма да го преживея тежко. Във всеки случай е по-добре, че вече има повече равностойни отбори, което помага и на националния отбор. Сега, ако Ботев и Лудогорец почнат да дават шанс на повече български играчи и да не ни крадат юношите, а да си създават техни ще е ОК. ;)

Никой не е крал повече чужди юноши от комунистическите отрепки от ЦСКА

И твоя отговор по темата е .........

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 06 окт 2013 15:54

sneludik написа:Горд съм от успехите на любимия отбор и няма как да е иначе,ама чак пък национална кауза,айде молим... :lol:
Първо да разгледаме значението на думата кауза
Каузата е идея, чрез която се поставя значима цел в едно направление - политическо, социално или от друг характер,
за решаването на сериозен проблем или на някакво важно дело
. Реализирането на една кауза е свързана с мобилизиране на голяма група хора, изисква организация, пълно посвещаване на проблема и много труд и всеотдайност до постигане на определените цели.
Проблем от националано естество ли е българският клубен футбол,в частност Лудогорец?
Или пък е някакво важно дело от национално естество,респективно Лудогорец?
Ще оставя отговорите на вас.
Лично за мен е пресилена цялата тая кампания за събиране на повече публика за мачовете в ЛЕ.
Хич не ми върви извинението ,че в Разград стадиона не отговаря на изискванията,ами да го направят да отговаря и тогава няма се срамя от целия тоя цирков парад!Защото Разград,ще покаже как се пълни стадион за подобни мачове и без да изпадаме в неадекватни,национални и ала-бала каузи!
Колкото ЦСКА И Левски са ми национална кауза,толкова и Лудогорец.
Национална кауза може да ми е спорта като цяло и това,че в последните години не остана нищо от него.
Всичките успехи на бг спрта и до днес са и си оставата от времето на Тато!
Възраждането на националния спорт като цяло -ето това е кауза върху която трябва да се работи :!:

+1

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 06 окт 2013 15:56

Клубен отбор няма как да бъде национална кауза.Но пък аз се радвам за отбора който направиха от нищото в Разград.Ако играеха 9 българи и двама чужденци щяха ли ги имат тези резултати?

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 06 окт 2013 15:56

Не е национална кауза,но не пречи като играят в софия ,софийската публика да отиде да ги гледа, защото повярвайте ми има какво да се види, ходих да ги гледам с Базел и с Динамо,еми сериозно ви го казвам като фен на ЦСКА завидях, за много неща.Имат супер отбор който буквално сгази съперника и се чудя кога нашите ливади от армията ще може да газят в група на лига европа и аз да викам още още за голове.Мен лично някой фенове от нашите ме обявиха за предател и лично трябвало да умра,че съм си позволил да отида на друг мач освен на ЦСКА ,което е леко смешно и крайно.Ама в Бг винаги гледаме да оплюем хубавото, истината е ,че българския футбол имаше нужда от това позитивно явление Лудогорец ,за да тръгне нагоре и смятам ,че това е пътят!
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 06 окт 2013 15:57

Българският футбол е национална кауза. А Лудогорец работи за вдигането на нивото и имиджа му. Литекс и Лудогорец дават пример като успешни модели на развитие, път, по който тръгнахме и ние. А въпросът дали да се радваш на успехите на български отбор/спортист на международната сцена, независимо от клубната принадлежност, е въпрос на манталитет.
Изображение Изображение

Върни се в “Лудогорец”