А бе умници тия мръсни католици са дошли в столицата ни крадат ,псуват, обиждат ни на мангали.Вие ми говорите,че ни били приятели.Не сте се радправяли с хърватски митничари да видите как се държаха преди да влезем в ЕС с българите.Хърватите винаги са се имали за нещо повече от останалите основно по религиозни причини.За тях православните са прости и диви балканджии, а те са висококултурни западняци.Така, че шнур за папските слуги и техните симпатизанти.
А на феновете Левски ще задам едно въпросче като ми се пеняват против сърбите и се правят на големи патриоти.Какво е правил Васил Левски в Белград и в каква организция е участвал.Ще им подскажа не е бил на екскурзия по кафаните , а с друга цел.
Хървати вилнеят в София
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Хървати вилнеят в София
Последна промяна от onegavon на 03 окт 2013 23:16, променено общо 1 път.
onegavon написа:Колко нелепо стои тази тема в секцията на Лудогорец? Къде са ултрасите на Лудогорец да защитят своята чест и тази на България.Ами се налага нашите фенове да им вършат работата.
Иначе организацията е по искане на Алкатраз от тях е имало малко хора за да не се набиват на очи.
Било по искане на Алкатраз

Ти винаги го раздаваш най-големия разбирач във форума, ама реално си пълен смешник.
ВМРО и усташите обиват един сръбски боклук в марсилия
но тия са сини педали така че бой

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
- Умопомрачен
- Контакти:
onegavon написа:А бе умници тия мръсни католици са дошли в столицата ни крадат ,псуват, обиждат ни на мангали.Вие ми говорите,че ни били приятели.Не сте се радправяли с хърватски митничари да видите как се държаха преди да влезем в ЕС с българите.Хърватите винаги са се имали за нещо повече от останалите основно по религиозни причини.За тях православните са прости и диви балканджии, а те са висококултурни западняци.Така, че шнур за папските слуги и техните симпатизанти.
Абе палячо, казах ти да си преговориш българската история. Няма значение, че са католици, католическа е цяла централна и западна Европа, плюс цяла южна Америка. За да мразя католиците, ей така за спорта, както теб, щото България е православна, трябва да съм дълбокофилмиран религиозен фанатик-сектант, който по същество не се различава от някой ислямски зомбита на религиозна тематика. Дай да намразим викаш 80% от европейците и наследниците им отвъд океана. Или забрави, че точно католици за едната бройка да освободят България през 15 век от турците, религиозен кон с капаци. Не успяха, но поне опитаха, а и желанието на тогавашна католическа Европа да помогне на поробените православни християни на балканите, в конкретния случай поне, беше безкористно, за разлика от това на православните "братушки", които фактически воюваха с Турция по съвсем други причини, ама това лаиците като теб не го подозират дори.
Проблеми с митничари може да имаш във всяка една държава по света, такава е спецификата на работата и съответно манталитета на практикуващите я, в известна степен. Аз с хърватски митничари не съм си имал работа, ама със сръбски неколкократно и знам за какво става въпрос, ама нема да се хабим да обяснявам на комунисти и национални предатели като теб. Пък и не съм казал, че хърватите са светци или най-точните хора на планетата. Сигурно си имат бъгове, както и ние самите, прочее... ама такива нещастници като сърбите нема в цел свят.
Разни бъгове при хърватите, не отменят факта, че по исторически и геополитически причини с тях сме приятели, въпреки че са католици, за разлика от правословните сърби, с които, пак по исторически и геополитически причини сме врагове. Отново ти казвам, прочети историята на България, ама не както дявола евангелието и тогава може да се включваш в подобни теми.
Левски София
- Умопомрачен
- Контакти:
onegavon написа:
А на феновете Левски ще задам едно въпросче като ми се пеняват против сърбите и се правят на големи патриоти.Какво е правил Васил Левски в Белград и в каква организция е участвал.Ще им подскажа не е бил на екскурзия по кафаните , а с друга цел.
Ех, пак се изказа неподготвен исторически. Я се поинтересувай как се отнасят сърбите в един момент с българската легия и дали Левски не попада в сръбски затвор. Апостола е записал и спомените си, както и размислите си по темата, не е лошо да ги прочетеш и тогава да плямпаш. Точно това отрезвяване което Левски получава във Сърбия, го подтиква, разбрал за нездравите апетити на сърбежите към българските земи, да каже знаменитата си мисъл, че "чуждото не искаме, но своето си не даваме".
Абе ти си завършен тъпак и олигофрен и това ти изречение го доказва. "като ми се пеняват против сърбите и се правят на големи патриоти"
Не, не, те сърбите изобщо не ни забиха нож в гърба след обединението на княжеството с източна Румелия, когато основните ни войски бяха струпани на турската граница. Те изобщо не искаха да прилапат София, Видин и прилежащите им територии, като изконно сръбски

Последна промяна от Умопомрачен на 03 окт 2013 23:57, променено общо 1 път.
Левски София
- Bombardier
Не зная къде вилнеят, но на националния ги удари някаква локална градушка 

Да го духат хървати, сърби, албанци и македонци!
DarkPsy написа:Да го духат хървати, сърби, албанци и македонци!
турците най-вече

Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....
- Умопомрачен
- Контакти:
DarkPsy написа:Да го духат хървати, сърби, албанци и македонци!
Ле-лееееее, тука сте се насъбрали завършени ретради. Какво може да има българин против така наречените "македонци", каквито де-факто няма, а това са си чисти българи с промити от коминтерновската и сръбската пропаганда мозъци? Българите в БРЮМ рано или късно ще осъзнаят, че са такива, а не някакви си антички "македонци". Тва е все едно да кажеш - да го духат сърби, албанци и добруджанци.
Левски София
защо пък добруджанците да го духат?