1Neutralen написа:BRF написа:1Neutralen написа:От видеото по горе се вижда че няма нарушение при втората ситуация защото Моци играе с топката. Първата ситуация е спорна, защото се вижда че Шоко настъпва Анисе, но всичко става извън наказателното поле. Няма дузпа.
Стига глупости!Чудя се защо поне веднъж не се отсъди във полза на другия отбор,който и да е той!?Кво ми тълкуваш сега ситуацията,пък преди малко ми пишеш :квото каже съдията?Ей това се чудя,как пък един съдия не си каза:ще я свиря тая ситуация за Х отбора ,а не за разградския?
Или не ме разбираш,или не искаш!
Нещо нередно да съм казал? Чакай малко сега, нали това е целта на този форум. Аз ти казах моя анализ. ТИ ако искаш кажи къде съм сгрешил в анализа, или май излиза че съм прав! Я кажи колко фала не бяха отсъди заради влизания на Галчев. Аааа недей така!! Свали си очилата моля.
Не съм гледал мача и не говоря конкретно за този!Странно ми е че вече станаха доста претенции за дузпа и нето веднъж не се отсъди!Не съм гледал и мача с Локо Сф,но имаше снимка на която се вижда,че гола е редовен!С Черно море също!Както и да е!Някои от вас развиваха теория,че няма дузпа срещу вас,защото сте били много добри и нямало ситуации във вашето нак.поле!Тази теория вече не важи!
п.п Всъщност първото положение от записа на Ботев Пд,пак ли е от нак.поле?