IX кръг, Лудогорец - Нефтохимик, 4:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

mozart
Контакти:

Re: IX кръг, Лудогорец - Нефтохимик, 4:0

Мнениеот mozart » 24 сеп 2013 18:36

Доста си запознат! Имаш ли регистрация при нас?
Дали другите фенове ще пишат в НАШИЯ форум не е важно, важно е феновете на Лудогорец да си имат свое място, където няма кой да ги ругае и да им обяснява, колко са неуки и зелени, все едно топка не са виждали. Мисля , че Пармалата има регистрация, но под друго име... И все пак, който от феновете на Лудогорец желае може да се присъедини към форума на клуба, професионално направен, с фен чат, с игра с прогнози и други неща!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 24 сеп 2013 23:18

Така е форумчето си ни е добро, но някои наши фенове им е кеф май да храчат тука някои индивиди по отбора и да ни обясняват че ядем доматите с колците и както каза

Аз съм активен там, във форумчето...

Иначе за мача, доволно, без напрежение...
Платини пак се мърдсова но пък вкара феноменален гол..
Хареса ми бързото изнасяне на топката, не видях да се спира, да се обработва, топката върви само напред - красота ;)
Иначе Нефтохимик в тоя му състав са безумно слаби, незнам дали дори Пирин Гоце Делчев не е по-силен ...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 сеп 2013 14:14

Интересна беше и агитката на Нефтохимик. Дойдоха с два автобуса когато мачът беше вече 2:0, явно заради натоварената си програма преди това с преминаване през Поморие. Още с идването започнаха да подвикват на играчите да се вземат с ръце. После пяха химна, а ние им ръкопляскахме. Двете агитки опитваха да сглобят "Българи юнаци". Бяха доста активни . Мога да кажа, че бяха една от най-добре изгледащите гостуващи агитки в Разград за последните 2-3 години. Накрая завършиха със скандирания към своите "Бели птички" и "Бели шматки". Тази агитка заслужава да има добър отбор!
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”